מקסיקו לצעירים
-
שלום! אנחנו 3 חברים שמתכננים לטוס במאי-יוני לחודש וחצי בערך למקסיקו. מה שמעניין אותנו בגדול זה חופים, מסיבות, נופים יפים, הרבה מוזיקה ולהתפנק עד הסוף. התקציב שלנו הוא 20 אלף שח(כולל טיסות). התכנון בעקרון הוא רק חופים כי שם יש גם קצת עתיקות בשביל הקטע והרוב קראחנה.(קנקון פלאיה טולום איסלה מוחרס קוזומל והסביבה) וחשבנו לשלב עוד יעד לכמה ימים אולי קובה או ג׳מייקה מתאים? אנחנו צריכים מקומות כשרים, בתי חבד כמה שאפשר. מה לגבי מזג האוויר בתאריכים האלה הבנתי שקצת בעייתי האם זה סביל? כל מידע יכול לעזור(מסלול, מידע לגבי מזג האוויר, שבחים על המקום, המלצות לגבי יעדים, תקציבים וכו׳) תודה רבה!
-
מקסיקו לצעיריםחשוב לי התגובה בבקשה אם מישהו יכול לעזור אני אשמח..
-
מקסיקו לצעיריםלפי מה שאתם מחפשים עוד יעד זה ג'מייקה ולא קובה.
בית חבד יש בפלאיה. לדעתי גם בקנקון-אבל את זה צריך לאמת.
לגבי העונה זו תחילת העונה הרטובה- לגבי העונה הרטובה תקראו תגובות גולשים תחת שאלות נפוצות בצד שמאל של הפורום.
אין ממש מסלול לאיפה שאתם נוסעים- מדובר בישובי חוף מרוחקים בערך שעה זה מזה- תמצו אחד- תעברו לבא בתור, תהנו באחד- למה להחליף?
-
מקסיקו לצעיריםתודה רבה! לגבי ג׳מייקה לא פגשתי בנאדם שהיה שם מה הקונספט של המקום? אולי עדיף להנות מהחופים של מקסיקו וזהו? עוד שאלה קטנה. מהחופים לבליז מישהו המליץ לי לעשות לשם גיחה- איך אני מגיע נגיד מפלאיה לבליז וכמה זמן זה. תודה שוב על ההתייחסות!
-
מקסיקו לצעיריםאני באופן אישי לא הייתי הולך על אופציית ג'מייקה- אם אתם בעיקר מתכוונים להיות בחופים- ככה יהיה לכם יותר תקציב לחלק של מכסיקו ולא תצטרכו לקמץ.
מפלאיה לבליז- אוטובוס לצ'טומל ומשם סירה לקי קולקר. אם אתה רוצה לבליז סיטי- אתה חוצה בצ'טומל את הגבול ומחליף אוטובוס לבליז סיטי.