המלצה לאתר סקי
-
מחפש אתר סקי לפחות 190 ק"מ מסלולים ומעלה.
כמה שפחות מפוזר .
רמת מסלולים בינונית ומעלה ( אבל כול המלצה אחרת תתקבל בברכה )
העדפה לאתרים שמוכרים פחות לקהל הישראלילא מעניין אפרה סקי
תודה לעוזרים!!!! -
המלצה לאתר סקיערב טוב,
יש הרבה אתרים שמתאימים לדרישות הכלליות שלך. האם אתה יוכל לתת פרטים נוספים לגבי הארץ המועדפת, תקציב, מתי בכוונתך לנסוע וכו'. בינתיים אתה יכול להעזר בקישור הנמצא בצד שמאל "מנוע להשוואת אתרים".
-
המלצה לאתר סקיאין הגבלת תקציב
עדיפות עליונה לאירופה
זמן לא משנה העיקר שיהיה שלג באופ פיסטיים
לגבי ההשוואה נבדוק
תודה -
המלצה לאתר סקיניראה לי ששמוני יכול להתאים, אומנם לא כול האתרים מרוכזים במקום אחד אבל יש סקי-בס מאוד נוח, ואם מחפש אופ-פיסטים הייתי הולך בעיקר על הגרנד-מונטה, ושוקל אפשרות ללון בארז'ונטייר, זאת העיירה מתחת לגרנד-מונטה. לדעתי הגרנד-מונטה הוא האתר המסודר הטוב באירופה, אני אוהב מקומות קרים ותלולים כמובן באופ-פיסט. אם אתה ברמה של לקחת ספר, יש אין ספור אפשריות אופ-פיסט, וגם מאוד ממליץ על גלישה מאגווי-דמידי נימצא מעל העיר שמוני, חובה עם מדריך, אפשר לקחת קבוצה מודרכת, דרך מרכז מדריכי ההרים של שמוני.
אם אתה בעיניין של אופ-פיסט הייתי ממליץ על קורס יומי בסיסי בחילוץ ממפולות שלגים.
מספר קישורים:
-
המלצה לאתר סקישלום,
גם המרחב הכולל של St Anton יכול להתאים. שפע של מסלולים בכל הרמות, off piste רבים ומגוונים.
-
Skiweltלהערכתי עונה בדיוק על הדרישות. 279 ק"מ של מסלולים. חצי מהם אדומים או שחורים (הרוב אדום). הרבה עירות קטנות. ניתן גם בתוספת של כ- 15 יורו להרחיב את הסקי פס. כך שיכלול את קיצבהיל המרוחקת רבע שעה נסיעה.
-
Skiweltתודה לכול העונים והמכוונים!
סן אנטון מאוד קורץ לי!!!
שכחתי לציין שחשוב מאוד שיהיה באתר סנאופארק טוב בעל מתקנים מגוונים.
קיצביל הוא אתר מפוזר יחסית ואנחנו שונאים להתנועע בסקי באסים...
( לדעתי אין כמו לסיים את היום במסלול ישר לעיירה והליכה קצרה ברגל למלון- אנדורה/סאלבך ) -
Skiweltאם תלכו לארז'ונטייר הגלישה היא עד העיירה, ויש שם גם סנוו-פרק. כמובן שסנט-אנטון זה אפשרות נחמדה מאוד Arlberg הוא המרחב שכולל את סנט-אנטון, מניסיוני זה המרחב הטוב באוסטריה (לא ניסיתי הכול), אם אפרה-סקי לא חשוב לך, יש הרבה אופציות באזור שאולי זולות יותר ומאפשרות סקי-אין סקי-האוט. Arlberg הוא מרחב גדול אבל הקישור בין העיירות באוטובוס לא ממש נוח, אבל השימוש ברכב מאוד נוח ויש חניה חינם ברוב העיירות. וגם ליד מעליות ברחבי האתר.
-
Skiweltאני רואה שאישגל גם ממש אתר גדול מסלולים עד הכפר למטה, סנאופארקים ומלא אופ פיסטיים...
יש המלצות דעות בעניין?