חיוב מפתיע מאמזון
-
שלום חברים
אמנם הענין המדובר לא קשור לטיולים אלא שבתכתובות בפורום מתברר שיש רבים הרוכשים ברשת וגם באמצעות אמזון ולכן מצאתי לנכון לשתף בחיוב מפתיע בסך -.79 $ בכרטיס האשראי תחת הכותרת AMAZON PREMIUM. לא זכרתי כל רכישה בסכום זה ובעיקר לא בתאריך החיוב.
הרכישה היחידה שלי הייתה בעת שהותי בארה"ב בסכום מזערי והמשלוח היה למקום שהותי.
כניסה לאתר אמזון פתרה את התעלומה. החברה הנכבדת חייבה אותי בדמי חברות פרמיום המאפשרים לי לבקש משלוח תוך יומיים של רכישות ועוד כל מיני צ'ופרים שאין לי כל עניין בהם. העניין הוא שהשתמשו בפרטי כרטיס האשראי שנתתי בעת הרכישה, ללא קבלת הרשאה ממני. תחקיר נוסף באתר שלהם הביא אותי לאופציה לבטל את החיוב וקבלת החזר מלא בתנאי שלא רכשתי דבר מאז החיוב. בדף הזה גם מצאתי לינק באותיות מזעריות להדפסת קבלה על החיוב. סרקתי את המייל שלי שמא שלחו לי הודעה על החיוב ולא ראיתי - אך כלום.
נראה לי שיטת מצליח, מי שלא בודק את חיובי כרטיס האשראי בדקדקנות משלם עבור שרות שאין לו כל עניין בו. והחמור שימוש בכרטיס ללא הרשאה.
לתשומת לבכם
שבת טובה
אילה
-
חיוב מפתיע מאמזוןלאחרונה קניתי באמאזון ובזמן ה- checkout נתקלתי בהצעה לשבועיים או חודש חינם חברות ב- Amazon Premium ובחירה זו היתה ברירת התשלום למשלוח. לשמחתי תפסתי זאת בזמן ובחרתי באפשרות משלוח אחרת. אם לא כן, אני מניח שהייתי מגיע לאותו מצב כמוך.
בקיצור, חיבים לשים לב. נראה לי שזו שיטה בהרבה עסקים אמריקניים. לעבוד בשיטת מצליח ולהכניס חיובים מבלי שהלקוח מודע להם. לי זה קרה עם חברת Hertz וכנראה שזה קורה גם באמאזון ואולי גם בעסקים אמריקניים אחרים.
-
זו לא בדיוק שיטת "מצליח"אלא עובד יותר על הסבירות - שלא תפנו אח"כ לבטל את השרות.
( אחרי החודש נסיון חינם)
בקצרה שיטת הפרימיום נותנת הטבות שונות,
בינהן משלוח אקספרס.
בקנייה הראשונה רשום בצורה די ברורה שאפשר לבחור במשלוח אקספרס למי שמצטרף למועדון הפרימיום,
שנכנסים לפרוט התנאים, כתוב שחודש ראשון חינם ואח"כ בתשלום.
בקיצור - מתנות צריך לקרוא .
ואם מחליטים כן לבחור בחודש ראשון חינם, לשים תזכורת לבטל את השרות.
-
זו לא בדיוק שיטת "מצליח"תודה על ההבהרה. זו היתה הפעם הראשונה עבורי להזמין - למדתי משהו. הענין הוא לא רק לקרוא אלא להבין את כל המינוחים בשפה זרה.
-
זו לא בדיוק שיטת "מצליח"זו שיטה אמריקאית די שכיחה. דוגמאות:
ב-AT&T אם עושים תוכנית גלישה לחודש, היא תתחדש אוטומטית כל חודש כל עוד לא תבטלו אותה ביוזמתכם.
ב-Skype נותנים לכם חודש חיוג לכל העולם בחינם, אבל בתשלום שיגבה אוטומטית מיד בחודש הבא, אם לא תזכרו לבטל במועד, שהוא כבר מספר ימים עוד לפני תום החודש החינמי.
-
חיוב מפתיע מאמזוןאכן, בקנייה אונליין צריך לשים לב במה בוחרים. זו לא שיטת מצליח, כי ברור באתר של אמאזון שמדובר בתקופה חינם ואחריה יהיה תשלום. לי לפחות זה היה ברוב כשבחרתי בזה בעבר וביטלתי בזמן ולא חוייבתי.
זו שיטת מכירות מעצבנת לטעמי. נהוגה בארץ אצל המון ספקיות שירות שנותנים חבילה במחיר מוזל אבל לתקופה מוגבלת, שאחריה המחיר קופץ. האחריות עלינו כלקוחות לזכור לבטל או לשנות את התנאים בזמן. מאד מעצבן, כי אני אישית הרבה פעמים שוכחת, במקרה עם אמאזון שמרתי על קשב והצלחתי.
-
חיוב מפתיע מאמזוןהענין הוא שחויבתי עבור המשלוח בארה"ב. לא קבלתי כלום חינם.
-
חיוב מפתיע מאמזוןתפני לאמזון בצ'ט דרך האתר שלהם.
תסבירי הכל.
לא ברור שבאם הצטרפת ל amazon prime מדוע את אומרת ששילמת על המשלוח.
בכל מקרה רוב הסיכויים שיחזירו לך הסכום או הסכום היחסי שנשאר עד סוף החברות.
שימי לב בכל מקרה לבטל,אחרת בעוד שנה תחוייבי שוב.
-
זו לא בדיוק שיטת "מצליח"גם אצלינו יש דברים כאלה.
הוט- הביאו לי קריזה. נותנים סרט מתנה. אתה צריך בעצם להיות מנוי לVOD. ומה אם אינך רוצה להיות מנוי אלא באופן חד פעמי?
אתה צריך להודיע על רצונך לבטל. זה אמור להתאפשר באמצעות השלט אבל??? . אז התקשרתי מיידית לבטל אחרי שקיבלתי חשבון למייל אבל מה עשתה המוקדנית?- לא ביטלה ואחר כך סיפרו לי שלא בקשתי אלא דיברתי רק עם התמיכה הטכנית (שאליה המוקדנית הפנתה אותי כשביקשתי ממנה לבטל המינוי.
כשגילית שהמינוי לא בוטל התקשרתי והפעם היתה תשובה מענינת. גברת, לא קראת את החוזה. כתוב שם שאי אפשר להפסיק מינוי אלא לאחר חודש.
אז קראתי וכתוב שאפשר להודיע גם לפני אבל לא יבוטל אלא בתום חודש..
היום בבדיקת הוצאות בכרטיס אשראי גיליתי הורדה כפולה על מינוי לנשיונל גיאוגרפיק.
זו פעם שניה שזה קורה...
-
חיוב מפתיע מאמזוןM E תודה על ההתיחסות , אלא שבדברי הראשונים ציינתי שהצלחתי לבטל את החיוב. זה היה עבורי השעור הראשון ברכישה ברשת.
שבוע טוב ומבורך
אילה
-
חיוב מפתיע מאמזוןואצלנו בארץ זה לא קורה ????.למרות המהפיכה בסלולרי ובכבלים,עדיין מנוצלת תמימות הלקוחות,להוספת שירותים וחיובים,לכל מיני תוספות תכנים ותוכניות שונות ומשונות,וגם כאן בשיטת מצליח.מוגזמת במיוחד - תופעת חידוש ההמשך האוטומטי, ללא הסכמה או בקשת רשות,התופעה בולטת במיוחד בכבלים ובסלולרי,ואם גילית מוקדם יחסית,תמיד ימצאו את התירוץ : " לאחר תקופת הנסיון החינמי,חיכינו לטלפון ממך הלקוח,וכשלא התקשרת,נתת לנו להבין,שהתוכנית או ההתקשרות ביננו,שרירה וקיימת גם בחיובים ".לחיבור ותחילת החיוב,לעולם ייתפנו ויימצאו אותך,אך להיתנתק או לקבל זיכוי או תמורה,תמיד קווי השירות יהיותפוסים,או לחילופין הנציג שדיברת איתו,יצא לחופשה,או במילואים.לצערי זה גם חלק מהשירות בארץ,וזאת באשמתנו,עקב חוסר התארגנות,לתביעה ייצוגית,או חרם צרכנים,על כל חברה,שהונת את ציבור לקוחותיה. "ויפה שעה אחת קודם ". שבוע טוב חיים.