לבוגרי בודפשט
-
שלום לכולם,
פה באתר יש כתבה על בודפשט וכתוב שם דבר והיפוכו לגבי חנויות המזכרות. מצד אחד כתוב שבמדרחוב ואצי יותר זול מאשר בשוק המקורה, ובהמשך כתוב ההיפך.
אז מי שהיה שם לאחרונה - איפה באמת יותר זול לקנות מזכרות?
תודה רבה!
-
בודפשט - קניות ומזכרותאמנם הייתי לפני 3 שנים.. אבל השוק המקורה ומדרחוב ואצי קרובים מאוד אחד לשני,
מדרחוב ואצי מוביל בסופו אל השוק. תעשו סיבוב ותתרשמו.
בואצי יש חנויות מותגים וחנויות מזכרות ובכל האזורים התיירותיים אפשרויות לקניות.
תזכור שהשוק המקורה סגור ביום א'.. אם יש לכם סופשבוע קצרצר.
אומרים שבסופרמרקטים עדיף לרכוש פפריקה ומשחת גולש במחירים יותר טובים מהשוק.
lbd כתב:
המליץ לרכוש מוצרי קוסמטיקה הונגרית זולים ומעולים helia בפארמים של ROSSEMANN או DM
"בודפשט לא מקום אידאלי לשופינג !
הסיבה העיקרית זה מע"מ 27%. נכון שאפשר לקבל חזרה חלק מזה, אבל דורש קניה בחשבונית אחת של לפחות 50,000 פורינט. (800₪). מקניה של 50,000 פורינט מחזירים 7400."
בבלוג של המטייל המתמיד תמצא גם הצעות לדברים שכדאי להביא מבודפשט
ועוד מידע רב

אשמח אם תחזור עם טיפים בשבילנו

תבלו!
-
בודפשט - קניות ומזכרותהתרשמות שלי היא מהקיץ האחרון - תלוי איזה מזכרות. מאוד קשה למצוא משהו ייחודי בתוך ערמות של מגנטים או כוסות. אם מצאת - תקנה כי לא תמצא במקום אחר. אגב ההבדלים במחיר נעים סביב חצי יורו ככה שאם קנית מגנט בוואצ'י ואחר כך ראית אותו בחצי יורו פחות בשוק באמת לא נורא. לגבי פפריקה וממרחי גולש, כמו ש-לי כתבה - עדיף בסופרים רגילים.
בכל מקרה, לא להשאיר את הקניות לדיוטי פרי. הוא יפה וגדול אבל הרבה יותר יקר מאשר בעיר.
-
בודפשט - קניות ומזכרותלי ואלונה היקרות תודה רבה!!

טסים עוד 10 ימים, ונקווה שיהיו טיפים חדשים לחלוק.
-
בודפשט - קניות ומזכרותיונה,חופשה מהנה!
תבלין לגולש בשפורפרת מעולה,פפריקה יש בארץ,גם את המעושנת.
תבלין פפריקה בשפורפרת לעוף פפריקש אולי..אם כבר.
מזכרות?סתם מגנטים וודאי בכול מקום.עדיף מפות סרוגות,מפות שולחן עבודות יד...לא רק בשוק המקורה..
אמה
-
בודפשט - קניות ומזכרותמה שאני שמתי לב (במעט קניות שעשיתי) 1. המחיר של בשפופרות תבלין לא אחיד גם בתוך השוק המקורה עצמו. יש גם גדלים שונים. קנינו סוג מסוים בדוכן אחד וסוג שני בדוכן לידו. 2. לא לשלם ביורו, ואם כן לבדוק שער. בתוך השוק 1500 פורינטים = 6 יורו. אותו דבר בחנות בככר ליד 1500 פורינים = 5 יורו. נסיעה טובה
-
בודפשט - קניות ומזכרותליד גלידה רוסה הנהדרת, מול הבזיליקה של אישטוון יש חנות מזכרות שנקראת Memories of Hungary תמצאו שם דברים מיוחדים מאוד.
כמובן יותר יקר מההיצע הרגיל של ואצ'י. את המגנטים תביאו לחמות ולדודות, מזכרות לעצמכם תחפשו שם.

-
בודפשט - קניות ומזכרותאחחח גלידה רוזה, גלידה טעימה, יפה וכאילו עם נשמה. גם החנות ממש "קטנה ומטריפה". וגם השירות! בערב האחרון שלנו הגענו כחצי שעה לאחר הסגירה, ראינו אותם מסדרים את הקופה וכולי . ראו כמה אנו נואשים לגלידה, ובתנאי שהיה מדובר רק בגלידה, נתנו לנו להיכנס. חוויה ממש "מתוקה"(לא יותר מידי) ולדעתי אפילו יותר משוגר.
קניות כמעט שלא עשינו, כך שאין לי תובנות בנושא.
נסיעה טובה!