שינוי כרטיס טיסה
-
שלום,יש לי כרטיס טיסה לדרום אמריקה שהחזרה שלו היא מריו דה ג׳נרו ב12 בפברואר.כשקניתי את הכרטיס דרך הסוכנת נאמר לי שאוכל לבצע שינויים אבל שזה יהיה בתשלום.בתחילת ינואר פניתי לסוכנת במטרה להאריך את הכרטיס ומאז התחילו בעיות.הסוכנת אומרת שהחברה שנסעתי איתה לדרום אמריקה בקונקשן לבוליביה (חברת TACA) נעלה לי את הכרטיס לשינויים ולכן הסוכנות נסיעות לא יכולה לשנות את הטיסה והם במגעים איתם.ככה זה כבר שבועיים.השאלה שלי האם חברת תעופה שבכלל טסתי איתה בהלוך יכולה לעשות כזה דבר? משהו שמע על כזה מקרה?דבר שני, ככל שהזמן עובר, במידה וכן יצליחו להסיר את הנעילה, המחיר של השינוי יהיה יקר יותר כי זה מתקרב לתאריך הטיסה. האם אפשר לתבוע או להתלונן בפני TACA על זה או שאין מה לעשות?ואם חס וחלילה הסוכנת תגיד שהיא לא יכולה לשנות בכלל האם יש לי עילה לתביעת דמי הכרטיס החלקיים בגין הפרת הסכם?תודה,אבירם. -
שינוי כרטיס טיסהצריך לעשות סדר בעובדות המדויקות.
חברת תעופה לא יכולה לשנות תנאי כרטיס לאחר שהוא נמכר. נדירים הכרטיסים שלא מאפשרים שינויים כלשהם אפילו תמורת עמלה. התנאים הקיימים הם התנאים שהיו בזמן רכישת הכרטיס - ויכול להיות שהועברה לך אינפורמציה מוטעית ע"י הסוכנות.
תבקש מהסוכנות לשלוח לך במייל/פקס את תנאי הכרטיס המדויקים. בלי סיפורים ובלי הסברים מנומקים - פשוט את תנאי הכרטיס, שם הכל מופיע.
אני מאמין שכל הטיסות שלך מכורטסות על אותו כרטיס, ולכן אין לך אפשרות לפספס טיסה כי המשמעות תהיה ביטול אוטומטי של שאר הטיסות בכרטיס.