לה דוז אלפ ב 30.03
-
ישנו מבצע לקלאב מד לה דוז אלפ מאוד אטרקטיבי ל 30.03 , האם מישהו היה באתר הזה בסוף חודש מרץ ויכול להמליץ האם כדאי או שקצת בגדר הימור , בייחוד לאור תנאי השלג הבינוניים והדי מאכזבים השנה באתרים הצרפתיים ? תודה מראש ,אייל
-
לה דוז אלפ ב 30.03מדובר באתר עם הקרחון הגדול באירופה (גובה 3600 מטר) , נפתח לגלישה ביולי\אוגוסט
הייתי באתר לפני 6 שנים בשבוע השני של אפריל , ולא היה חסר שלג במסלולים העליונים של האתר (ירד שלג טרי כל השבוע ) , רוב השבוע שלי הרכבלים מהתחנה בגובה 2600 לכיוון הקרחון היו סגורים עקב סופת שלגים שהייתה בתחילת השבוע (אני מניח שבשיא העונה היו פותחים קודם ) , הרכבלים שהגיעו לגובה 2800-2900 עבדו כרגיל
לגבי העיירה , בשבוע שלי חצי מהמקומות סגרו כבר , והייתה אווירה של סוף עונה למרות שהאתר פתוח עד סוף אפריל , כמעט ולא היו גולשים במסלולים
לגבי הקלאב , הוא ממוקם בקצה העיירה לא ski out דבר שמצריך הליכה של כ 300 מטר (כולל טיפוס מדרגות) עד לרכבל לתחנת הביניים בגובה 2100 (גולשי הסקי התלוננו יותר על ההליכה) , מהתחנה ב 2100 הייתה גונדולה לגובה 2600 , בשבוע שלי המסלולים מגובה 2100 לכיוון המלון היו מלאים הקרחות דבר שאילץ לרדת מהתחנה ב 2100 ברכבל + הליכה של 300 מטר למלון ( לא התאפשר ski in ).
החדרים במלון קטנים בדומה לרוב המועדונים הישנים של club med ,המלון עוצב מחדש והרהיטים הוחלפו בתחילת העונה לכן היה נראה חדש (לפני 6 שנים)
לסיכום : לא נראה לי שתהיה לך בעיה של מחסור בשלג , ממליץ להסתכל במפת האתר ולראות האם המסלולים בחלק העליון (כחולים ברובם ) מתאימים לרמת הגלישה שלך .
-
לה דוז אלפ ב 30.03מודה לך מאוד על ההסבר המקיף והאיכותי ! כן ירבו !