עזרה בתכנון
-
שלום
אנחנו משפחה עם שלושה ילדים,מגיעים ב 2/10 לפוקט לאחר תשעה ימים בצפון.
צריך עזרה בחלוקת הימים עד ה 17/10 שתכלול את פוקט ,קופיפי(רוצה לדעת אם מומלץ),קראבי(אם מומלץ ואיך מגיעים) ובנגקוק.
תודה
-
עזרה בתכנון5 ימים פוקט
3 ימים קופיפי
4 ימים ריילי ביץ
ההגעה לריילי ביץ היא במעבורת.
4 ימים בנגקוק
-
עזרה בתכנוןהאם 4 ימים יספיק בבנגקוק .
האם לשלב בבנגקוק את קאצ'נברי?
-
עזרה בתכנוןזה תלוי מה אתה מתכנן לעשות בבנקוק?
לא הייתי מכניסה עוד את קנצ'נבורי כי אז באמת לא יהיה לך בכלל זמן בבנקוק!
-
עזרה בתכנוןאז אולי לוותר על קראבי?
-
עזרה בתכנוןזה לגמרי אישי - אם אתם רוצים זמן בבנקוק (אני אישית מאוד ממליצה) אז הייתי מורידה את קרבי או קופיפי
-
עזרה בתכנון1.אז אם אני מוריד את קראבי או קופיפי את מי כדאי להשאיר
ובמצב זה איך כדאי לחלק את הימים?
2.אני מחפש מלונות למקומות אלה והמלצות לטיולים.
-
עזרה בתכנוןאתה נוסע עם ילדים, בקרבי וקופיפי אין לילדים כמעט מה לעשות חוץ מהים והבריכות במלון והטיולים שיוצאים אליהם (7 איים, 4 איים...) אז לא הייתי נשארת שם יותר מידי זמן.
הייתי הולכת 5 ימים פוקט ואז 3 ימים קרבי/קופיפי משם לבנקוק לשאר הזמן ואז הייתי לוקחת מבנקוק יומיים טיול לקנצ'נבורי.
קופיפי או קרבי זה לא ממש משנה לדעתי....
-
עזרה בתכנוןתודה רבה על המענה המהיר
האם יש לך מלונות מומלצים והאם כדאי להזמין מעכשיו
-
עזרה בתכנוןאם תזמין מראש תקבל מחירים יותר טובים וסיכויים גבוהים יותר שיהיה מקום במלונות שתרצה.... למרות שלאוקטובר לא חייבים מעכשיו אפשר בהחלט לחכות גם 4-6 חודשים לפני.
מלונות: מה התקציב לחדר ללילה?
מה חשוב לכם שיהיה במלון ו/או לא יהיה?
-
עזרה בתכנוןמלונות 4 כוכבים ברמה טובה למשפחה אך לא יקרים מידי.
בצפון אני משלם בסביבות 2100 באט ללילה לחדר
-
עזרה בתכנוןאשמח לקבל המשך התייחסות
-
עזרה בתכנוןהיי שוב.... בנושא הזה אני לא כל כך יכולה לעזור לצערי, אנחנו לרוב משתמשים ביחידת נופש שיש לנו.... אבל :
* אני חושבת שתצטרך להעלות קצת את התקציב ללילה, המחירים באיים יותר יקרים מהצפון ואם אתם רוצים מלון ברמה טובה קרוב או על החוף, זה יעלה יותר
* אתה יכול לפנות למרכז למטייל בתאילנד, יש להם מחירים ממש טובים, אני קיבלתי מהם הצעה יותר נמוכה מכל מה שמצאתי באינטרנט. אני שולחת לך בהודעה בפרטי עכשיו את המייל של הבחור שדיברתי איתו
* אתה יכול לפתוח הודעה חדשה ולשאול על מלונות - יש פה הרבה אנשים שכן מכירים יותר טוב את הנושא הזה
-
עזרה בתכנוןתודה רבה