מלון sun east בקוסמוי
-
היי
לפני 4 שנים הייתי בקוסמוי במלון שנקרא sun east במיקום מרכזי בצ'אוונג
עוד שלושה חודשים אני חוזר לתאילנד ורציתי לדעת אם מישהו היה שם לאחרונה ויודע איך המלון היום.
פשוט הסתכלתי באינטרנט והוא נראה פחות טוב ממה שאני זוכר אותו (והוא היה מצויין לפני 4 שנים)
אם מישהו היה לאחרונה אשמח לשמוע חוות דעת
תודה
-
מלון sun east בקוסמויהיי
ישנם בתי מלון חדשים וטובים יותר בקוסמווי עם שירות מעולה
מלון Baan Chaweng Beach Resort & Spaמלון באן צ'אוונג (Baan Chaweng Beach Resort & Spa) נמצא במרחק 2 דקות הליכה מחוף הים, אתר הנופש פונה אל הים וכולל בריכה חיצונית וספא.
כל אחד מהחדרים כולל אמבטיה, כספת, מיני בר, שירותים ומרפסת פרטית עם נוף חלקי לים.
מלון Chaweng Garden Beach Resortמלון צ'אוונג גארדן ביץ' ריזורט קוסמוי (Chaweng Garden Beach Resort) הינו מלון 3 כוכבים הכולל מסעדת גריל מפורסמת הנמצאת על חוף הים של המלון, וממוקם במרחק הליכה קצר מאיזור חיי הלילה התוססים.
המלון מציע עיצוב פנים מרווח, חדרים ממוזגים עם ריהוט עץ, בריכה, מתקני ספורט מים, דלפק נסיעות וגישה חופשית לחיבור אינטרנט אלחוטי.
מלון קון צ'אוונג
(Khun Chaweng Resort) נמצא במרחק 3 דקות הליכה מחוף הים. המלון מציע חדרים ממוזגים עם מרפסת פרטית ואינטרנט אלחוטי בחינם, חדרים נוחים הכוללים טלוויזיה, כספת ושרותים.
תהנו:)
-
מלון sun east בקוסמויהראשון נראה ממש טוב וגם מתאים תקציבית
תודה רבה
-
מלון sun east בקוסמויהייתי ב sun east לפני פחות משנה, לא ממליץ לך לחזור לשם המלון די שומם והבר שהיה שם כבר פורק.