ויזה לסין מהמזרח
-
שלום לכולם, אנחנו זוג שאחרי חצי שנה בהודו טסים לתאילנד מתכננים חודשיים טיול בתאילנד ויאטנם קמבודיה ולאוס ולאחר מכן להמשיך לסין. הבעיה היא, שאנחנו לא יודעים מה התנאים ואיפה ניתן להוציא ויזה לסין, אנחנו יודעים שזה אפשרי בבנגקוק אבל לפי מה שהבנו אם מוציאים חודשיים לפני זה כבר לא תקף, זה נכון? ואם כן איפה ניתן להוציא? אנחנו בעדיפות להוצאה בלאוס כי זה היעד שלפני... תודה רבה מראש.
-
ויזה לסין מהמזרחאם זו לכם הפעם הראשונה להוצאת ויזה לסין לא תוכלו להוציא ויזה בשום מקום בעולם למעט מדינת ישראל. שגרירות סין כמובן
אני חושב שאתם חייבים לבדוק את מדיניות הויזות (שמשתנה כל הזמן) בכל מדינות העולם.
יכול להיות שכדאי לכם להוציא ויזה (בעלות של 100 ש"ח) לתאריך מוקדם ואז להוציא ויזה שניה בחו"ל .
בויאטנם ותאילנד ניתן להוציא ויזה דיי בקלות.
ושיהיה בהצלחה
-
ויזה לסין מהמזרחחיים אתה בטוח?
אני הוצאתי לפני כשנה בפעם הראשונה ויזה לסין מנפאל. ופעם שניה ממונוגליה. ולא נתקלתי באף בעיה.
-
ויזה לסין מהמזרחתוכלו להוציא ויזה בלאוס או בתאילנד. נסו בתאילנד, תוכלו להוציא גם בקונסוליה בצפון המדינה, ואם לא תצליחו תוכלו לנסות להוציא בלאוס. אל דאגה, במדינות האלו עדיין ניתן להוציא ויזה.
-
ויזה לסין מהמזרחהיי אני וחברה שלי גם נמצאים במסלול דומה ואנחנו הוצאנו לפני כשבוע ויזה לסין בפעם הראשונה בוינטיאן(בני 22). לקח 4 ימי עבודה והויזה הייתה מוכנה.
לפני שאתם מגיעים לקונסוליה שם תיגשו לסוכנת נסיעות שקוראים לה לאסי במרכז העיר והיא מסדרת לכם את כל המסמכים הנדרשים ואת כל ההזמנות הפיקטיביות של מלונות וטיסות לסין וממנה. הויזה עולה 30 דולר שאותם אתם משלמים בבנק הסיני שם.
אנחנו גם נורא חששנו שלא נקבל אבל אם אתה מגיע עם כל הטפסים שצריך אין סיבה שלא יאשרו לך.
-
ויזה לסין מהמזרחדור,
לכמה זמן קיבלתם? ועם כמה כניסות?
סתם מעניין לדעת.
תודה
-
ויזה לסין מהמזרחכניסה אחת
שלושים יום
-
ויזה לסין מהמזרחאחי אשמח שתביא לי את הכתובת של הסוכנות או את המייל...
היום הלכתי לשגרירות הסינית בלאוס,לא ידעתי על כל הכנת הפרטים הללו,אך בכל מקרה לא היה לי זמן לעשות את זה כי יש להם חג..והשגרירות סגורות עד ה7.2
ברצוני להיעזר בסוכנות הפקטיבית הזאת שתעשה לי הכל וליסוע ולהוציא בהודו,סרי לנקה.
מישהו הוציא פה ויזה מהודו לסין?
סרי לנקה לסין?
תודה:)
-
ויזה לסין מהמזרחאחי הסוכנות נמצאת מול מלון best western במרכז העיר ממש צמוד ללבית קפה כזה שעושה פנקייקים.
-
ויזה לסין מהמזרחעלות ידועה?ואם אני מביא את זה לבן אדם שיעשה את זה מה צריך להביא לו שיציג בסוכנות?
-
ויזה לסין מהמזרחהדמי טיפול שלקחו לנו זוג הייתה 40000 קיפ.
לא הבאנו לסוכנות כלום הא פשוט סידרה לנו מסמכים פיקטיביים לתאריכים שרצינו לקבל את הויזה לסין ולפי מה שמילאנו בשאלון של הויזה