ניווט

    לוגו למטייל

    פורום למטייל

    • התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

    ייעוץ בבחירת מסלול ויעד

    פורום אסיה-המזרח הרחוק
    5
    5
    3626
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • tlvodc
      tlvodc נערך לאחרונה על ידי

      ~~הי, אז ככה, אני מחפש המלצות לטיול שיענה על מספר צרכים. בקצרה - אני בן 40. משפחה נפלאה וכו'. קריירה טובה וכו'. החלטתי שאני חייב הפסקה והתפטרתי. מחפש שקט. חשבתי לטוס קצת ולראות עולם וטבע בעיקר מחפש שקט. בסביבה וגם בראש. מתכנן לנסוע לתקופה של שבועיים. מקס' שלושה. מחפש יעד מעניין (אין לי בעיה עם המרחק, למרות שזה אולי יהיה לשבועיים בלבד). חשבתי על נפאל או משהו בסגנון. אני אטייל לראשונה לבד ודווקא מאוד מחכה לזה. הייתי לא מעט בעולם בנסיעות עבודה ואין לי בעיה עם הלבד וכרגע ממש צריך את זה. אף פעם לא עשיתי טרקים רציניים או משהו בסגנון אבל נאי בכושר טוב. אין לי בעיית תקציב ואני מוכן להשקיע ביעד ובטיול הזה אם הוא ייתן לי את התמורה. אז לסיכון - מבקש המלצתכם למסלול ויעד לטיול של אזור השבועיים שלושה שייתן נופים מדהימים, ריחות וטעמים לא מוכרים, באזור ידידותי שבו פוגשים על הדרך תיירים אחרים נחמדים, לינה באוירה נחמדה. שיהיו בו טרקים קלים וגמישות בתכנון הטיול ובמהלכו. רעיונות ANYONE? המון תודות מראש!

      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • liattt
        liattt נערך לאחרונה על ידי

        ייעוץ בבחירת מסלול ויעד

        מתי אתה מתכוון לטוס?

        בנפאל מתאים לטייל באוקטובר-נובמבר ומרץ-אפריל

        דווקא שבועיים-שלושה בצפון הודו לדעתי יתאימו יותר.

        תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • ענתנת
          ענתנת נערך לאחרונה על ידי

          ייעוץ בבחירת מסלול ויעד

          אם אין לך בעיה עם המרחק ואתה יכול לגרד גם 3 שבועות, אז מה עם ניו זילנד? אמנם לא שייכת לפורום הזה, וזה דחוק לנסוע לשם ל-3 שבועות, אבל היא מהממת ויש בה מגוון טרקים קלים יחסית.

           

          תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • yorit_88
            yorit_88 נערך לאחרונה על ידי

            ייעוץ בבחירת מסלול ויעד

            תראה נכון שניו זלנד מדהימה אבל לדעתי 3 שבועות לא יספיקו שם 

            אני חושבת שתאילנד יכולה להחות אופציה טובה משום שיש את הצפון שהיא שקטה יפה ויש מגוון טרקים לעשות רגלי גיפים או אופנועים ואז שווה שבועיים ללכת דרומה לאיזה אי ולחפש את השקט שלך יש שם מלא איים שלא מפוצץ בישראלים שאפשר להשכיר סירה בזול ולצאת לדוג ,לשנרקל ובטן גב עם ספר 

            תשמור על עצמך ושיהיה בהצלחה

            תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • .galit.
              .galit. נערך לאחרונה על ידי

              ייעוץ בבחירת מסלול ויעד

              טיול ראשון לבד/במזרח, ואת שולחת אותו לשבועיים בהודו? נראה לי שיש מקומות פחות ריסקים...

               

              לא ציינת על מתי מדובר, אני מניחה שעל התקופה הקרובה? נראה לי שכל מדינה בדרום מזרח אסיה תתאים למה שאתה מחפש (עד פברואר בערך). דווקא על תאילנד הייתי מוותרת - זו מדינה מאד מתויירת ותוכל להגיע לשם בקלות עם המשפחה בפעם אחרת. ספיציפית הייתי הולכת על לאוס (שיותר חזקה בנופים) או על בורמה (שיותר חזקה בתרבות ובמבנים). קמבודיה פחות "עוצמתית" לדעתי (אם כי אהבתי אותה מאד מאד), בפיליפינים ובוויטנאם לא הייתי, אבל השמועות מספרות שוויטנאם היא היפה ביותר באזור הזה.

              תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון
              ×