פוקט וקראבי
-
אנחנו זוג +3 מגיעים בתחילת אוקטובר לפוקט.יש לנו בדרום 10 ימים.
יעצו לי לחלק 6 לפוקט ו 4 לקראבי.
1.האם זה כדאי ואם לא מה כן מומלץ
2.מהם דרכי ההגעה לקראבי ומה מומלץ
3.בית מלון בקראבי
4.איזה חברות טסות מקראבי לבנגקוק
5.כל הצעה ועצה בנושא תתקבל בברכה
-
פוקט וקראביאוקטובר זו התקופה הגשומה - עדיף ללכת לצד של קוסומוי וקופנגן שם פחות גשום.
אם אתה עדיין רוצה ללכת לפוקט וקראבי אז החלוקה טובה
אפשר להגיע לקראבי בטיסה זה הכי מהר והכי יקר. אפשר במעבורת הרבה יותר זול אבל ארוך יותר - המעבורת מגיעה לריילי ביץ
מקרבי לבנקוק טסות כמעט כל החברות פנים, אין בעיה. רק חלק מגיעות לשדה הישן וחלק לשדה הבינלאומי. אם אתם יורדים בבנקוק אז אין בעיה כי זה לא משנה לאיזה שדה אתה מגיע.
-
פוקט וקראביאיזה חברה טסה מפוקט לקראבי
-
פוקט וקראביכמה עולה נסיעה מפוקט לקראבי
-
פוקט וקראביטוב... אז ממה שבדקתי אין טיסה ישירה בין פוקט לקראבי וטיסה לא ישירה נראה לי ממש מיותר וסתם הוצאה כספית גדולה.
מעבורת..... אףעם לא השתמשתי במעבורת אז אני לא ממש יודעת להגיד אבל ממה שהסתכלתי זה גם נראה לא טיול הכי נוח: מפוקט לקופיפי במעבורת ואז להחליף מעבורת מקופיפי לקראבי..... לא בטוחה שבא לך לעשות את זה עם ילדים...
-
פוקט וקראביהאם יש דרך יבשתית
והאם בכלל כל המאמץ שווה כדי להגיע לקראבי
-
פוקט וקראבייש דרך יבשתית,זה נסיעה של משהו כמו שעתיים וחצי,לא זוכר מחיר מדויק ,אבל מעריך שזה משהו כמו 2500 באט(זה רק הערכה אני לא זוכר סכום מדויק),שווה מאוד לשלב את קראבי,יש באזור הזה חופים ונופים יפים מאוד,אבל במידה ותישנו באוננג אז תקחו בחשבון שהחוף שם לא משהו בכלל,וזה רק בסיס טוב לטיולים באזור,דרך אגב באוקטובר גם גשום מאוד בקוסמוי וזה אחד החודשים הכי גשומים של השנה בכל תאילנד לא רק בצד של פוקט,תקחו בחשבון שאם יש הרבה גשמים באזור של קראבי יהיה הרבה פחות מה לעשות שם מאשר בפוקט,כך שאתם לא מגיעים לשם בזמן כל כך טוב,במידה ותחליטו לשלב את פוקט וקראבי,אז את הטיסה לבנקוק תזמינו מקראבי ולא מפוקט(זה סתם עיקוף גדול ומיותר)תעשו חיים
-
פוקט וקראביאישית: אני לא הייתי עושה את המאמץ הזה עם ילדים.
אבל זה אפשרי .
אם המזג אוויר יהיה טוב קראבי מדהימה (כמו כל מקום בתאילנד האמת)
האמת שאני הייתי הולכת או לצד השני: קוסומוי וקופנגן או פוקט וקופיפי
-
לדעתילוח השנה היהודי הוא המדוייק ביותר (תמיד גשם בסוכות,חמסין בכיפור,וכו').
לפיכך, לדעתי השנה באוקטובר בקוסמוי כן יהיה גשום.
-
פוקט וקראביאל תוותרו על יפי!!! . קראבי יפה אך קופיפי מדהימה החוצף הצפוני. פוקט קופיפי שעתיים מעבורת אחר כך קראבי שעה וחצי מעבורת. ביפי לא לוותר על 7 האיים או לפחות לקחת טיול פרטי למאייה חוף ולאי במבו