לונדון באוגוסט
-
הי,
אנחנו מתכננים טיסה באוגוסט ללונדון. מנסיון של נסיעה בתקופה דומה
לפריז חווינו צפיפות ועומס . אשמח לשמוע ממישהו שטייל בלונדון בחודש אוגוסט
חוות דעת לגבי צפי של צפיפות....תודה ושבת שלום
-
לונדון באוגוסטצפיפות איפה?
יש תיירים, באוקספורד סטריט יש מקומות שאפילו לא נוח להסתובב, שלא לדבר על לקנות (עם דגש על הפריימארק).
בבקינגהאם פאלאס אני לא יודע כמה צפוף בשאר השנה, אבל כשהייתי באוגוסט בקושי הצלחתי לראות משהו.
אז כן, צפוף.
אבל לא בכל המקומות, יש מקומות שזה סביר בהחלט.
-
לונדון באוגוסטיולי אוגוסט חודשי הקיץ הכי עמוסים בכל מקום וגם בלונדון, תורים ארוכים לאטרקציות הן עניין שבשגרה.
-
לונדון באוגוסטכמובן שאני ממליץ לקנות כרטיסים לכל אטרקציה שהיא מראש, עוד מישראל.
זה אמנם מגביל אתכם לשעה ויום, אבל זאת הדרך הטובה ביותר לעמוד בתור הקצר יותר, ולא לעמוד בתור של קניית כרטיסים.
אני מסייג את דבריי במקרה שאתם מעוניינים להיכנס לבקינגהאם פאלאס, ואתן לכם טיפ: בשעות אחה"צ ואילך התורים יורדים משמעותית... בנוסף, אפשר לקנות כרטיסים בבוקר יום ראשון לדוגמא (כשיש את המצעד), ולחזור מאוחר יותר.
וכך לתכנן שבמשך כל היום נשארים באיזור הזה, חוותה סוסים, לונדון איי, ביג בן וכו'...
-
לונדון באוגוסטבאיזה הרכב אתם?
טיילנו שבוע בלונדון באוגוסט האחרון עם 4 ילדים.
המקום היחידי שעמדנו בו בתור היה מאדאם טוסו (והיה שווה לעמוד). מי שרוצה לנצל את ההטבות של 1+1 לא יכול להזמין מראש מקום לאטרקציות השונות. אז ויתרנו על הלונדון איי ובמוזיאון הטבע הגענו אחר הצהריים ולא עמדנו בתור (בבוקר היה תור של שעתיים לפחות) . ברחובות הראשיים - אוקספורד - ריג'נט - פיקדילי היו לא מעט אנשים אבל לא היה צפוף ומעיק, בכלל לא. גם בפרימארק באוקספורד לא הוגרש עומס חריג.
לסיור בבקינגהאם פאלאס אני ממליץ להמתין לפרסום של היום בו יש חילופי משמר(באוגוסט זה יום כן יום לא) ולהזמין סיור בארמון לשעה 12:15. זה מיד לאחר חילופי המשמר .
אם תרצו קישורים/הסברים למה שהוזכר כאן , תבקשו וארחיב.
ג'מוס.
-
לונדון באוגוסטהרכב המשתתפים אכן מאוד משמעותי וגם הציפיות שלהם. המשפחה שלנו בהרכב בוגר למדי ודילגנו כמעט על כל האטרקציות. לונדון המלכותית והרשמית ממילא פחות עניינה אותנו. העדפנו את זו ששייכת לתושביה. אבל לא בטוח שזה תואם את הציפייה שלכם.
היינו בשבוע של סוף יולי -תחילת אוגוסט והתכניות שלנו היו "מותאמות קיץ". בילינו הרבה בפארקים, בשווקים וברחובות. הלכנו לאורך התמזה, גם לאורך תעלת ריג'נט (מקסים - מקסים), היינו בגריניץ', ובקיצור - במקומות הפחות הומים (אף על פי שקשה לומר את זה על השווקים, אבל גם לשווקים הלכנו לא בפיק שלהם והיה אחלה).
בילינו קצת במרכז העיר אבל לא הרבה יחסית. עמוס באזורים האלה אבל לא מרגישים מועקה.
נכנסנו למעט מאוד אטרקציות, אולי רק לצינוק, שאליו הלכנו בבוקר עוד לפני פתיחת השערים. היה סביר לחלוטין. נכנסנו למעט מוזיאונים חינמיים בשעות הבוקר. במהלך שבוע יצאנו פעם אחת מהעיר לטובת הסטודיו של הארי פוטר, שזו חוויה ששווה מאוד את המאמץ. הכניסה מאוד מאורגנת (הכרחי להזמין מראש) כך שהתור קצר ואינו מעיק.
אני חושבת שבטיול עמוס באטרקציות (גלגל ענק, אקווריום, מדאם טוסו, ריפלי, צינוק, המצודה, ארמונות) עלול להיות קצת קושי בתמרון. כשבוחרים בפינצטה יותר קל לתמרן איך להגיע בשעות פחות עמוסות (ולפעמים זה גם עולה יותר, כי ההטבות ניתנות לשעות מצומצמות ואז זה מרכז קהל גדול לשעות האלה). באופן אישי אני אוהבת את העונות החמות ואת הישיבה הבטלה בפארקים. לא הרגשנו שאנו מתפשרים. אבל שוב - זה תלוי בציפיות שלכם.