דרמסלה פברואר 2014
-
אז אני בדרמסלה עכשיו. יפייפיה. מזג אויר מושלם ( קר מאוד בלילה, אבל חוץ מזה מעולה). הבעיה היא שכמעט ואין תיירים וחצי מהחנויות סגורות. קצת מרגיש פיספוס. יש לי עוד שבועיים בהודו ורציתי המלצות מה לעשות. מנאלי בטח אותה בעיה כי גם שם קר ורק מתחילה העונה. קאסול גם. האופציה הכי קרובה זה רישיקש אבל לא מכיר כל כך. המלצות ???? תודה
גלעד
-
דרמסלה פברואר 2014תאמין לי שלא פיספסת כלום. דרמסלה הכי יפה בעונה הזו. הייתי בה הרבה פעמים, מהם תקופות ארוכות, בחודשים שונים בשנה. ופעמיים בחורף - ינואר והכי נהניתי אז.
לגבי רישיקש - מדהימה. אל תפספס. לך על זה ומיד!!!
-
דרמסלה פברואר 2014קודם כל תודה על התגובה המהירה.
באמת מקסים פה ושקט ויפה. אבל אני לא חובב קורסים במיוחד וב 6 בערב הכל כבר מת. היה לי רצון להתערבב קצת עם תיירים אחרים שבחרו בדרמסלה לפני העונה, אבל באמת שאין. יש המלצות לאן ללכת באיזור ? לטייל ? מקומות שידועים כמקומות מפגש ? הבנתי שקרוב לדרמסלה אין כלום וצריך להדרים.
-
דרמסלה פברואר 2014במקלוד נוהגים להתאכסן רוב המטיילים הזרים פרט לישראלים שעולים לבגסו ודרמקוט, אם אתה אכן שוכן באחד מאלה תנסה לעבור למקלוד.
-
דרמסלה פברואר 2014אם בא לך להיות עם יותר תיירים עזוב את הצפון (!) זו פשוט לא העונה.
למרות שמדהים שם ובהחלט אפשר לטייל גם בתקופה הזו, באופן רישמי פברואר זו העונה לדרום הודו.
אז אם ממש בא לך לשנות כיוון קח טיסה לבומבי ומשם סע לגואה ואמפי (שם בהחלט תמצא הרבה תרמילאים) או אופציה קלה יותר היא לנסוע לאמריצר לבקר במקדש הזהב ומשם להמשיך לרג'אסטאן. גם שם תמצא יותר מטיילים מאשר בדרמסאלה בימים אלו.
-
דרמסלה פברואר 2014אחי אם בתקציב טיסת פנים ממליץ ללכת להאמפי!מושלם שם ומבחינת אנשים זה די העונה,לגבי רישיקש אישית זה המקום שהכי אהבתי בהודו אך לדעתי המצב יהיה די דומה למצב בדרמסאללה ככה שנראה לי שזה אותו הדבר בשבילך...
-
דרמסלה פברואר 2014אני אישית מגיע בעד כמה ימים לראגסטן ולפי חברים זה לט שיא העונה אך יש שם כמות יפה של אנשים שמטיילים
-
דרמסלה פברואר 2014חברימוס תודה על כל העצות. הגעתי היום לרישיקש וכרגע נראה שזו הייתה החלטה נכונה. מזג אויר מושלם, הכל פתוח ויש מטיילים ( לא עמוס, אבל סבבה ). דרך אגב , הגעתי דרך המלצות מהאתר לגסט האוס שיב שאקטי בלקסמן ג׳ולה. פינקו אותנו מהתחלה ועד הסוף. נתן, מי שמנהל את המקום דאג לכל דבר אפשרי ועשה את הנחיתה להכי רכה שיש. אה- וקיבלנו את החדר עץ על הגג - מושלם !!!!!