חזרנו משלאדמינג
-
היי,
החופשה שתפרתי יצאה מוצלחת מאוד.
טיסות לוינה עם אוסטריאן - יוצא מן הכלל. יותר זול מאיזיג'ט, בול בזמן, הטסת ציוד סקי חינם ואפילו השירות במטוס היה מעולה. לתומי חשבתי שמדובר בטיסה ללא ארוחה אך לשמחתי התבדיתי. היה אוכל ואפילו לא רע בכלל...
אספתי רכב בשדה בוינה ויצאתי לכיוון שלאדמינג. 3 שעות וחצי והגענו.
הגעתי לכתובת ב-ROHRMOOS, משפחת KNAUS, בבית משפחתי מבודד באמצע היער בעזרת מפה והוראות שהדפסתי מבעוד מועד ולמרות שכבר היה 12 בלילה, חיכו לנו בעלי המקום ולקחו אותנו אל הדירה. הדירה שהשכרנו נראית טוב יותר מאשר בתמונות. חדשה לגמרי. מטבח מאובזר עם פינת אוכל, ספה וטלוויזיה, שרותים מרווחים, מקלחת גדולה וחדר שינה ענק עם ספה וטלוויזיה. קיבלנו מפתחות גם לסקי רום ליד החניה אבל לא היה טעם בכלל לנעול את חדר, הבית נמצא בקרחת יער מבודדת!
המרחק ל-PLANAI (הרכבל המרכזי בשלאדמינג) מהדירה, משהו כמו 10 דקות.
בבוקר יום שישי, עשינו קצת קניות לדירה ומיד נכנסנו לחניון התת קרקעי מתחת לרכבת (חינמי) - ממש תענוג - מעלית או מדרגות נעות עד הרכבל, בלי תור בכלל.
ביום הראשון גלשנו באיזור PLANAI (שישי). בשבת החלטנו לחנות שוב בחניון של PLANAI אבל עלינו לכיוון HAUSER KAIBLING. וגלשנו שם עד הצהריים ובצהריים חזרה בגלישה ל-PLANAI.
מצב השלג - סביר. בבוקר טוב, בצהריים מתחילים המוגולים ומתחת ל-1100 מטר כבר דיי סלשי. לא ירדנו בגלישה עד למטה (לא נעים בכלל).
על יום הגלישה השלישי החלטנו לוותר למרות שבדיעבד יכולנו לגלוש מהבוקר ועד 14:00 ואז לצאת לוינה. בבוקר ארזנו באיזי ובחרנו לבלות יום בעיר BADEN דרומית לוינה - מומלץ בחום! ספא, סמטאות אירופאיות עם בתי קפה וחנויות,פארק יפהפה וקזינו מפואר למי שאוהב...
בשש בערב הגענו חזרה לשדה לקראת הטיסה.
מזג האוויר היה מעולה לנסיעה, קצת פחות טוב לתנאי שלג טובים (בפסגה 0 ומתחיל לעלות ככל שיורדים מההר). הדרך מדהימה, נופים ועיירות אוסטריות ציוריות.
היה שווה ותודה לכל מי שנתן טיפים מועילים כאן בפורום לגבי שלאדמינג ואוסטריאן.
-
אני קורא ומודאג....חן חן על הדיווח...
משום מה אני קורא בין השורות ודי מודאג..... אני אמור להתחיל לגלוש שם ביום שישי...
-
חזרנו משלאדמינגתודה על הדיווח והתמונות היפות.
אני נוסע בפורים עם הילדים בדיוק לאותו מקום - מרחק של כמה מטרים מאיפה שאני חושב שהבית שלכם היה (אנחנו הזמנו את Pension Moser).
איך מצב השלג ב-ROHRMOOS עצמה, ובייחוד באזור בית הספר לסקי שם?
-
חזרנו משלאדמינגלא מעודד בכלל......אנחנו טסים לשם בשבת......
-
חזרנו משלאדמינגשלא ייצא הרושם שלא נהנינו...
אני מניח שהמצב לא יהיה פחות טוב בשבועות הקרובים. בטמפ' נמוכות התותחים עושים את העבודה ומדי פעם ירד קצת שלג (אמור לרדת הלילה)
לא היה מזיק איזה דאמפ טוב....
תשתדלו לצאת כמה שיותר מוקדם בבוקר כדי לנצל יותר שעות של מסלולים טובים
דביר