פארקים בהולנד
-
היי
רציתי לדעת אם מישהו היה וממליץ על פארקים בהולנד שהם לא של לנדל וסנטרפארקס שחייבים להזמין דרך סוכנות מהארץ (וגוזרים עליך קופון)?
תודה
-
פארקים בהולנדאני מניח שמדובר על כפרי נופש
אני אחדד שלא בהכרח חייבים לעבור דרך סוכנים בארץ, ויש מי שהצליח להזמין באופן ישיר מלנדל או סנטר פרקס
בנוסף - לא בהכרח "גוזרים עליך קופון" - לעיתים המחירים של הסוכנים זהים לחלוטין לאלו של החברה עצמה. ויותר מזה, לפעמים התנאים שלהם יותר נוחים (למשל פריסת תשלומים וכו').
ולא פחות חשוב - ואם "גוזרים עליך קופון" אז מה? אם אין אפשרות להזמין בדרך אחרת, אז מה זה משנה מי גוזר קופון בדרך. אם המחיר הכולל מתאים לכם - תזמינו. אם לא מתאים - אל תזמינו.
-
גוזרים קופון-לא דווקא בהתייחסות לכפרי הנופש .
מה משמעות הביטוי- שמישהו גובה מהלקוח תשלום מופרז עבור השירות שהוא נותן מעבר לעלות המוצר בפועל.
אז קודם כל ,בדיוק כמו שאנשים טובים כתב, תלוי מהו הסכום של ה"קופון"
מי שבוחר בשירותי תווך כלשהם- הרי לא מצפה שאותו מתווך יעבוד בחינם? אבל כל עוד הסכום ריאלי לסכום הכללי, לא מגיע לו עבור עבודתו?
בהנחה שהמתווך כמובן עושה את עבודתו נאמנה, בודק את כפרי הנופש,מכיר את הדגמים השונים של הבתים של הכפרים ,יכול לייעץ ללקוח מה יותר/פחות מתאים לו גיאוגרפית או לצרכי משפחתו וכן הלאה.
שלא לדבר על האופציה לפריסת תשלומים ועוד...
אז שווה לבדוק כלכלית -ועינינית מהי התמורה ומהו התשלום.
-
גוזרים קופון-היי. אם תחפרו בפורום טיולי משפחות תוכלו למצוא המלצות על כפרי נופש נוספים. מעבר לכך אני מצטרפת לקודמי. בעידן האינטרנט ניתן לברר ללא כל קושי האם הסוכנות לוקחת עמלה ומה גובהה ועל סמך זה להחליט לאן ודרך מי להזמין. מהניסיון האישי שלנו אני יכולה לספר שבבירור הטלפוני שערכנו עם סוכנות גרייבר לגבי פארק דה-אמהוף של סנטר פארק לפני שנתיים, המחיר שהם ביקשו עבור השהות בכפר הייתה זהה לזו שהופיעה באתר כפר הנופש, כולל כל ההטבות. באותה שיחה הם גם מסרו לי שמחיריהם זהים. בהצעת המחיר בכתב כן הופיעה איזו עמלה (לא גבוהה) וכשהסבתי את תשומת לבם לכך, הם הורידו אותה. היה שירות מצויין, וכאמור יש גם אפשרות לפרישת תשלומים ללא ריבית בכרטיס האשראי. אגב, הזמנתי דרכם רק את כפר הנופש ואת הטיסה והרכב הזמנתי בנפרד, כי זה חסך לי לא מעט כסף.
-
גוזרים קופון-אנחנו הזמנו לינה מנויה תיירות(לאנדל) באותו מחיר בדיוק שהיה באתר של הרשת ללא עמלות.
ההתחשבנות בינהם כלל לא מעניינת אותי.