ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול לשבועיים

פורום צפון אמריקה
    4
    4
    1192
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • snoop12
      snoop12 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם:)

אני לא ממש בטוח שפה זה המקום הנכון לפתוח את הנושא הזה ואם לא אני מצטער מראש..

אני רוצה לתכנן טיול קטן וחשבתי על קנדה. התאריכים הם בערך ביולי-אוגוסט וחשבתי על טיול של שבוע-שבועיים. רוצה לנוח ולראות מקומות יפים.

תקציב 8,000 שקלים. 

לא חייב קנדה ואני מאוד אשמח אם תוכלו להציע לי:)

תודה רבה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • haim1952
        haim1952 נערך לאחרונה על ידי

טיול לשבועיים

ברוך הבא לפורום.

זה בדיוק התקציב לזוג כרטיסי הטיסה,ואולי לביטוח נסיעות חלקי בקנדה,ולאן תמשיך מכאן וכיצד.האם טעות,או שמא התכוונת לכך ברצינות.אולי התקציב יתאים לאירופה.

לתשומת ליבך חיים.

• dhz
          dhz נערך לאחרונה על ידי

טיול לשבועיים

קנדה יקרה יותר מארה"ב.  הדולר הקנדי שווה בערך 3.20 ש"ח.  השאלה הגדולה היא היכן הכוונתך לבקר.  אם תטוס למונטריאול, למשל, כרטיסי הטיסה יאכלו חצי מהכסף שלך.  אולי יותר, כי מדובר בשיא העונה.  שכירת רכב תעלה בקנדה מחיר די גבוה.  אני העדפתי בכל טיול לקנדה לנחות בארה"ב ולשכור שם את הרכב בגלל עלות השכירה בקנדה (גם אם נקח בחשבון עלות של יום או יומיים מלון נוספים).  מציע שתבדוק באתר אופרן, למשל,  על מנת לקבל תחושה של עלות שכירת הרכב.

לינות בקוויבק בערים מונטריאול וקוויבק הם די יקרות.  מחוץ לערים המחיר יחסית זול, אבל גם אז $60 - $70 ללילה (דולר קנדי) עבור B&B איננה עלות מוגזמת.

מציע שתעשה את החשבון ותראה אם זה מסתדר לך עם התקציב.  אני לא משוכנע.

• israelimom
            israelimom נערך לאחרונה על ידי

טיול לשבועיים

לארה"ב אתה צריך ויזה. לקנדה לא. אם אין לך ויזה ו/או אינך מעוניין או יכול להוציא ויזה, אתה נשאר עם קנדה (לפחות בפורום הזה, אני מניחה שיש אופציות מצוינות במקומות אחרים בעולם, אבל כאן אנחנו רק עם ארה"ב וקנדה). אני מסכימה שהסכום שציינת מצומצם מדי. ביולי אוגוסט, אני בספק אם זה יכול להספיק לטיסה + רכב + דלק + לינה לשבוע. נראה לי שלא. הטיסות הן הגורם ה"כבד" בטיולים בצפון-אמריקה, ולכן היא לא מתאימה לטיול קצר בתקציב מצומצם. ככל שהטיול ארוך, החלק היחסי של הטיסות יורד והעלות ליום יורדת בהתאם.

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון