וושינגטון d.c לאס וואגס
-
שלום
אני נוסעת ללאס וואגס מוושינגטון.רוצה לתכנן מס ימים כדי שדאוכל לשהות 4 ימים ושלושה לילות.השאלה,מה הבדלי שעות בין לאס וואגס לוושינגטון כדי שאוכל להזמין טיסה מבלי לבזבז זה. ברגע שאדע שעות ומרחקים אוכל להתארגן.
1.כמה זמן טיסה מושינגאון ללוואגס
2. מה הבדלי שעות בין וואגס וושינגטון.
3.זמן טיסה בן וואגס לנויויורק.
4.הבדלי שעות בן וואגס לניויורק
תודה אריאלה
-
וושינגטון d.c לאס וואגסהבדלי השעות בין וושינגטון וניווארק לבין לאס וגאס הנו שלוש שעות. כלומר: אם במזרח 12:00 בצהריים, בלאס וגאס 09:00 בבוקר.
בחזרה הפוך. אם בלאס וגאס 12:00 בצהריים, במזרח 15:00.
זמן הטיסה מלאס וגאס לניווארק נמשך בערך 4.5 שעות, מוושינגטון ללאס וגאס בערך 5.5 שעות. כאשר חוזרים ממערב למזרח משך הטיסה מתקצר.
-
וושינגטון d.c לאס וואגסתודה רבה. מהירים נפלאים.
אני נוסעת ב5.6בלילה שלנו ומגיעה לניו יורק ב5.40לפנות בוקר באותו יום חמישי.חשבתי לקחת לילה במנהטן ולמחרת 7.6 יום שישי לנסוע באוטובוס לוושינגטון לחברים 3 ימים. ומשם לטוס לוואגס.איך אני עושה את ההליך של הזמנת מלון ללילה אחד,השארת מזוודה ולקיחת טרוול, וחזרה לאותו מלון ללילה של 4 ימים נוספים. הבעיה שטיסה חזרה לארץ היא ב2.30לפנות בוקר מניו יורק לתל אביב. נצטרך להישאר במלון עד 22.00לפחות לפני יציאה לשדה.איך עושים זאת . ניצטרך לשלם ללילה שלם נוסף ,או אפשר להוסיף סכום מסוייםכדי להישאר
נא עזרתכם
-
וושינגטון d.c לאס וואגסבמלון אמור להיות חדר לשמירת חפצים. צריכים לברר זאת באי-מייל או טלפונית עם המלון הנוגע.
צ'ק אאוט מאוחר כ"כ בדרך כלל מחייב תשלום לילה נוסף. אפשר לעשות צ'ק אאוט מוקדם, רגיל ולהשאיר את המטען בחדר לשמירת חפצים, לטייל ולקראת ערב לקחת את המטען ולסוע לשדה"ת, בכך תחסכו תשלום לילה נוסף למלון.
-
וושינגטון d.c לאס וואגסאני אחדד יותר.
יש לנו כבר כרטיס לניו יורק .טיסה ב5.6.14עד ה16.6.14.רצינו בימים אלה לנצל ביקור אצל חברה ולחזור לוואגס שלא ראינו אותה 25 שנה
הרעיון שנתתם ניראה לי מצוין.אנחנו נוחתים בניו יורק ב5.40 לפנות בוקר ,וחשבתי לקחת רכבת עד העיר ,להגיע למלון להתאושש מהנסיעה, ולמחרת לנסוע לוושינגטון.כלומר(1 לילה ריאשון בניו יורק)(5.6-) 3 ימים בוושינגטון(6.7.
וביום שני ה9.6 לנסוע לוואגס אחרי ההסברים שלכם ניקח עוד יום בתקווה שיש מה לעשות.עד יום שישי.כלומר 4 לילות. ואז לניו יורק עד יום שני.הטיסה בחזרה ב2.30 לפנות בוקר ואי אפשר להסתובב. חייבים להתארגן ,לנוח . להתקלח לפני שיוצאים לנסיעה ארוכה הביתה.אולי כדאי לשנות את החזרה יוןתר מוקדם וכך נחסוך את התשלום המלא ללילה נוסף במלון שבמילא לא ישנים בו.עכשיו אני חושבת מה לעשות ויתכן שהאמץ את הרעיון שנתתם לי.
מה אתם אומרים?
-
וושינגטון d.c לאס וואגסאשמח לתיכנון חדש שלכם שאוכל לנצל את הימים טוב ושכל הדרך תהיה שווה.
-
וושינגטון d.c לאס וואגסלשנות את כרטיס הטיסה אני מניח שיעלה לכם כסף. אם אכן כך, אז כבר עדיף לשלם עוד לילה במלון.
אני כבר פעלתי באופן הזה: ביצעתי צ'ק אאוט לקראת הצהריים (ב-11 או ב-12, תלוי במלון), הסתובבנו, טיילנו ולקראת ערב נסענו לשדה. נכון שאי אפשר לנוח במיטה וגם לא להתקלח, אבל כאשר אני בחו"ל מעדיף לנצל את הימים עד תום, אתקלח ואנוח כאשר אחזור הביתה.
אם בכל זאת עבורכם חיוני לנוח ולהתקלח לפני הטיסה, אז לא תהיה ברירה אלא לשלם עבור לילה נוסף, אפשר לברר עם המלון אולי יגבה פחות בשביל ביצוע צ'ק אאוט מאוחר.
-
וושינגטון d.c לאס וואגסהצלחתי לשנות דרך אל על את החזרה ל 12.00בצהרים שעון ניו יורק.והחזרה שלנו מתבצעצ ב17.6בצהרים כך שעד יום שני 16.6 יש לנו ימים מלאים, ושעה נורמלית לחזור הביתה.
אשמח לעוד רעיונות למסלול
תודה רבה אריאלה
-
וושינגטון d.c לאס וואגסלדעתי בחירה לא טובה של טיסה חזרה.
זה לא לפה ולא לשם.
אי אפשר להספיק באותו יום לעשות כלום, וצריך עוד לנסוע לשדה התעופה (ניו ארק) בשעות שהן עדיין די עומס.
והטיסה... טיסת יום ... ועוד נוחתים ממש מוקדם בבוקר בישראל...
למה לא הטיסה ב 7 בערב מ JFK ?
לא מבין למה אחרי הנחיתה לא להמשיך בטיסת פנים קצרה לוושינגטון. בשביל מה הכניסה לעיר ולמחרת היציאה לוושינגטון ? סתם בזבוז זמן וכסף.
-
וושינגטון d.c לאס וואגסתודה רבה.
באמת לאחר חשיבה נמשיך מהשדה בקנדי ישר לוושינגטון מבלי להיכנס לעיר.
לצערי לא הייתה טיבה מאוחרת יותר,לא ב7 לא ב10.רק ב2.30לפנות בוקר שמאלץ אותי לקחת את המלון לכל הערב ולשלחם 250דולר.לכן ברגע שאני אחזור מוואגס יהיו לי4 ימים מלאים בניו יורק. שינה כמו שצריך ולמחרת הביתה.
יש המלצות על מלון מילפורד נימצא בשדרה ה8. רוצים ל4 ליות 2876שח. לא בטוחה שזה עפ מעמ.
משהוא היה? המחיר סביר?כתוב היה203דולר ללילה.
תודה רבה .אנחנו נוחתים וממריאים מקנדי.
-
וושינגטון d.c לאס וואגסאיני יודע באיזה אתר בדקת את מחיר המלון.
בד"כ המחיר של מלונות ניו יורק המוצע לא כולל מס בגובה 14.875 אחוז ועוד תשלום של 3.5 דולר לחדר ללילה.
-
וושינגטון d.c לאס וואגסניכנסתי לאתר של המלון. יתכן שזה בלי הטאקס.
המלצות יש למשהוא?
תודה
-
בדף זה של הפורוםיש שרשור/ים על בתי מלון בניו יורק, המלצות ומחירים.