המלצה חמה להוזיל עלויות של טיסות פנים
-
הדרך הכי זולה לקניית טיסות פנים מוזלות היא : ראשית בעצמך ולא דרך סוכן מכירות, שנית כמה שיותר רחוק ממועד הגעתך, ושלישית למי שאין בעיה בשפה האנגלית ובלהבין אנגלית במבטא תאילנדי כדאי להתקשר ישירות לסוכני המכירות של החברות עצמן (למשל בנקוק אייר ליינז או תאי אייר) הנמצאים בדלפק המכירות בתאילנד (מספרי הטלפון נמצאים באתרי האינטרנט שלהם) תמיד להתחיל במחיר עלות של אדם אחד (במידה ואתם מספר אנשים גם אם יש כרטיס זול אחד או שניים יתנו לכם את המחיר הגבוה מראש כיוון שהזמנתם לקבוצה מראש (מחירי כרטיסי הטיסה עולים לפי איכלוס המטוס ככל שהוא מלא יותר כך מחיר הכרטיס יעלה) ולכן תוכלו לפצל את הקניה של מספר אנשים לכרטיסים מהזול ועד היקר ועדיין להישאר כולכם באותה טיסה ואפילו אחד ליד השני. כמו כן תמיד תמיד לשאול ולהתעקש ולחפור להם שיבדקו אם יש טיסות פרומושן או טיסות קונקשן לי הם הציעו לחכות שבוע ואז לקנות כרטיסים מוזלים וכך היה!!! אפילו אם ישנה עוד עצירה בדרך ולא ישיר בד"כ עצירה נוספת בבנגקוק מבטיחה לכםהם יוצאים במבצעים! ולא תמיד מפרסמים באתרים מה גם שהאתרים לא מעודכנים בזמן! ישנם קופונים או טיסות מוזלות או שלוש טיסות במחיר מבצע) לאחר בדיקות מחירים מול 3 סוכנים בבנגקוק -הצלחתי לקנות כרטיסי טיסה ל 3 טיסות פנים (בנגקוק צאנג מאי - צאנג מאי בנגקוק - בנגקוק קוסמוי בנגקוק )במחיר של 400 דולר במקום 550 דולר, חיסכון של 150 דולר לאדם... בהצלחה!!
-
המלצה חמה להוזיל עלויות של טיסות פניםאגב לגבי טיסות מהארץ לתאילנד הזולה ביותר היא אצל האוזבקים ואם קונים לפחות 3 חודשים מראש: לילד היא תעלה 640 דולר ולמבוגר 890 דולר . יש לאל על טיסות ישירות לתאילנד הכוללות 2 טיסות פנים (בלי קוסמוי) ב - 1400 דולר... (עדיין נחשב יקר...)
-
המלצה חמה להוזיל עלויות של טיסות פניםבבדיקה מדגמית לחודש מרץ באתר בנגקוק איר יצא לי כל הטיסות 447 דולר,אומנם חיסכון של 47 דולר למה שקיבלת אבל עדיין לא 150,
מה שכן הטיסה מסאמוי לבנגקוק ב-06:00 בבוקר,עם טיסה בשעה יותר נורמלית יוצא 477 דולר. -
המלצה חמה להוזיל עלויות של טיסות פניםהטיסות שלי שלושתן בשעות מעולות (בחרתי בעצמי את השעות לפי נוחיותי)מעשר וחצי בבוקר והאחרונה מקוסמוי לבנגקוק ב- 15:00 בצהריים וזה לבקשתי. לא יודעת איך בדקת מדגמית (כי שלושה שבועות חקרתי את נושא הטיסות הפנימיות) אבל אני קיבלתי 3 הצעות מסוכנים שונים בבנגקוק כולל מהמטייל וכולן הגיעו ל550 דולר כשהטיסה לקוסמוי היא תמיד הכי יקרה (ממוצע של 200 דולר צפונה). הפלא ופלא כשחפרתי לסוכנים הישירים של חברות התעופה מצאתי פרומושנים והוזלתי (כן כן ב 150 דולר!) הטיסה מבנגקוק לצאנג מאי 70 דולר הטיסה מצאנג מאי לבנגקוק ומבנגקוק לקוסמוי 180 דולר ומקוסמוי לבנגקוק 150 דולר...
-
המלצה חמה להוזיל עלויות של טיסות פניםלפי מה שראיתי בינתיים (עוד לא הזמנתי), אם לא מדובר בטיסת המשך מבנגקוק כי אז זה שדות תעופה שונים, יש טיסות זולות מאד בAIR ASIA ויש גם פרומושנים. יש איזה מניעה לטוס אתם?
-
המלצה חמה להוזיל עלויות של טיסות פניםAir Asia היא חברת Low Cost טובה מאד. בתור חברה שכזו המחירים שלה זולים יותר אולם חובה לשים לב שאת משלמת על כל דבר בנפרד.
חישוב המחיר הנכון הוא לאחר שהוספת את כל התוספות שבחרת:
- משקל מזודה (לפי המשקל הרצוי)
- כסא מועדף (במידה ורוצים לבחור, לא חובה)
- אוכל (לא חובה)
- ביטוח נסיעות (לא חובה)
המחיר הכולל בתוספת מיסוי - הוא מחיר הסופי להזמנה.
בחברות אחרות אין לך בכלל אפשרות בחירה ולכן אין גם אפשרות הוזלה.
בכל מקרה, אייר אסיה היא חברה אמינה וטובה לסוגה ואין שום בעיה להזמין כרטיסי טיסה דרכם במידה והמחיר ושדה התעופה מתאימים לכם
-
הזמנו 3 טיסות פנים בזול דרך אייר אסיהאנחנו הזמנו 3 טיסות פנים כולל טיסה ארוכה מצ'אנג מאי לפוקט, כולל בחירת כיסאות, ביטוחים ומזוודות ב 210$ לבן אדם. הטיסות באפריל ולכן המחיר כל כך זול. ההזמנה דרך האתר שלהם לא קשה במיוחד.
-
הזמנו 3 טיסות פנים בזול דרך אייר אסיהכמובן שבדקתי מחירים כולל הכל, אני יודעת מה זה LOW COST. אני שמחה לשמוע שזו חברה טובה ואמינה וכנראה אזמין טיסות שם בקרוב לאחר שאחליט סופית על לוח הזמנים שלנו.
-
מבצע בנוק איירBooking Period 9 – 15 January 2014 Travel Period 8 February – 25 October 2014 Advance Booking 30 Days
-
גם ב- AIR ASIAגם ב-AIR ASIA מחירים טובים לאותה תקופה. אני הזמנתי 2 טיסות אחת מבנגקוק לסורט טאני ואחת מפוקט לבנגקוק ב-6251 באהט לזוג כולל מסים, מזוודות וכו'. משדה התעופה המקומי בבנגקוק אבל אף אחת מהטיסות היא לא טיסת המשך כך שלא מפריע לנו. בNOK AIR השעות פחות התאימו לנו אבל ההפרש במחיר היה זניח.