טיול רכב בצפון ארה"ב
-
לא ידעתי איפה לשאול את השאלות, כי אני הולך לבקר כמה וכמה מדינות
אני עולה על רכב בניו יורק נוסע למרי וויל בשביל לעשות את ה"זנב הדרקון"
משם למילווקי לבקר חברים ולעצור ללילה
משם לוויניפג קנדה לכמה ימים לבקר חברים ממש טובים
משם ל Sault Ste. Marie קנדה עצירה ללילה
ומשם לטורונטו קנדה
ובחזרה לניו יורק.
כל הטיול כולל עצירה לכמה ימים בוויניפג צריך להימשך שבועיים פלוס מינוס.
יש תצלום מפה מצורף עם נקודות
השאלה היא כזו, לנסוע ברכב את כל זה, ממש מרגש אותי, 6438 ק"מ, אני ממש אוהב לנהוג.
האם מישהו יודע, או מכיר, מה יש לעשות בדרך? לכן יש מפה מצורפת.
בתודה ענקית מראש, ישראל.
-
טיול רכב בצפון ארה"בלמתי מתוכננת הנסיעה ? אתה שוכר רכב ?
לעשות את המרחק הזה בשבועיים ממש לא נראה לי. אם תחלק את המרחק 6,438 ק"מ ל-14 יום, ייצא לך שאתה תנהג בממוצע 460 ק"מ ביום, כלומר: לפחות חצי יום בנהיגה. אז מתי תטייל ? ואם לוקחים בחשבון שאתה רוצה לבלות כמה ימים בוויניפג, ייצא שיש ימים שתנהג מרחקים של יותר מ-1,000 ק"מ.
אני נהגתי בארה"ב מרחקים הרבה יותר ארוכים, אבל לא בזמן כה קצר.
לפי התוכנית שלך, לא נראה לי שתוכל לראות ולבקר בעוד מקומות בדרך.
ולא צריך לצלם את המפה בגוגל, אפשר לציין את הלינק למפה:
-
טיול רכב בצפון ארה"בהמרחק ידוע לי, כן זה מטורף, התכנון שלי הוא להיות על ההגה כ10 שעות כל יום.
לא התכוונתי לאתרי תיירות, אתה יודע, אם על הדרך יש מסעדה טובה, בן אדם שמכסה את עצמו בדבורים, כל מיני דברים קטנים כאלו של עצירות ביניים בדרך בשביל הכיף.
-
טיול רכב בצפון ארה"בהטיול מתוכנן לחודש יולי
וכן אני שוכר רכב
-
טיול רכב בצפון ארה"באני מצטער, לא יודע מה להמליץ לך, כיוון שתצטרך לעשות את רוב הדרך בכבישים מהירים, אחרת תבלה לא 10 שעות אלא לפחות 15 שעות או יותר בנהיגה רצופה.
לעניות דעתי, לא תוכל לעצור אלא במסעדות וביישובים שממש לצדי הכבישים המהירים.
תשקול הארכה של הטיול או לחילופין תשתמש בטיסות או תצמצם את המרחק ותשאיר את הקטע של מדינת טנסי לטיול אחר.
נותן לך דוגמה אחת : נהגתי מ-Cherokee בקרולינה הצפונית (לא הרחק ממריסוויל) לאטלנטיק סיטי, יצאתי ב-8 בבוקר והגעתי ב-11 בלילה. הרי צריך הפסקות לאוכל, התרעננות, פיפי וכד'. ולא כל הזמן אפשר לסוע במהירות המקסימלית המותרת, בהתקרב לערים/עיירות המהירות המותר בכבישים המהירים נמוכה יותר, יש גם עניין של פקקים עקב תאונות/עבודות בכביש וכד', ממש לא נראית לי התוכנית שלך, גם אם אתה ממש אוהב לנהוג.
בינתיים תעבור על מדריך הנהיגה שלי בארה"ב
-
טיול רכב בצפון ארה"באקח את דבריך בחשבון
תודה רבה