יפן או סין מבחינת זמנים
-
אנחנו זוג בגילאי 25 ובא לנו טיול שכולל נופים טבע וגם קצת קניות. יש לנו קצת פחות מ-3 שבועות.
והשאלה היא כזו...
האם זה יותר מידי זמן למדינה כמו סין או יפן? ועדיף לבחור יעד אחר ולהקדיש ליפן או סין פחות זמן בטיול הבא?
תודה מראש

-
יפן או סין מבחינת זמניםיותר מדי זמן???????
-
יפן או סין מבחינת זמניםהפליאה של ענת ברורה, רק תסתכלו באטלס.
ההבדל בין שני הטיולים הוא בעלויות (אם נתעלם מהתרבויות השונות, הנופים וכו').
סין הרבה יותר זולה.
עכשיו תעשו חשבון כמה אתם יכולים להוציא.
טיול בן 3 שבועות ביפן (וזה לא מספיק. אני מתכנן כרגע 6 שבועות וגם זה לא מספיק) אינו זול כלל וכלל, בטח בהשוואה לסין ובהשוואה לכל יעד אחר במזרח.
-
יפן או סין מבחינת זמניםבשניהם אפשר לעשות יופי של טיול ב-3 שבועות. וגם ב-3 חודשים

ויש הבדלים רבים ביניהם.
אני באופן אישי הרבה יותר נהנתי ביפן. (אופי הטיול היה יחסית דומה).
אבל לא כולם כמוני...
השאלה מה אתם מחפשים....
דרך אגב, באיזה עונה?
-
יפן או סין מבחינת זמניםתודה רבה רוני

-
יפן או סין מבחינת זמניםרוני ,
שישה שבועות ביפן זה מכובד ,
לשואלים :
שלושה שבועות לא מספיקים לא ליפן ועל אחת כמה וכמה לא לסין . אבל , בשלושה שבועות ניתן לטעום טעימה יפה מיפן , בשימוש מושכל במערכת הרכבות המהירה שלה .
-
יפן או סין מבחינת זמניםאנחנו מחפשים נופים טבע קניות בטן גב ואנחנו זורמים מאוד
משהו בתקציב לא ממש יקר (20.000 פלוס מינוס)
באפריל עוד חודשיים
-
יפן או סין מבחינת זמניםלפי הרשימה שלכם , מה שעולה לי בראש זה תאילנד .
-
יפן או סין מבחינת זמניםנופים, טבע, בטן גב - זה ממש כללי....
קניות - ביפן יקר ולא כ"כ קונים, בסין - זול, קונים אבל כמעט הכל מזוייף.
באפריל יש את הסקורה - שזה פריחת הדובדבן וזה זמן מצויין לטייל ביפן !
כמו שאמרו לפני - יפן יקרה יותר.
20 אלף לשניכם יחד? או לכ"א? אם ביחד - לכו על סין, למרות שאולי יכול להספיק גם ליפן. אם לכל-אחד - זה הרבה, ויספיק בקלות.
הבדל מהותי בעיניי זה נורמות התנהגות.
יפן נקיה, מודרנית ו"מערבית" לעומת סין...
מה יעזור לכם להחליט?
-
יפן או סין מבחינת זמנים20000 לזוג זה בערך 3000$ לאדם.
אם זה כולל טיסות מהארץ לכו על תאילנד.
אם לא תוכלו לעשות בקושי את יפן (1800$ טיסה בקוריאן. אפשר למצוא 1500 עם שתי חניות ביניים ו 25 שעות טיסה).
רמי, נכון ששלושה שבועות בסין זה מעט מאד. אבל אם אלה המגבלות אז לטייל בביג'ינג חמישה ימים ועוד חמישה בשנגחאי ועוד עשרה בעוד שני יעדים זה בהחלט נותן טעימה מהי סין, והדגש על טעימה.
ספידו, אני מתייחס רק לשאלה שלך (סין או יפן). כמובן שיש יעדים אחרים בעולם ששלושה שבועות ו 20000 ש"ח יעשו אותם, באפריל.
-
יפן או סין מבחינת זמניםאנה המון תודה לא יודע אם יש משהו ספציפי שיעזור לנו להחליט רק חוויות אישיות ודומות לתקופה שבה אנחנו רוצים:)
רוני אנחנו לא ממש בעד תאילנד אבל נשמח לשמוע על איזה עוד יעדים אתה ממליץ?
ושוב תודה על התגובות המאוד מהירות
-
יפן או סין מבחינת זמניםשאלה ללא תשובה. הכל.
לא אמרת מה התקציב? 20000 ש"ח לשניים? כולל טיסות מהארץ? הבדל גדול.
-
יפן או סין מבחינת זמניםרוני -היעד נבחר
סין עשיתי קצת שיעורי בית וראיתי שבאמת יש המון בסין
השאלה מה חובה ועל מה אפשר לוותר בהתחשב בזמן (17 יום)
חשבתי לעשות ככה:
4 ימים בייג'ין-
3 שנגחאי-
3 הונג קונג
יום במקאו
ולעשות גיחה לטיוואן ואולי אפילו לחזור משם לארץ ולוותר על שיאן וגווליון
איך נשמע לך? מבחינת הזמנים ליעדים גם? מבחינת הויתור על שיאן וגלווין?
שובבב תודה על התגובות והסבלנות

-
יפן או סין מבחינת זמניםלא הבנתי איפה הנופים והטבע?
אין שום דבר חובה.
רק מה שבא לכם
-
יפן או סין מבחינת זמניםלא סתם הכינוי הוא ספידו

-
יפן או סין מבחינת זמניםכדי למנוע תגובות כמו של אנה ורמי ושלי
,תוותר על הונג קונג מקאו וטיוואן
ואל תוותר על מקומות כמו שיאן, גווילין, ליג'יאנג, שנגרילה והאזורים והאטרקציות הסובבים אותן. אולי אפילו איזו ירידה קלה מהמסלול מגווילין מערבה לכפרי חבל גוויג'ואו או משהו דומה.
אני לא מומחה גדול לסין אבל אם החלטת סין לך רק עליה. 3 שבועות זה פסיק.
מקאו תחכה, ואם לא תגיע - גם לא נורא.
טיוואן זה סיפור אחר. "מגיע" לה יותר מקפיצה ליום ואפילו שבוע.
-
יפן או סין מבחינת זמניםאני הייתי בסין במצטבר כ5 ומשהו חודשים ולדעתי ראיתי בערך 10 אחוז ממה שיש לראות ביסן.
היתרון ואויל גם החיסרון של סין זה שיש מה לראות שם ממש בכל מחוז ומחוז מהכי גדול ומפותח במזרח ועד הכי קטן ומוזנח כביכול במערב.
אני שונא להגדיר חובה,כל הפעמים שהייתי בסין מהחובה עשיתי רק את שאנגחאי בייג'ין סוז'ו והאנגז'ו ויסלחו לי אניש החובה אבל כן לא הייתי בהונג קונג לא הייתי במסלולה שחוק של סיצ'ואן יונאן ואני חושב שנהנתי וראיתי המון דבירם מעניינים.
מבחינה אישית לא הייתי מוותר על בייג'ין בתור התחלה כי גם מאוד נוח לצאת ממנה לשאר חלקי סין.
אם זה המסלול שלכם אין בו בדיוק טבע ונופים ובטן גב אלא רק בהונג קונג במידה ובאמת תשקיעו שם קצת מעבר לגורדי השחקים שכולם מטיילים בינהם.
לגבי התקציב נישאר פתוח האם זה לשניכם האם זה כולל טיסות האם זה כולל הוצאות בתוך הטיוחל כמו התניידות וכ'ו
-
יפן או סין מבחינת זמניםרוני את אוהב את הסבלנות שלך.
פפקין , אני מעדיף את סיצ'ואן ויונאן על האוויר (?) והאווירה בבייג'ין.
לא פחות שחוק לדעתי, אבל זה רק אני.
עם או בלי קשר, מת שתטייל שם כבר.. מסקרן אותי לדעת אם תאהב.
חוץ מזה מה רע בבטן גב על הפסגה הזו?

-
יפן או סין מבחינת זמניםגילי, אני עכשיו הרבה בפורום כי יש לי הרבה שעות מחשב לתכנון מפורט של 6 שבועות ביפן. אז כמו ה NSA האמריקאי אני מתביית על כל פוסט עם המילה "יפן".
-
יפן או סין מבחינת זמניםגילי היקר סיצ'ואן ובייג'ין הם שני דברים שונים וחוויות שונות ואתרים שונים אני הייתי מגיע לבייג'ין כאשר אין זיהום אויר וסופות חול למיהם
סיצ'ואן יש בה מסלול מאוד שחוק שכולם אבל כולם חייבים לעבור ולפעמים הסתכלו עלי במבט של אם לא היית בסיצ'ואן לא היית בסין.
יש חלקים פחות מתויירים כמובן אבל אתה הבנת למה אני מתכוון