לינה למשפחה בלונדון
-
לינה למשפחה בלונדון - חוות דעתכם על מקום לינותלורה, אני תמיד חוששת מהזמנות ללא ביטול כי מי יודע מה יקרה... והאופציה שכוללת אפשרות לבטל ללא חיוב מתייחסת לאפשרות כאמור ממש עד הרגע האחרון, כך שאפשר לשריין מקום ואם תמצאי בהמשך משהו שיותר ייראה לך תוכלי לבטל ללא קושי.
יכולה להוסיף שמאז שהזמנתי במלון הדירות שציינת התחלתי לתכנן קצת את המסלול בלונדון, ואני רק מתפעלת שוב ושוב מהמיקום המצויין של המלון
ללא ספק הוא לא מהזולים ביותר, אבל בלו"ז של טיול, ובוודאי בביקור בעיר שבו רוצים לראות ולהספיק הרבה דברים ולא "ליהנות משלוות הטבע", או מרומנטיקה של שכונה לעשירים, "טיים איז מאני". זו דעתי.
אורנה
-
לינה למשפחה בלונדון - חוות דעתכם על מקום לינותלורה,
הייתי בוחרת בשבילנו באופציה השנייה ללא היסוס
מבחינת מיקום מושלם - כיכר טרפלגר. וגם חוות דעת מעולות .
תנסי לדחות את התשלום ללא ביטול, עד לרגע האחרון. ההפרש גבוה..
-
לינה למשפחה בלונדון - חוות דעתכם על מקום לינותג'ני - מכל הדירות בחרתי דווקא בזו שלא מומלצת ...

אורנה - גם אני מעדיפה לבחור בלינה עם אופציית ביטול, בעיקר שמדובר על הזמנה של 10 חודשים מראש. בדיוק מסיבה זו גם בחרתי בדירה הראשונה. הזמנה ללא תשלום מראש וניתן לבטל.
בינתיים הזמנתי גם דירה ב- Citadines Prestige Trafalgar Square .
לפי הכתוב באתר שלהם נשארו 4 דירות בלבד ולכן הזמנתי.
אני תוהה, אם נחליט סופית ללכת על זה, האם נקבל את המחיר המוזל יותר אם נשלם מראש ?
דרך אגב, שמת לב שאם את נרשמת באתר שלהם, את מקבלת הנחה של 10% מהמחיר הרשמי ובבוקינג - הרבה יותר יקר.
לורה
-
לינה למשפחה בלונדון - חוות דעתכם על מקום לינותהי לי
פיספסתי את ההודעה שלך וכשניסיתי לערוך את ההודעה שלי, עפתי...
בינתיים ממשיכה לחפש למרות ההזמנה שעשיתי.
לא רוצה לחכות יותר מידי ולהישאר בלי כלום.
אם נחליט ללכת על זה בסוף, אנסה לבטל את ההזמנה ולהזמין מחדש ללא אופציית ביטול כדי להנות מהמחיר הנמוך יותר.
לורה
-
לינה למשפחה בלונדון - חוות דעתכם על מקום לינותבין שתי האפשרויות,ללא ספק השניה.
אמה
-
לינה למשפחה בלונדון - חוות דעתכם על מקום לינותהיי לורה,
תמיד הזמנתי שם דרך האתר הרשמי, אם כי לא כי ידעתי שזה יותר זול... פשוט כל כך נוח לראות שם את המיקום ולהשוות בין מלונות שונים של אותה הרשת... (ראית את המפה האינטראקטיבית שבה את רואה גם מה יש ליד כל מלון שלהם?).
יום נפלא,
אורנה