הגעה לעיר קאילי בסין
-
אהלן, חברה ואני נוסעות לסין באפריל. אנחנו מתכננות לבקר בכפרי המיעוטים במחוז גווידזואו. אנחנו מגיעות לעיירה סאנג׳אנג (sanijang) לראות את גשר הרוח והמים ואחכ רוצות להגיע לעיר קאילי. השאלה שלי אם יש אוטובוס ישיר לקאילי משם? או רכבת? תודה:)
-
הגעה לעיר קאילי בסיןכפרי המיעוטים של דרום מזרח גויג'ואו נמצאים בין Sanjiang (שבמחוז גואנגשי) לקאילי, כך שאין טעם לנסוע עד קיאלי, כי אחר כך את רוב הדרך תצטרכו לעשות בחזרה כדי לראות את הכפרים.
מ-Sanjiang קחו אוטובוס ל-Congjiang או ישירות ל-Zhaoxing אם יש ובקרו בכפרי הדונג (ועוד אחד של מיאו) באזור ההוא.
אם אתן קצת יותר הרפתקניות ממליץ על עצירה אחר כך גם ב-Rongjiang, שהכפרים בסביבתה קצת פחות מפורסמים ונגישים. ממליץ במיוחד על Zengchong, כפר הדונג הכי יפה שאני ראיתי.
משם (או ישירות מ-Congjiang), אפשר להמשיך באוטובוס ל-Leishan, ולהמשיך לכפרי המיאו של האזור כמו Langde, Xinqiao והכי מפורסם - Xijiang. משם אפשר להמשיך לקאילי והלאה.
-
הגעה לעיר קאילי בסיןתודה רבה!
ההגעה מעיר לעיר זה באוטובוסים סדירים או יותר טרמפים וכאלה?
-
הגעה לעיר קאילי בסיןאני התניידתי בין הכפרים הללו באוטובוסים (יותר מיניבוסים שמתמלאים ונוסעים).
שימו לב שיש כפרים שבהם דורשים מכם כתיירים מערביים (או בעצם כל מי שלא סיני) לשלם דמי כניסה! אני ניצלתי את "חוסר התקשורת" לטובתי

אגב, שווה לבדוק באיזה כפר יש שוק ובאיזה יום ולכוון, זה משדרג את החוויה!
רק משהו קטן אחרון...
באיזור סאנג'יאנג (איפה שהגשר) יש תצפית על כל הכפר ממש יפה (טיפוס קליל) ואפשרות ל"טרק כפרים" אם אתם מעוניינים.
בגשר עצמו רצו שאשלם בכדי לעבור אותו, אבל יש עוד גשר חדש שאפשר לחצות, ועדיין לצלם את הגשר הישן...