קצת עזרה לגבי סין:)
-
שלום רב לכולם!
מטייל כבר שישה חודשים,ברצוני להגיע לסין באמצע מרץ,יש לי כשלושה שבועות וחצי בערך לטייל באזור סין,הטיסה חזרה מבייגין,ברצוני לנחות בהונג קונג,להיות כמה ימים בעיר וגם ב"שובה ישראל" ולאחר מכן להמשיך הלאה,ברצוני להגיע למקום מעניין שיחסית קרוב להונג קונג,אולי כפרים,אולי משהו מומלץ אחר אבל יש לי קצת בלאגן בראש חייב להודות
לאחר מכן ברצוני לקחת טיסה לשיאן-שנחאי ובייגין.האם יש המלצות על מקומות לאחר הונג קונג להיות?
האם ידוע למישהו זמני הנסיעות בין-שיאן-לשנחאי
שנחאי לבייגין?
*** עוד נקודה-רבים המליצו לי להגיע למקאו לאחר הונג קונג,האם לתרמילאי המקום מומלץ?הוא מצטייר לי נורא כעיר ההימורים של המזרח וזהו.
ובנוסף המסלול לא סגור בכלל,במידה ויש למישהו המלצות על מקום בסין שהוא ממש נהנה בוא אשמח לשמוע.
תודה לעוזרים
שגב.
-
קח בחשבוןשהשהות המינימלית ב'שובה ישראל' היא שבוע, אז אם אין לך יותר מדי זמן להקדיש לאיזור אז אולי זה פחות יתאים.
מקאו היא יעד נהדר, גם עבור תרמילאים. יש שם, בין היתר, מרכז קולוניאלי פורטוגלי יפהפה, פארקים גדולים ויפים, מוזיאון לאומי מצויין ומוזיאון אמנות מרתק, קפיצת הבאנג'י הגבוהה בעולם, וגם אוכל מיוחד מאוד.
-
קח בחשבוןתודה רבה על המידע! ידוע לך במקרה על יעד בקרבת מקאו שמשלב אולי קצת אזור כפרי אבל עדיין שיהיה מתויר ? וכמובן משהו שאפשר להגיע ממנו לשיאן בטיסה או כל אמצעי אחר.. תודה:)
-
קח בחשבוןהעיר שנחאי וערים שסובבות אותה כמו Suzhou (עיר תעלות יפיפיה ) ניתן להגיע ב רכבת,
או Hongzhou ,ולא להפסיד את ריקוד מזרקות המים באגם הצמוד,
ולפניי בהונג קונג הפיק טיפוס להר ברכבל ארוך 7,5 ק"מ עד לבודהה הענק ,
או דרגנוע הארוך בעולם 800 מטר של מדרגות נעות,
אם אתה עובר מהונג קונג למקאו תיקח שייט במעבורת באותו מחיר גם עברת וגם טיילת ,
תצפית על חוף האי הונג קונג מהצד של mong kok לאזור הבניינים הגבוהים בסנטרל ב 21:00 חגיגת אורות מהממת,
-
קח בחשבוןמשנחאי לבייג'ינג אפשר להגיע ברכבת שתדירותה גבוהה באופן יחסי, בדרך כלל אין בעיה של מקום אפשר להגיע לתחנה עם מטרו מס' 10 לרכוש כרטיס ב 553 RMB
-
קח בחשבוןתודה רבה!