כרטיס אשראי במזרח הרחוק ?
-
אני עוד חודש טס ל7 חודשים למזרח הרחוק למדינות : נפאל , הודו , בורמה ,תאילנד , לאוס , קמבודיה וויאטנם ...
האם אפשר להסתדר שם עם כרטיס אשראי בנלאומי בלבד ואיזה ממולץ ? או שצריך המחאות נוסעים או משהו אחר ?
-
כרטיס אשראי במזרח הרחוק ?אני ממליץ על 2 כרטיסי אשראי בינ"ל. אחד לשימוש ואחד לגיבוי.
בנוסף, מזומן (200-400 דולר?) מקסימום.
יש אפשרות די חדשה של כרטיס נטען מהדואר.
לא ניסיתי , רק שמעתי עליו.
המחאות/טרוול צ'קס - די עבר מן העולם לצערי. פעם הייתי חסיד גדול של השיטה אך ברוב המקומות יהיה לך קשה למצוא בנק שיקבל אותם. לכן זה פחות מומלץ.
-
כרטיס אשראי במזרח הרחוק ?תודה
איזה כרטיסים הכי מומלצים לשם ? (ויזה , אמריקן אקספרס או משהו אחר ? )
-
כרטיס אשראי במזרח הרחוק ?אני עם מאסטרכרד ואמריקן אקספרס, ראיתי מטיילים גם עם ויזה
טיילתי בסין, מונגוליה, טיבט.
אפשר לבדוק לגבי כל מדינה מה הכי נפוץ ומקובל.
למשל לכתוב בגוגל "כרטיס אשראי" ושם מדינה
או אפילו כאן באתר.
-
כרטיס אשראי במזרח הרחוק ?עם ויזה בינלאומית רגילה לא הייתה לי אף בעיה בהודו, תאילנד, לאוס וקמבודיה. לגבי בורמה, הטיול בה מבוסס בעקרו על מזומנים בלבד. אולי דברים השתנו בשנתיים-שלוש האחרונות, אבל אני אהיה מופתעת לגלות אם השינוי דרמטי. בקמבודיה אפשר להוציא דולרים בכספומטים, אז אם אתה מגיע לבורמה אחריה, תוכל להתארגן שם.
בלי קשר, ונכון שלא שאלת, אבל שבע מדינות בשבעה חודשים כשאחת המדינות היא הודו, זה צפוף מדי. הייתי שוקלת מחדש את העניין.
-
כרטיס אשראי במזרח הרחוק ?תודה
על איזה מדינות היית ממליצה לוותר ? -
כרטיס אשראי במזרח הרחוק ?גלעד - זה הכל עניין של טעם אישי.
יכול להיות שאתה מאוד תאהב את נפאל, ומישהו אחר שטייל שם סבל קשות.
תקרא הרבה מידע, ותגיע עם עצמך להחלטה של מה יותר מתאים לך.
הכל יפה, בכל מדינה יש נופים ותרבות עשירה - אבל לא לכולם זה מדבר באותה מידה.
-
כרטיס אשראי במזרח הרחוק ?ובנוסף - אף אחד לא מחייב אותך להחליט כלום מראש.
כל הכיף בטיול זה שמה שיוצא לפועל שונה לחלוטין ממה שתכננת.
-
כרטיס אשראי במזרח הרחוק ?כמו שכבר אמרו כאן - הן שונות זו מזו. ממליצה שתכנס לפורום המזרח הרחוק, תקרא דיונים על כל אחת מהן וזה יעזור לך לקבל קצת תמונה לגבי מה מתאים, כולל מבחינת תקציב, מעברים, מזג אוויר, אופי הטיול וכו'.
אבל אם כבר שאלת לדעתי, אז אני הייתי בוחרת באחד משני מסלולים: נפאל והודו, או דרום מזרח אסיה - תאילנד, לאוס, ויטנאם, קמבודיה ובורמה, ואולי מוסיפה גם את הפיליפינים או גיחה למחוז או שניים בסין. לחילופין, חמש מדינות דרום מזרח אסיה ומשם לנפאל. אם עוד לא קנית כרטיסי טיסה, הייתי ממליצה לדחות קצת את היציאה לאפריל, ואז להתחיל מנפאל (העונה לטראקים שם היא אפריל-מאי) ומשם או לחצות להודו או לטוס לבנקוק לסובב דמ"א.