היקף שימוש בגלישה בחו"ל
-
שלום,
יש לי שאלה שאין לה תשובה מדויקת. אני מחפש הערכה בלבד.
מה היקף השימוש השבועי באינטרנט בחו"ל בהנחה שהוא משמש לניווט בעיקר (google maps) ולא לסרטונים וכד'?
אני מחפש רק סדר גודל - 10MB, 100MB, 500MB ?
תודה רבה!
-
היקף שימוש בגלישה בחו"למה זה ניווט בלבד? 3 שעות ביום שגוגל מפס פתוח על ניווט? או רק לבדוק כמה דברים?
ומה עם להכנס לאתרי אינטרנט תוך כדי, לבדוק שעות פתיחה וכו'? לטריפ אדוויזר לראות המלצות? לויינט לברר חדשות? סקייפ לעשות שיחות? וכמובן whatsup וכו'?
אני מניח שסדר גודל של 100 מגה בשבוע יהיה סביר, אבל לא בטוח שום דבר
-
היקף שימוש בגלישה בחו"לתודה רבה אנשים טובים.
אני מתכוון לנסיעה ברכב כשגוגל מפס פתוח ואין WIFI.
לא מתכוון להיכנס לווינט (גם בארץ לא קורא אותם) או לאתרים אחרים.
-
היקף שימוש בגלישה בחו"לרוב הצריכה היא על הנווט. תעשה נסיון בארץ (נווט של שעה או שעתיים בגלישה סלולרית ובדיקת צריכת דאטה) ותוכל להעריך לפי כמות שעות הנהיגה המתוכננות.
-
היקף שימוש בגלישה בחו"לבהולנד קנינו סים מקומי ב 10 יורו עם 1 ג׳יגה גלישה . זה היה מצויין . פשוט לא נגמר ....
-
אני חושב שסים מקומי הוא פתרון מצוייןכמו שאיריס כתבה, כיום מדובר על רכישת דאטא סים בנפח 1 גיגה, תמורת 10-12 יורו בכל אחת מארצות המערב (ישראל אינה ארץ מערבית ...). נפח כזה יספיק לכל הניווט שבעולם + אינטרנט חופשי לגמרי + אפילו נקודה חמה לילדים (עד גבול מסויים...).
מוכרים את הסים בכל חור, חנויות שעוסקות בתקשורת ובסלולרי כמובן, קיוסקים, סופר מרקטים, תחנות דלק, שדות תעופה ועוד. במקומות המקצועיים המוכרים בדר"כ גם מסכימים להגדיר את הסים.
אני לא מוצא שום סיבה לרכוש דאטא בארץ, היא יקרה יותר בסדרי גודל.