קופהנגן
-
אני ובעלי מגיעים לקופהנגן בין 3-4 לילות השאלה באיזה צד עדיף לשהות?
איך ההגעה מצד לצד ?האם ניתם לשהות בחוף הדרן ולנסוע לטיול לצד השקט או שזה מסובך ?.
איזה מלון מולמץ שם ?
-
קופהנגןהכל תלוי בכם, ישנו איזור שקט וישנו איזור המסיבות.
האיזור השקט הוא חוף thong nai pan, בחוף ישנם מלונות כגון: סנטיאה, רסננדה, בורי ראסה.
האיזור של חוף הדרין, הוא התוסס ובחוף זה מתקיימות במסיבות. בחוף ישנו מלון קוקוהט, מלון The cost ומלון ביי שור.
מלון נוסף שיכול להיות פיתרון הוא chantaramas . הוא 10 דקות נסיעה מהדרין ושקט . הוא משלב שהייה שקטה ועדיין ב10 דקות נסיעה מגיעים לצד התוסס של חוף הדרין. -
קופנגןיש עשרות חופים שקטים בקופנגן .
אני ממליץ לכם על חוף הד יאו או הד סאלד בצפון מערב האי כרבע שעה מטונגסלה.
החוף מקסים והאויירה נהדרת.
בכל מקרה, ב 3-4 לילות אתם לא צריכים להתנייד מצד לצד.
השיקולים שלכם צריכים להיות - איך אתם מגיעים לקופנגן? (מעבורת להדרין? או מעבורת לטונגסלה?), מתי אתם מגיעים (בתאריכי הפול מון? בתקופת השפל בצד המערבי של האי?).
-
קופהנגןכמו שציינו ישנם כמה אזורים חוץ מההאד רין לא רק אחד, יש את איזור טונג נאי פאן, איזור האד יאו והאד סאלאד, איזור האד יואן (למי שרוצה ניתוק מוחלט), ההגעה לכולם חוץ מהאד יואן היא בנסיעה של עד כשעה+ מההאד רין (להאד יואן ההגעה היא בסירה).
3-4 ימים בהחלט מומלץ להישאר באיזור אחד.
-
קופהנגןתודה .
נראה לי נלך על הקוקו אט בחוף הדרין גם ככה לא מגיעים בפול מון
וזה המלון הזול באזור ..איך הוא ? ?
יצא לנו 4 מלונות 20 יום 5200 שח" קצת יקר לא ? מלונות 4 כוכבים
-
קופהנגןהקוקוהאט מומלץ בהחלט וברמה טובה, קחי בחשבון שזה מלון מאוד פופלרי אצל הישראלים.
יש לידו עוד מלון אחד קצת יותר שקט ברמה קצת יותר נמוכה אך בהחלט מומלץ גם כן:
Sarikantang
-
קופהנגןהקוקוהאט נימצא בלילה ביץ'(בסביבות רבע שעה הליכה מהחוף של המסיבות בהדרין),המיקום שלו טוב וגם הריזורט נחמד,אבל המינוס שיש בדרך כלל בלאגן של הרבה ישראלים קדחנים (אבל אם אתם לא מגיעים בתקופה של הפול מון אולי זה לא יהיה כזה נורא)אני אישית מעדיף את הריזורט הזה שנימצא על יד -