הסעות במנצ'סטר
-
בוקר טוב, אני ובני אמורים לנחות בשדה התעופה במנצ'סטר בשעה 12 (חצות) .האם מישהו השתמש בשירותי הרכבת משדה התעופה למרכז העיר? האם לא כדאי להגיע למלון ישירות במונית? תודה רבה,אמיר
-
הסעות במנצ'סטרבוקר טוב אמיר
ממליצה לבדוק האם למלון שהזמנת יש שאטל משדה התעופה. אם כן להישתמש בשירותי השאטל שיאסוף אותכם בשדה ויביא אותכם ישירות למלון. למשל, השאטל של מלון פרמייר אין עולה 6 פאונד לרכב.
.
אם טרם הזמנת מלון או שהזמנת ואין לו שאטל, ממליצה לחפש מלון שמאפשר איסוף אורחים עם השאטל בשדה.
-
הסעות במנצ'סטרתודה על התגובה המהירה, הזמנתי כבר מלון במרכז העיר,אני אכנס לאתר של המלון לבדוק אם אופציית השאטל קיימת.
יום טוב
-
הסעות במנצ'סטרלצערי אין שאטל אבל בדקתי וליד המלון יש תחנת רכבת מרכזית.ניתן להגיע משדה התעופה ישירות לתחנה זאת
-
הסעות במנצ'סטרהינה בזמנו קיבלתי את הפרטים של החברה הזאת . מציעה שתבדוק איתם לגבי ההסעה מהשדה.
-
הסעות במנצ'סטרנחתנו במנצסטר.היינו 4.שילמנו מראש 24לישט ונסענו במונית. אי אפשר לפספס את התחנה ביציאה (אני מדגיש את ה"מראש",כיוון שהנהג /הסוכנות התבלבלו(יתכן ובגללי..) והביאו אותנו לאיביס אחר.לא היתה הזמנה כמובן ואחרי 5 דקות הנהג לקח אותנו לאיביס הנכון.ולמרות העיכוב לא ביקש תוספת(תארו לכם נסיעה כזו עם מונה...)
צ'יפרנו אותו בטיפ,אבל זה כבר סיפור אחר..
-
הסעות במנצ'סטראני נסעתי ברכבת מתחנת פיקדילי לשדה התעופה בסביבות חצות.
בשני האזורים היה בטוח להסתובב והנסיעה היא של כרבע שעה.
אם המלון שלכם קרוב לתחנה זאת בהחלט אופציה. הרכבת במנצסטר צמודה לטרמינל הטיסות.
בהצלחה
ג׳מוס
-
הסעות במנצ'סטרתודה לכל המגיבים, המלון נמצא ליד תחנת אוקספורד רואד וזה טוב. הבעייה שבשעה 24 אין רכבות לעיר,לכן אנסה להתמקד בהזמנת מונית ל- 2.