מפחיד?
-
שלום לכולם אני נוסע עם אשתי לירח דבש ב-22/2. סגרנו כבר טיסות/ חלק מהמלונות. האם לפינהמצב שם הסבירןת גבוהה שאצטרך לבטל??? מה אתם מציעים לי לעשות? יש לי עוד מלונות לסגור ודברים לסדר....
-
מפחיד?אם להעיד על עצמי
אני טס ב 16/2 ולא מבטל , אפילו לא חושב בכיוון הזה .
תסיק מזה את מה שנראה לך נכון לעשות .
בכל מקרה תשתדל להתרחק בבנגקוק מאיזורי ההפגנות .
-
מפחיד?רוב הפעילות במסלול המטיילים (ישנם מקומות נוספות שישנה פעילות אך לא במסלול הקבוע) היא בבנגקוק להלן מפת הפעילות בבנגקוק:
-
מפחיד?מפחיד? זה לא.
מומלץ לקחת מלון בבנגקוק ליד תחנת רכבת עילית או תחתית כך שיהיה לך נוח לצאת ולהגיע למלון.
מלונות ליד תחנת הרכבת:
מלון סוויטות sivatel ברמת 5 כוכבים.
http://www.sivatelbangkok.comנובוטל פלונציט 4.5 כוכבים הממוקם במרכז בנגקוק
http://www.novotelbangkokploenchit.comהולידיי אין סוקומוויט סוי 22 במרכז בנגקוק 4.5 כוכבים.
http://www.ihg.com/holidayinn/hotels/us/en/bangkok/bkkhi/hot eldetailהולידי אין אקספרס סיאם 3.5 כוכבים, ממוקם ליד קניון mbk
Holiday Inn Express Bangkok Siam - Bangkok, Thailand - -
מפחיד?אני רוצה לנסוע בתחילת פברואר אבל לאור המצב לא קניתי כרטיסי טיסה,אף אחד לא יודע לאן זה יגיע, אולי המפגינים יסגרו את שדה התעופה ? אולי הצבא יתערב ואז תהיה הדרדרות....קשה לדעת
-
מפחיד?איילת
כל מה שרשמת-אפשרי באופן תאורטי. עוד הרבה תסריטים אפשריים באופן תאורטי.
אך לפני שמתעסקים בתאוריות צריך להתעסק עם עובדות בשטח.
תאילנד מצויה במצב פוליטי בעייתי כבר מס' שנים. זה לא בדיוק מנע או הפריע למליוני תיירים לנסוע לשם-גם בתקופות של הפגנות. גם שהיו הפגנות קשות לפני מספר שנים, למעט מס' ימים קצר שבהם שדה התעופה הושבת, כל מי שלא נכח בבנגקוק, לא הרגיש את ההפגנות.
נכון שאי אפשר לדעת מה יהיה, אבל על פי כל הדיווחים והסימנים-סגירה נוספת של שדה התעופה לא תתרחש שוב פעם, תאילנד הבינה כנראה שדבר שכזה אם יקרה פעם נוספת עלול להיות לו השלכות מרחיקות לכת. אז כן, על בנגקוק הייתי מוותר עד לאחר הבחירות בחודש הבא, ומתכנן את הטיול כרגיל ללא בנגקוק.
-
מפחיד?מתי הבחירות?
-
מפחיד?זיקו,
מספיק ששדה התעופה מושבת כשאתה צריך לחזור כבר אכלת אותה
-
מפחיד?אז תבטלי.
-
מפחיד?אני טס ב-20/01 ולא חושב לבטל אפילו לרגע.
-
מפחיד?אנחנו טסים ב22.1 בהתחלה גם רצינו לבטל אבל אז דיברנו עם חברים שנמצאים שם הם אמרו לנו ישר לבוא לאיים ולקראת סוף הטיול אם ירגעו המהומות בבנגקוק לסיים שם.. החלטנו לא לבטל=)
-
הפגנות בבנגקוק - שדה תעופהפחד בהחלט הינו עניין אינדיבידואלי ובהחלט לא נוכל לומר לך מה לעשות.
בגדול,
1.עם ההפגנות,כמות התיירים שנכנסו בשנה האחרונה לתאילנד עלתה ביותר מ-19%.
2.כבר בשנת 2010,הוחלט על ידי המשרדים האחראיים בתאילנד,בשיתוף עם אירגון IATA,כי במידה ושדה התעופה בבנגקוק,קרי,סוברנפום,ייסגר מכל סיבה שהיא,יופעלו הטיסות הבינלאומיות משדות תעופה חלופיים.
לדוגמא,
דון מואנג
פטאייה
פוקט
קוסמוי
צ'אנג ראי
צ'אנג מאי
על חברות הטיסה הבינלאומיות ישנה האחריות להסעות לשדות התעופה המתאימים,בהתאם למיקומו של הנוסע.
משרד התחבורה התאילנדי,אחראי למינהלות ומשרד התיירות,ישלם לחברות התעופה את ההוצאות הכרוכות בכך.
לשיקולכם

-
מפחיד?דווקא אני מכיר כמה שהיו מאוד רוצים ששדה התעופה יסגר כשצריך לחזור

-
לא צריך לבטל , משרד החוץ יעזור לכםמשרד החוץ כבר מוכן לעזור לכל הישראלים שנתקעו או יתקעו בבנקוק , כולל צהל כולל יחידת החילוץ כולל 669 וכל היחידות המובחרות , חבל סתם להפסיק את הכיף ולבזבז כסף במקרה שאתם תפצעו או תלכדו בלי יכולת לצאת משם שזה בסך הכל מצב לפני הפיכה לא רציני גם הכל זה הפנינג ורעשנים .
כמו כן מטוסי חיל האויר כבר מוכנים באויר להוציא אתכם משם אפילו בבגדי ים רק תודיעו באיזה מסעדות או מכוני מסאג אתם נמצאים בדיוק ברגע שיתחילו המהומות היותר רציניות עם היריות והשריפות כמו שהיה לפני שלש שנים
משרד הבריאות מכין צוותים אדירים של רופאים (רפואה פרטית ) להחזיר את כל הישראלים שנסעו למדינה שעומדת לפני הפיכה צבאית
ואם כל זה לא יעזור תמיד אפשר יהיה לומר " ביבי אשם " וישי אשם כי הם ל א טיפלו - בשריפה במלחמה במצוקה בטמטום או ביכולת של כל ישראלי לחשוב שהוא דון גונסון
אני פשוט צוחק כמה אנחנו הישראלים טיפשים ולא מסוגלים להבין את תרבות האחר
אל תבואו לבכות אחר כך שבמקרה ויש לך רק 50% סכוי שתתקעו שם אבל בגדול .
תעשו חיים אבל תבינו שכל האחריות היא עליכם !!!!!!!
-
לא צריך לבטל , משרד החוץ יעזור לכםלא יודע מי עומד מאחרי הכינוי ad100 בחורה או גבר
אתה מגזים ומוריד את החשק לאנשים לצאת מהמדינה
בתאילנד יש מצב מדיני מתוח כבר שנים
והספקתי לבקר שם 3 פעמים בלי שום הפרעה
יש סיכוי אומנם להתפרעויות אבל שוב, בדרום בנקוק
המקומיים לא יפגעו בפרנסתם וירחיקו את כל העולם מהמדינה שלהם
באיים אפשר להיות רגועים, ולפי דעתי גם בכל בנקוק
דויד אתה יכול להיות רגוע לך בראש שקט ותהנה
-
לא צריך לבטל , משרד החוץ יעזור לכםלמאיר 1104
ערכתי את תגובתך והורדתי את המשפט
שאינו ראוי לפרסום בפורום .
שים לב ונסח תגובותיך בצורה עניינית ותרבותית
תתייחס לגוף השאלה ולא לגופו של אדם גם אם תשובתו אינה נראית לך .
לא יהיו אזהרות נוספות ואם ברצונך להמשיך להשתתף בפורום אז אנא נהג בהתאם .
-
לא צריך לבטל , משרד החוץ יעזור לכםלדעתי אתה צודק, מיותר לקחת סיכון כעת. תאילנד לא בורחת ישנם עוד יעדים שאפשר לנסוע אליהם.
-
העוקצנות ממש מיותרתאני מבינה מה אתה מנסה להגיד - לא מסכימה לחלוטין אבל מבינה.
יכולת להגיד את אותו דבר בלי הציניות, העוקצנות.... והכי גרוע הבוז!
לא צריך לרדת על אנשים או לבוז להם - זה לא מועיל בכלום, זה רק יגרום לאנשים לא לבוא לבקש עזרה בפורום, וזה חלק גדול ממטרת הפורום לא?
כל אחד זכאי לדעתו ולמחשבותיו אבל יש צורה לדבר ומה שעשית כאן היה ממש מיותר ומאוד מאוד לא נאה!
-
העוקצנות ממש מיותרת -
האם להגיע ביום ד לקואסן בנקוק או לצפון מזרחעמליה שלום
את מסוג האנשים שמקדישים מזמנם לסייע לאחרים.
התשובות שלך קצרות, ענייניות וממקדות.
לגופו של עניין. את מלון Cha cha בקואסן ביטלתי 7 ימים לפני ההגעה דרך בוקינג קום, ביום האחרוןהאפשרי, ללא קנס.
מאד ד הייתי רוצה לחזור לשם. האם מומלץ או לקחת מלון ל4 ימים בצפון מזרח העיר רחוק מהמהומות?
כל הצעה תתקבל בברכה.
.