בודפשט מונית או שאטל
-
אנו נהיה בהילטון בודה האם מישהו יודע כמה תעלה מונית משדה התעופה למלון וכמה תעלה נסיעה השאטל של שדה התעופה האם מישהו היה במלון תודה
-
בודפשט מונית או שאטלישנם שני שירותים שמומלצים על ידי אנשים בפורום:
אנחנו קרוב לוודאי נבחר באחד מהשניים.
גם אנחנו נוסעים להילטון בעוד שבועיים. הבנתי שהוא פחות פופולרי כאן כיוון שהוא בבודה, הצד השקט של העיר. אבל אנחנו בחרנו בו בעיקר בזכות הרמה הגבוהה שלו והנוף שצפוי להיות מהחדר הצופה לדנובה.
מעבר לכך שממש סמוך למלון עובר קו 16 שמוביל אותך בתוך 10 דקות ישר למרכז העניינים...
אגב, מתי אתם נוסעים?
-
בודפשט מונית או שאטלאנו נוסעים בתחילת אפריל לאן לוקח קו 16 ואיך מגיעים לצד של פשט האם קו אחד
אשמח כשתחזרו לקבל טיפים על המלון ובכלל
תודה
-
בודפשט מונית או שאטלישנה חברת הסעות שניתן דרכם להזמין מראש נסיעה (פורסמה מס' פעמים בפורום)
נסיעה מהשדה לעיר 20 אירו וחזרה 18 אירו
-
בודפשט מונית או שאטלזו החברה שאנחנו השתמשנו בה. היינו מאד מרוצים
חיכו לנו בשדה כשהגענו בחצות, הביאו אותנו למלון. באו לקחת אותנו ביום החזרה מהמלון בשעה היעודה.
התשלום לנהג - ביורו (פלוס טיפ כמובן)
-
בודפשט מונית או שאטלאנחנו היינו בהילטון בודה, אזור מדהים, אווירה מיוחדת במיוחד אם יש לכם חדר עם נוף, הנסיעות קצת יותר מסורבלות אבל בהחלט אפשרי
בפורום פה המלון פחות פופולרי, אבל זה המלון שלנו, נחזור אליו בביקור הבא
הזמנו מונית מהמלון, עלה די הרבה 40 יורו, אולי בגלל הלילה וההזמנה מראש
בדרך חזרה לקחנו מונית מהמלון, ללא הזמנה מראש, שילמנו לפי מונה ועלה חצי...
קו 16 עובר בתדירות גבוהה, לא השתמשנו בו הפעם, יש באינטרנט ובמלון את מסלול האוטובוס
תבלו!!!
-
בודפשט מונית או שאטלאנחנו הזמנו מאותה החברה שעליה המליצה ריקי 5 (גם אנחנו בהמלצתה, תודה!!) והינו מרוצים מאד. הנהג חיכה עם שלט, הלך להביא את המונית ושילמנו כפי שהיה כתוב באתר(כבר לא זוכרת)+טיפ.
ביום החזרה כבר לקחנו, מבלי לתאם מראש, אחת מהמוניות שנעצרות מול המלון.המחיר היה בערך זהה.
עם זאת, lbd בזמנו המליץ על חברת מוניות זולה יותר אבל נדמה לי שהיה צריך להזמין אותה משם, חפש לפי שם משתמש וכך תגיע למידע המדויק.
שבוע טוב
-
בודפשט מונית או שאטלאני כבר מספר פעמים ציינתי שההמלצה על מוניות זולות לא תקפה ב-1 בספטמבר 2013.
אז נכנס חוק חדש שקבע למוניות תאריף אחיד ומותר להם לנסוע רק לפי מונה. מחיר המוניות כ-25€ למרכז העיר וכ-30€ לבודה.
לכן מומלץ להזמין הסעה לפי שהמליצו קודמי.
-
בודפשט מונית או שאטלlitalf,
אם לא השתמשתם בקו 16 בכדי להגיע לעיר אז איך כן? מוניות?
-
בודפשט מונית או שאטלעשינו טעות ולקחנו את אוטובוס התיירים, אחרי כמה דקות על האוטובוס התבאסנו וירדנו - ביזבוז זמן וכסף
החלטנו שלא נשאר הרבה זמן אז לקחנו מוניות - פעם למרחצאות סצ׳יני , למסעדה...
דרך אגב, לא רחוק מהמלון יש מסעדה מצוינת קפה פיירוט, המחירים סבירים אבל היין יקרררר
-
בודפשט מונית או שאטלlitalf אם את זוכרת, תוכלי לפרט כמה בערך עולות מוניות מפה לשם..
סתם עצרתם באקראי על הכביש? ואיך התרשמת מאמינות נהגי המוניות
מה אהבתם במסעדה שהמלצת, יש עוד מסעדות ובתי קפה בבודה? (חוץ מרוסרוום)
באזור פשט, אנחנו מסודרים עם המון אפשרויות למסעדות. בבודה אין לי כמעט המלצות

מעדיפה לא מקום יוקרתי, כי נהיה עם ילדים.
ניסיתי למצוא את הקישור למסלול קו 16 באתר המלון ללא הצלחה..
יש לך מושג על עוד אפשרויות תחבורה באזור בודה לכיוון פשט ?
תודה

מצרפת את החופשה שלך למתעניינים:
"לפנק לפנק לפנק" חופשה זוגית בהילטון בודה דצמבר 2013, litalf
-
בודפשט מונית או שאטלתדרות קו 16 כל 5 דקות, זמן הנסיעה לעיר כ-10 דקות.
-
בודפשט מונית או שאטללי, בהלוך לקחנו מונית מהמלון, המחירים היו בסביבות 2000-3000 פורינט, תמיד הפעילו מונה אז זה נתן הרגשה טובה.
דבר שלא עשינו ויכול להיות נחמד עם הילדים זה לעלות או לרדת בפוניקולור ממש ליד המלון, אחכ אפשר לחצות את הגשר ברגל לכיוון פשט.
קפה פיירוט טעים ומעוצב, לא הייתי הולכת עם הילדים (מפות לבנות וקצת פלצני)
הקונדיטוריה רוזרמונ לא מעלפת, בפעם הבאה אקח טייקאווי למלון
אין לי המלצות למסעדות עם ילדים, תמיד ביקרתי בהרכבי מבוגרים
אשמח לשמוע איך היה עם ילדים בעיר, נשקול מתישהו לקחת את הילדים (ואולי עוד קודם נבקר שוב - החלטנו לאמץ את העיר)
-
בודפשט מונית או שאטלתודה

-
בודפשט מונית או שאטלאתם יכולים לכתוב את שם המסעדה פיירוט באנגלית כי בגוגל אני לא מצליח למצוא תודה
-
בודפשט מונית או שאטלcafe Pierrot
-
בודפשט מונית או שאטלהאם קו 16 מגיע ממלון הילטון עד מרכז העיר פשט או שצריך להחליף אוטובוס
-
שים לב, מה שכתבתי למטה.