ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מבוגרים באורלנדו - מה כדאי?

פורום צפון אמריקה
    4
    9
    3975
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • sofi_laufer
      sofi_laufer נערך לאחרונה על ידי

שלום רב,

בעוד כחודש אנחנו אמורים להגיע לארה"ב לטיול של כשלושה שבועות. התירוץ הרשמי הוא כנס רפואי - אבל בין היתר אנחנו חוגגים גם ירח דבש (כשנה אחרי החתונה. אבל מי סופר?) וגם מצרפים לטיול את אבא שלי כך שצפוי לנו ערב רב של טעמים ורצונות.

לעת עתה התכנון הכללי הוא כך: שלושה מבוגרים דתיים (זוג בני שלושים + וגבר בן 60)

מגיעים לבסיס האם בניו ג'רזי- נסיעה ל5 ימים לוושינגטון, שבוע בניו יורק וחמישה ימים באורלנדו.

אנחנו עכשיו בשלב התכנון המדויק יותר ורציתי להתחיל להיעזר בניסיון הרב של חברי הפורום לגבי גיבוש הלו"ז. למשל לגבי אורלנדו - נהיה שם מיום א' בצהריים עד יום ה' בבוקר.

כרגע התכנון הוא:

יום א' + ב' - דיסני.

יום ג' - יוניברסל.

יום ד' - נאס"א + קרקס השמש?

אני הייתי שם בגיל צעיר יותר עם חברה ונהנו מאד מדיסני. פחות חושבת שזה ידבר לבעלי/אבא - הצעות לגבי העולמות ה"בוגרים" יותר? אני זוכרת את אפקוט כמשעמם יותר אבל אולי זה רק הגיל? האם יוניברסל יותר מתאים? 

החלטנו להקדיש יום אחד לנאס"א - האם הטיול לשם ממלא יום אחד או שכדאי להוסיף עוד משהו? מה לגבי BUSH GARDENS?

מקווה מאד להיעזר בתובנות שלכם - ובהמשך גם לגבי ניו יורק וושינגטון,

צופיה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • sigalza
        sigalza נערך לאחרונה על ידי

מזל טוב

איזה כיף!!!

היינו הקיץ בטיול עם ילדים בוגרים גם באורלנדו.

היינו ב-אדוונצר איילנד

סי וורלד

ווט אנד ווילד-פארק מים

מג'יק קינגדום,דיסני

יוניברסל סטודיו

היה מקסים והכל מתאים גם ל'גדולים'!!!

אתם צריכים לחשוב מה מתאים לכם מבחינת מתקנים אקסטרימיים למשל.

אם אתם פחות בקטע אז אדוונצ'ר למשל הוא פארק שבו רוב המתקנים הם מאוד אקסטרימיים.

מג'יק קינגדום מקסים-לא לוותר,מבוקר עד סוף היום עם תהלוכת הערב,מיצג אורקולי מדהים ומופע זיקוקים מקסים.

סי וורלד פארק מאווווד יפה,למרות שאחרי שיצא הסרט לגבי ההיחסות לבעה'ח שם קשה להתעלם מזה...

תהנו!!!!!

סיגל

• sofi_laufer

מבוגרים באורלנדו - המשך תהיות

תודה laugh

את מג'יק קינדום מאד אהבתי - ולכן החלטתי להקדיש לו את כל יום ב'! ולא משנה מה יאמר הצד הגברי blush

יום ג' משוריין ליוניברסל (הבנתי מקריאה בפורום ובטיפים שדומה מאד לMGM...אני זכרתי שנהניתי בו יותר). שאלה לגבי האדוונצ'ר - שכנראה לא היה קיים בתקופתי: האם אפשר להספיק גם אותו באותו היום (כלומר לקנות כרטיס מקפץ) או שזה יותר מדי? אני מתלבטת אם ללכת רק עליו שכן אבא שלי מצטרף אלינו ולא בטוחה שיותר מדי רכבות הרים יעשו לו את זה.

נשאר אלמנט הזמן המסתורי של יום א' - מגיעים בטיסה מניו יורק בצהריים. בעיקרון התלבטתי בין אנימל קינדום (שאמרו לי שזה ילדותי ולא יתאים לבעלי/אבא?) לבין אפקוט. מרגישה שMGM זה קצת בזבוז אם הולכים ליוניברסל...אבל מה דעתך?

ויום ד' - שתוכנן ביקור בנאס"א אבל יש לי תחושה שיישאר לנו אחר הצהריים פנוי....אולי דאון טאון דיסני?

ולגבי בוש גרדנס - אשמח לשמוע האם שווה את הנסיעה...

ואגב,

אם כבר, אפשר לנצל את ההזדמנות ולשאול איפה רכשתם את הכרטיסים לפארקים? אנחנו במלון ליד חב"ד וחשבתי לרכוש דרכם כרטיסים, אבל התגובות בטיפים היו מעורבות..

יום טוב

צופיה

• sofi_laufer

ובינתיים הספקתי לנבור בתיאור הטיול שלכם - נראה כיף גדול! לא ממש הבנתי את הכוונה בסיכה "ביקור 1 בדיסני" - זה נותן משהו?

• sigalza

אז ככה-הסיכה היא קודם כל מזכרת.בשיטוט בפארק,עובדי הפארק ודמויות בתהלוכות מתייחסים לעונדי הסיכה וזה תמיד נחמדwink.

ביקור בנאסא-בעלי ואני היינו לפני למעלה מעשרים שנה ומאוד נהננו.אני לא יודעת איך ומה היום אבל מקריאה בפורום אני מניחה שההנאה למבוגרים היא מעניינת ומרשימה מאוד.

דאון טאון דיסני-חובה!!!   המשך ישיר למג'יק קינגדום ולכל אוירת דיסני.

הבנתי מחברים וכאן בפורום ששאר פארקי דיסני הם יותר לילדים צעירים מאשר למבוגרים.כשהיינו בטיול ההוא של לפני עשרים שנה מאוד נהננו אבל כיום הפארקים שונים אז לא יודעת להגיד עליהם...

מה עם סי וורלד?  יש שם מופעים של בע'ח ימיים,מופע אקרובטיקה,חלק חדש של אנטארטיקה-מרשים ביותר ועוד?

באדוונצר איילנד  רוב המתקנים הם אקסטרימיים-האם אתם,הזוג הצעיר בקטע?

אם כן אז אני מעריכה שגם אם האבא לא בקטע אז תהנו שם כולכם כי הפארק עצמו מקסים!!!   גם  אני לא חובבת מתקנים מפחידים אבל יש שם כ'כ הרבה מה לראות ולעשות,צבעוני,מרגש ועשיר.

יוניברסל סטודיו הוא פארק ותיק ומהנה בפני עצמו,לא הייתי דוחסת את שניהם באותו יום-יש הרבה מה לעשות גם מחוץ לפארקים.

מה לגבי שופינג? באורלנדו יש אאוטלט שגם אליו כדאי לשריין זמן.

• sofi_laufer

שוב תודה - לקרוא את הסיכום שלך עשה לי סדר בראש.

לא ציינתי, אבל אנחנו לנים במלון שקרוב ליוניברסל סטודיוס, ומטעמי דת ומצפון גם לבית חב"ד הקרוב (ולמסעדות כשרות). לי בראש היה כל הזמן הכיוון של דיסני - זכרונות ילדות כנראה, אבל עכשיו נראה לי ששווה לעשות סוויץ' ולקחת יומיים ליוניברסל - אולי את החצי יום של יום א' לאדוונצ'ר ואת יום ב' ליוניברסל. בנוגע לאקסטרים - בעלי מאד בקטע. הוא מעולם לא היה בפרקים האלו והביע רצון לחוות רכבות מפחידות ומתקנים אקסטרימים. מאידך גיסא, אבי שמתלווה אלינו הוא כשנה לאחר אירוע מוחי קל. מצבו הבריאותי שפיר כעת אבל לא נראה לי שהוא בקטע האקסטרימי. השאלה היא אם יהיה לו מה לעשות באדוונצ'ר? 

חשבתי לשמור את יום ג' למג'יק קינדום (בעלי הציע שאולי ניקח "הופר" - אפשרות לקפוץ לפארק נוסף אבל נראה לי חבל על הכסף), ולקנח בנאס"א ביום ד' עם גיחה לדאון טאון. חשבתי על קרקס השמש (שלא כל כך ראיתי איליו התייחסות בפורום, אבל אולי עדיף לשמור את הכסף לעוד הצגה בניו יורק?? במיוחד כשהפארקים פתוחים עד מאוחר...) 

האמת היא שלא חשבתי עד עכשיו על הסי וורלד - היה נדמה לי שזה בעיקר מתקני מים שפחות מתאימים לנו.

לגבי השופיניג - אני מאד רוצה, אבל מכיוון שאנחנו מגיעים מאיזור ניו יורק וניו ג'רזי, אני תוהה אם לבעל + אבא יהיו את הסבלנות הדרושה לגיחה נוספת. יש שם רק בגדים או משהו נוסף שיכול לעניין גברברים?

• carmishamai
                  carmishamai נערך לאחרונה על ידי

היי,

היינו לפני שנתיים באורלנדו בארבעה פארקים:

1. דיסני - לא ממליצה - זה נורא כיף בתור ילד קטן אבל  נורא משעמם שם בגילנו.

2 . Islands of adventure - ממליצה בחום! 

3. פארק המים Blizzard beach - ממליצה בחוםֱ

4. פארק המים Typhoon Lagoon - ממליצה בחום

היינו ביוניברסל סטודיו בלוס אנג'לס ובעולם המים בסן דייגו ומאוד אהבנו - אני בטוחה שבאורלנדו זה אותו דבר פחות או יותר ולכן אני ממליצה לכם גם על הפארקים האלה.

תהנו!!! Smile

• rozmar
                    rozmar נערך לאחרונה על ידי

יוניברסל הוא חובה ! הייתי בסוכות 2013- גם בדיסני

סטודיוס וגם באפקוט, וביוניברסל ISLANDS OF ADVENTURE ובסטודיוס- יוניברסל לטעמי לוקח בהליכה, למרות שבחוויה המקורית שלי ב- 99 זה היה הפוך לגמרי.

יש מתחמים מדהימים בשני הפארקים של יוניברסל- הארי פוטר- הספר ממש קם לתחיה, מתקני המים המדהימים והמצחיקים, יצאתי משם עם WOW מטורף. עשיתי את שני הפארקים ביום וחצי וזה היה בסדר גמור, אבל הייתי בסוף ספטמבר, ולא היו תורים.

הייתי מקדישה יומיים ליוניברסל, ובשאר הולכת על דיסני סטודיוס או אפקוט (או שניהם)

• sigalza

יוניברסל הוא חובה ! הייתי בסוכות 2013- גם בדיסני

לגבי שאלתך איפה לקנות כרטיסים-

אנחנו קנינו את הרוב בוולמארט. לא קניתי אצל חב'ד כי הבנתי בטעות שהמשרד שלהם מרוחק אבל חברה קנתה אצלם ומסתבר שהמשרד שלהם מאוד קרוב לפארקי

היוניברסל,והמחירים מאוד טובים!!! אין להם לכל הפארקים אבל שווה לבדוק אצלם.

אז סי וורלד-לא פארק מים של מגלשות,אלא מופעים ותצוגות בע'ח ימיים.יש שם שני מתקנים אקסטרימיים וזהו.

מציעה לך להיכנס לאתרים של פארקי יוניברסל כדי להתרשם ממגוון המתקנים והאטרקציות בשביל להחליט מה מתאים לכם.

מג'יק קינגדום-מומלץ מאוד מאוד מאוד!!!   גם המתקנים נעימים  וברובם רגועים,גם כל דמויות דיסני בכל הפארק ובכלל.

שופינג-גם בגדים,גם נעליים,חנויות ספורט-הכל מכל וכלno.

• 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון