סיפור על Enterprise Rent-A-Car
-
הסכנה של להחזיר את הרכב כאשר המשרד סגור.
דאגו לבטח את הרכב מכל הכיוונים.
אני קורא בפורום הודעות גולשים שמתכוונים לשכור רכב דרך אקספדיה, פרייסליין וכד' ולא שמים לב שהמחירים לא כוללים ביטוחים, אני מניח שכמה וכמה ישראלים - ולא רק - הזמינו רכבים דרך הסוכנויות האלה ולא שילמו על הביטוחים. אולי לא המקרה שבכתבה, אבל חשוב לציין זאת.
-
שכרתי עכשיו רכב בונקובר לנסיעת הסקי הקרובה שלידרך הטלפון בבאדג'ט, כי בישראל לא היו יכולים להזמין לי רכב לי צמיגי שלג. דרכם הצלחתי לעשות זאת. אני מניחה שהמחיר הנמוך מאד (93 דולר קנדי ל- 4 ימים) לא כולל ביטוחים, אבל אני מתכוונת לעשות זאת כשאגיע. לפעמים אין ברירה וחייבים להזמין ישירות מחו"ל ללא ביטוחים נורמליים (בכביש המוביל לאתר הסקי ויסלר יש סיירת שמסרבת את כניסתך ללא צמיגי שלג או שרשראות שלג).
ראיתי שגם שם מדובר בקנדה. בכל מקרה, הסוכנות עובדת בשעות שאגיע לשדה.
ואגב, אני עדיין מקווה שהכל יהיה בסדר והרכב יהיה עם הצמיגים המתאימים.
-
רוזמרכאשר יודעים מראש שצריך להוסיף את מחיר הביטוחים ועושים זאת, אני לא רואה זכך בעיה.
דרך אגב, כמה פעמים שלקחתי רכבים בעונת השלגים מנשיונל, ביקשתי צמיגי שלג ואמרו לי שלרכבים שלהם יש צמיגי "all season". אני נסעתי עם רכבים שלהם בשלגים ובקרח ולא הייתה שום בעיה של החלקה. אבל כפי שאת עושה, עדיף ללכת על בטוח.
-
סיפור על Enterprise Rent-A-Carאיזה סיפור הזוי. עשתה בשכל שפנתה לתקשורת עם זה. זה ממש קו תפר מבחינת האחריות על הרכב. אם אני מבינה נכון, היה לה ביטוח, אגב, אבל זו פוליסת ביטוח על שמה וחברת הביטוח רוצה לגלגל את זה על אנטרפרייז. מכיוון שחברת הביטוח מסרבת לשלם, אנטרפרייז רוצה להפיל את זה עליה אישית.
זה משהו שקשה מאד להמנע ממנו. הייתי מצפה מחברת הביטוח שתשלם ותכסה אותה ואז תתבע את אנטרפרייז או משהו כזה. במחשבה שנייה, אין לי הרבה ציפיות מחברות ביטוח... למעט ביטוחים בחו"ל, או ביטוחים לדברים מאז'וריים אנחנו מאד משתדלים להמנע מלעשות ביטוחים בדיוק מהסיבה הזו.