תכנון טיול לסין
-
במסגרת תכנון טיול לסין באוקטובר למשך 19 יום אני מתלבטת האם עדיף לנסוע לשנגרילה או להר הצהוב. ברור שאין לנו מספיק זמן ואפשרות לעשות את שניהם
על מה כדאי לותר? כמה ימים צריך בכל מקום?
עזרה תתקבל בברכה
-
תכנון טיול לסיןבשנגרילה לא הייתי, אבל כן הייתי בהואנגשאן (ההר הצהוב). בגדול כדאי לתכנן לשם מינימום שלושה ימים: אחד הגעה, אחד טיול בהר ואחד יציאה, כאשר הראשון והאחרון יכולים להיות חצאי ימים גם ביעד הקודם/הבא. אם מקדישים יותר זמן אז יש גם מה לטייל באזור, אך לא עשיתי זאת אז אשאיר לאחרים לספר.
-
תכנון טיול לסיןשנגרילה-
לשנגרילה מספיק יום אחד בלבד.זהו מקום קטן מאוד נחמד עם טיבטים שמסתובבים שם בלבוש המסורתי שלהם.בערב יש ריקודים בכיכר המרכזית(פירסמתי טיפ מפורט ב-2010).
מחוץ לשנגרילה ניתן לנסוע ליום טיול(לקחת נהג עם רכב) לטרסות המים הלבנות(ב-2010 פירסמתי טיפ מפורט) ויש גם מקדש טיבטי שאפשר לנסוע אליו בתחבורה ציבורית(סה"כ כחצי יום).
עדיין לא הייתי בהר הצהוב ולכן אינני יכול להתייחס אליו.