טיול באוגסט עם ילדים לאוסטריה
-
קנינו כרטיסי טיסה לפראג באוגסט לשבוע שלם,אנו מעונינים לנסוע לאוסטריה לאזור זאלצבורג אנחנו יודעים שהנסיעה ארוכה האם יש לכם המלצות
אודה לעזרה
-
טיול באוגסט עם ילדים לאוסטריהאיתי,
איזה סוג המלצות?
יש הרבה סיפורי טיולים פה בפורום.
איזור הלינה הפופולרי הינו פלכאו, כ 70 ק"מ דרומית לזלצבורג, ומאפשר טיול כוכב ניפלא למשהו כמו שבוע פלוס.
-
טיול באוגסט עם ילדים לאוסטריההי איתי,
גם אנחנו נוסעים בקיץ הקרוב לאוסטריה, איזור זלצבורגלנד.
יש באיזור הזה המון מה לעשות - אנחנו נוסעים לשם ל-10 ימים והתוכנית שהכנתי כוללת יותר ימים ממה שיש לנו...
השאלה מה ההרכב המשפחתי שלכם, ומה אתם אוהבים? טיולי נוף וטבע רגליים או כבישי-נוף, אטרקציות אקשן לילדים גדולים יותר (קרטינגים, ראפטינג, זורבינג, אומגה, פארק חבלים) או לקטנים יותר (פארק חושים)? מערות קרח, תצפיות על פסגות הרים או רכיבת אופניים סביב האגם? עיירות, עיר (זלצבורג) או נקיקים? מרחצאות/מגלשות מים או שעשועי שלג? יש שם הכל!
-
טיול באוגסט עם ילדים לאוסטריההיי איתי
המלצות על הדרך הארוכה מפראג אין לי מושג. לגבי אוסטריה עצמה יש שם המון דברים ונופים מדהימים. אוסטריה מככבת בפורום די בקביעות עם המון סיפורים והמלצות שכדאי לך מאוד לקרוא. מדינה מדהימה. בכל מצב המון קשור להרכב שלכם ולמה אתם אוהבים.
מצרפת לכם את הטיול שלנו לרעיונות. תבדוק מה מתאים לך
בכל מצב בטוחה שתהנו, יעד נפלא.
לימור
-
טיול באוגסט עם ילדים לאוסטריהפלכאו מאד מומלצת לטיול כוכב. כיוון שאתם נוחתים בפראג תשקלו את וינה. היא מתאימה לילדים . פרטנו מאד בבלוגים שלך. אם תרצה אשלח קישור
-
טיול באוגסט עם ילדים לאוסטריהדווקא יש לי המלצה - להישאר בצ'כיה. כולה שבוע יש לך. יום המראה ויום נחיתה מה שלא תעשה זה תמיד חצאי ימים של טיול במקרה הטוב. הנסיעה מפראג לזלצבורג בלי עצירות לפיפי אוכל מנוחה ופקקים- כשש שעות. עם כל אלה סביב 8. הלך יום. בחזרה מזלצבורג לפראג אותם 8 שעות במקרה הטוב עוד יום הלך. מה שמשאיר לך בערך יום וחצי בפראג ורבע יום באוסטריה.
צ'כיה (ואני כבר לא מדברת על פראג עצמה) שופעת בערים מקסימום, טבע, אטרקציות וכל טוב באופן כללי. אם לא שמתם לעצמכם מטרה להכיר את הכבישים המהירים שמחברים בין פראג לזלצבורג - חבל לבזבז כל כך הרבה זמן על אספלט.
-
טיול באוגסט עם ילדים לאוסטריהמצטרפת להמלצה של glasha אנחנו נוסעים גם לפראג ואו שנרד לדרום צכיה או צפון צכיה איזור בסטאי סקסוניה גם. תקישו בחיפוש צכיה בפורום ותראו יש חומר ותרוויחו זמן. את אוסטריה תשאירו לנחיתה בינה או כמובן עדיף בזל עם איזיגט...שעה נסיעה בלבד לאיזור טירול..
-
טיול באוגסט עם ילדים לאוסטריהאני חושב שצ'כיה מקסימה אבל קשה להשוות את ההרים שלה עם האלפים של אוסטריה. גם התשתית התירותית פחות טובה. אם הילדים שלך נוחים בנסיעות הייתי נוסע לאוסטריה. שווה גם לברר על טיסת המשך ישירות לאוסטריה או למינכן.
-
טיול באוגסט עם ילדים לאוסטריהגם אנחנו טסים באוגוסט לאוסטריה דרך צ'כיה , אבל אנחנו נוסעים ל-13 יום , קנינו כרטיסים זולים מאוד דרך up , נחיתה בבוקר בפראג משם התכנון לנסוע לדרום צ'כיה לצסקי קרומלוב לעשות שם את הלילה הראשון ולמחרת להתחיל להדרים לאזור האגמים באוסטריה ועד אזור זלצבורג. את הדרך חזרה גם נעשה ביומיים. סה"כ יישארו לנו 11 יום באזור זלצבורג.
-
טיול באוגסט עם ילדים לאוסטריהראשית האם כדאי לנסוע ברציפות או לבצע לינה בדרך אנו נוסעים עם שלושה ילדים 11 7 6 והעדיפות הם אטרקציות וטבע
-
טיול באוגסט עם ילדים לאוסטריההאם יש לך תכנון טיול לצכיה? ואיזה אטרקציות יש בצכיה