עזרה בבחירת תרמיל.
-
אהלן, אני רוצה לקנות תרמיל בסדר גודל 65 ליטר. בדקתי כמה תרמילים וצמצמתי את האפשרויות לgregory baltoro. Osprey aether Deuter aircontact אני מתכוון לקנות אותם בארה"ב במחיר שפוי. רציתי לקבל כמה המלצות ודעות לגבי במה עדיף להשקיע. חיסרון אחד לאוספריי הוא שהיבואן שלהם לא נותן לי אחריות בארץ, לעומת היבואן של גרגורי שכן. (לגבי דויטר אני עוד מחכה לתשובה מהם. אולי אתם יודעים?).
-
עזרה בבחירת תרמיל.הגרגורי והאוספריי שניהם תיקים מעולים. ממש. את הדוייטר אני לא מכיר.
אבל, וזה אבל גדול, אי אפשר לבחור תיק בלי למדוד. לא משנה כמה מחמאות אתן לתיקים האלו, אם הם לא נוחים לך על הגב, זה לא שווה.
הגרגורי למשל, ראיתי לא מעט אנשים שהוא לא היה להם נוח.
אז, מציע קודם כל ללכת לחנות ולמדוד. מבין שני אלה, קח את זה שהיה הכי נוח לך.
-
עזרה בבחירת תרמיל.מכיוון שהידע שלי מסתכם במה שקראתי פה ובאתרים אחרים ולאחר המון שיחות עם מביני עניין בתחום, אני יכול להגיד לך ששלושת התיקים הם ברמה גבוהה מאוד לכן הדבר היחיד שצריך להוות עבורך שיקול הוא עניין הנוחות.
תלך לחנות, תמדוד את כל התיקים ותראה מה נוח לך.
אני מדדתי לדוגמה גם את הדויטר וגם את האוספריי (בדיוק את הדגמים שציינת) והאוספריי ישב עליי בול לכן קניתי אותו.
-
עזרה בבחירת תרמיל.כשאני אומר בדקתי, הכוונה מדדתי בחנות. כולם נוחים לי. ההתלבטות היא מבחינת התיק עצמו (המלצות וכו') ומבחינת אחריות.כמו שאמרתי אוספריי לא מספקים אחריות בארץ. עד כמה אני צריך את האחריות ואם אפשר לבנות על זה? ז"א באמת מתקנים דברים שהתקלקלו או שהחברה מתחמקת בדרך כלל?
-
עזרה בבחירת תרמיל.עד כמה אתה צריך תאחריות?, ועוד איך אתה צריך, שמע הייתי מנסה ליצור קשר עם אוספריי העולמית ולשאול אותם על זה, לפעמים הם מחייבים את הנציגות שלהם בארץ לקחת תיקונים(הרי הם נותנים אחריות לכל חיי המוצר - 25 שנה).
שמע כל התיקים שנקבת נהדרים, בתור אחד שיש לו את הדויטר איר קונקט פרו 65+10, אני מאוד מרוצה זה תיק קשוח ברמות אחרות ואתה מרגיש את ההנדסה הגרמנית שבו, אני מאוד אוהב.
אוספרי וגרגורי זה אותו לבל של איכות כמו דויטר וכולם שווים, תראה מה משתלם לך במחיר יותר ותלך עליו.
בהצלחה

-
עזרה בבחירת תרמיל.רק שתדעו, בדקתי והאחריות של אוספריי ודויטר לתיקים שלא נקנו בארץ זה בתשלום (כנראה המחיר של לשלוח את זה לחברה), לעומת גרגורי שזה בחינם.
עוד שאלה,כדאי אולי לקחת את גרסת ה75 של גרגורי?