שאלה דחופה!! על אמת!!!
-
בני טס בסוף החודש עם משלחת מטעם בית ספרו לדרום אפריקה.
הטיסה עם אל על ישירות ליוהנסבורג אך עליהם להגיע לקייפטאון. הנחיתה ביוהנסבורג ב14:15 ב21.2 והחזרה ב3.3 ב20:05 מיוהנסבורג לארץ. נכון שזה קצת (ואולי הרבה הרגע האחרון) אבל "מוניתי" כהורה לטפל בעניין רק היום. עלי לתת תשובה עד מחר בבוקר.
מהי הדרך המומלצת להגיע לקייפטאון מלבד טיסה? האם יש למשל רכבת לילה טובה? אם כן, כמה זמן נסיעה? האם העלות ביחס לטיסה כדאית?
מהן חברות הטיסה הטובות והבטיחותיות(לזכור שלא מדובר בתרמילאים אלא משלחת שכוללת צוות בית ספרי. עם זאת עדיף להנמיך עלויות, כמובן .)
מיליון תודות,
קיפי

-
שאלה דחופה!! על אמת!!!הי קיפי רכבת זה עניין של 27 שעות. זה לא סוף העולם, אבל זה הרבה פחות נח מאיזה וזה מחייב גם כניסה לתוך יוהנסבורג ובהתאח. ללוח הזמנים של הרכבת, אולי גם שהיית לילה יוהנסבורג.
טיסה היא הדרך הנכונה! חברות התעופה בדרום אפריקה הן בטיחות כולן. אם כרטיס הטיסה מהארץ היהarget="_.com/config/mail?.intl= הפתרון הזול ביותר.כאלטרנטיבה זולה ובטוח קנו כרטיסים /p>
-
שאלה דחופה!! על אמת!!!קלולה דוט קום
-
שאלה דחופה!! על אמת!!!KULULA.COM
חברה אחרת
אוטובוסים: 21-23 שעות. תזכרי שבמשך זמן זה יש להאכיל אותם 4 ארוחות.ׁ
חברת אוטובוס (דוגמא)
CITY TO CITY
-
שאלה דחופה!! על אמת!!!בוקר טוב eytanin!!
מזל שאתה גולש בפורום הזה, ומיליון תודות

הספקתי לבדוק בקולולה ומנגו, ומנגו במקרים מסוימים 1/2 מחיר, למה בעצם?
האם יש דבר כזה אוטובוס עם שינה? משהו שיכול להיות הרפתקה לחבר'ה בני 16?
ורכבת בסטייל עם ארוחות ולינה אבל שהמחיר שלה כמו טיסה לכיוון?
סליחה על הפצצת השאלות, אני רוצה שיהיה להם הכי הכי כיף. אם כבר מגיעים עד דרום אפריקה...
-
שאלה דחופה!! על אמת!!!הגזמתי עם הרכבת: העלות שלה רצוי שתהיה כמו טיסה+ארוחות+מלון ללילה…השאלה אם יש שהעלות היא כמו טיסה+ארוחות כי הם יגורו בבית ספר וזה בקושי יעלה להם משהו.

-
שאלה דחופה!! על אמת!!!חברות התעופה שהזכרתי הן LOW COAST ולכן המחיר זול
אין אוטובוס עם 'מיטה' הכסאות כמו במטוס. הספיק לי לראות את הבת שלי יורדת מאוטובוס כזה בשש בבוקר בכדי לא להמליץ לך
רכבת עם אכילה ושינה יש את הBLUE TRAIN אבל המחיר לכוון הוא מעל אלפיים דולר לאדם. יש גם מה שנקרא 'רכבות איכות' אבל המחיר גבוה בהרבה ממחיר הטיסה.
רכבת 'רגילה' 4 בתא עם דרגשים היא יחסית זולה אבל אוכל מביאים מהבית או קונים בקרון הקנטינה. ומי ישלוט על הברדקיסטים שיתפזרו לאורך כל הרכבת ומי ישמור להם על הציוד כשיעזבו את התאים ללכת לארוחה? המקומיים אוכלים בתאים שלהם ויוצאים רק לשירותים. 27 שעות..... הבת שלי אמרה ש'היה בסדר' . היא נסעה עם משפחה מקומית והם האכילו אותה במה שהביאו. צריך להתארגן מראש לדבר כזה כולל הזמנת התאים, ארגון המזון והשמירה על הציוד.
-
שאלה דחופה!! על אמת!!!צודק, אפילו לא אציע לביהס את האפשרויות האלו (שלא 'יפטרו' אותי)
מה לגבי קולולה ומנגו(שמות מקסימים) וההבדלים? יש כאלו או שאותה הגברת בשינוי..
-
שאלה דחופה!! על אמת!!!ועוד שאלה: איזה קונקשן כדאי לבחור להם של שעתיים וחצי או של 7 שעות? ומה יוכלו לעשות בזמן קונקשן של 7 שעות? האם יש טיול מאורגן אינסטנט וכיף שיתן להם טעימונת מיוהנסבורג?
-
שאלה דחופה!! על אמת!!!הי קיפי
אני טסתי רק עם קלולה והיה בסדר גמור.
הבת שלי טסה רק עם מנגו (כשהיא לא נסעה באוטובוס או רכבת. סטודנטית, כבר אמרתי? ) ואמרה שהיה בסדר.
סימן שהכל בסדר. רק מה?
צבע המטוסים שונה

-
האם יש מה לקחת קונקשן יחסית ארוך של 7 שעותבכדי להסתובב קצת ביוהנסבורג?
יש המלצה על חברה כלשהיא ?הם משלחת של 12 כך שלא יצטרכו אוטובוס גדול רק לעצמם..
שוב המון המון תודות ויום טוב!
-
שאלה דחופה!! על אמת!!!הקונקשיין ההגיוני הוא 2.5
אבל ההיתי בוחר אולי בקונקשיין של 7 שעות בשביל 'לשבור את הטיסה' ולבקר באתר יוצא דופן 'פורטרקר- מוניומנט' ליד פרטוריה.
הסטוריה, ארכיטקטורה משובחת, שטחים פתוחים עם חיות בר וגם מבצר מתקופת מלחמת הבורים.
להזמין אוטובוס או מיניבוס (לפי מספר המטיילים) עם מדריך. 40 דקות נסיעה וחוויה לכל החיים מובטחת !!!
-
האם יש מה לקחת קונקשן יחסית ארוך של 7 שעותאין מה להסתובב ביוהנסבורג ביחוד אחר טיסה !
הם עדיין לא מכירים את הכללים! השטח גדול ואפשרות ה'שליטה' אינה מוצלחת! אין גם מה לעשות אלא מוזיאונים או מרכזי קניות.
בפורטרקר מוניומנט השטח מאובטח, קטן ונותן אפשרות שליטה על הקבוצה אפילו שיתפזרו מעט בשטח
-
שאלה דחופה!! על אמת!!!http://en.wikipedia.org/wiki/Voortrekker_Monument
Welcome to Voortrekker Monument & Nature Reserve http://www.voortrekkermon.org.za/index2.html
-
שאלה דחופה!! על אמת!!!וואו וואו וואו!!!
2 שאלות…הפעם אבל אתה "אשם":
1. המקום פתוח עד 18:00והטיסה נוחתת ב14:15. יגיעו בטח ב16:00. האם מספיק ושווה (לא מבחינת העלות אלא החוויה) לשעתיים?
2. חברות הסעה אמינות שיספקו ואן ל12 איש ויחכו בשדה?
3.(בגללך התווספה לי עוד אחת
) האם את המדריך לקחת במקום או כבר עם הנהג? 

-
שאלה דחופה!! על אמת!!!הביקור 'שווה' גם לשעתיים!!!
חברה אמינה (הם אמינים שם בדרך כלל) תקח אותם גם לסיור קצר ליד 'הפרלמנט' של דרום אפריקה בפרטוריה. (הפרלמנט 'הנכון' נמצא בקייפטאון) והפסל החדש של מנדלה למרגלות המבנה וגם לסנדטון (יוהנסבורג) לרחבת הפסל של מנדלה שם ומשם לשדה.
12 נוסעים פלוס נהג (שהוא בדרך כלל גם מדריך) ועוד מלווה. אין בעייהץ יביאו מיניבס טויוטה הייס עם נגרר סגור למזוודות.
אפשרי וסביר
-
הוזמנו טיסות קולולה בזכותך:)ולגבי הטיול המדהים, יצרת טיול, לדעתי, קלאסי לכל מי שיש לו קונקשן ארוך.יישר כוח!!
אני עוד לא יודעת איזה קונקשן בחרה ההנהלה לקחת אבל אם הבן שלי לא יהיה בטיול הזה, אני שומרת אותו במועדפים לעתיד בשבילנו.תודה רבה רבה.
באמת אין לי (עוד) מילים מלבד הערכה רבה (+קנאה רבה שאתה חי במקום כה אקזוטי עם הנוף מהשירשור האחר)
ערב נעים