האם neuf-brisach מרהיבה ביופיה ?
-
שלום,
יש לי כבר ממש תוכנית סגורה לאלזס לגבי neuf-brisach אני חושב לעשות לשם יום טיול מקולמאר . האמת המקום בתמונות לא נראה מרהיב וזה מפתיע כי כתבו עליו דברים טובים + הוכר על ידי אונסקו...
אופציה נוספת היא להישאר קצת יותר בקולמאר . לוותר לחלוטין בטיול הזה על neuf-brisach ואולי "לקפוץ" ל eguisheim שאני מבין שזה ממש קרוב לקולמאר (אולי 2 תחתנות רכבת משם)
eguisheim נראה מדהים אך מאד דומה וודאי לקולמאר.
מה אתם ממליצים לי ?
-
האם neuf-brisach מרהיבה ביופיה ?אופציה נוספת Turckheim . גם קרוב מאד (אבל בטח די אות הסטייל.. ולא שזה רע, לי זה נראה מרהיב)
-
האם neuf-brisach מרהיבה ביופיה ?לדעתי וטעמי שתי העיירות שציינת (וגם קרובות יותר לקולמר -אבל זו אינה הסיבה) הרבה יותר נחמדות.
לגבי נף בריאש-אני לא יכולה להגיד שהיא מרהיבה ביופיה.
כלומר נקודת המבט עליה מבחוץ (לדעתי) זוהי נקודת המבט היפה
כל היתר-עוד עיר...
ואין שום דימיון בין אגושהיים וטורקהיים שהן עיירות/כפרים קטנים לבין קולמר שהיא עיר .
-
האם neuf-brisach מרהיבה ביופיה ?באיזה תקופה?
אנחנו רק עברנו את neuf-brisach ובדצמבר,בדרך לפרייבורג.
אם אין בה פסטיבל או משהו מיוחד בימים שלכם,לא נראה לי שהיא מדהימה עד כדי כך...
קולמר גדולה,זאת עיר,קטנה אבל עיר.והיא מקסימה.
עיירות נוספות לא רחוקות...רקוויאר,ריבווילה,קייסבר,אגושהיים ויש עוד. הגעה מקולמר באוטובוס,לא ברכבת.
תלוי מה סיבת הביקור.אפשר לבקר במונסתר במחבות,יש את מוזיאון הלחם ג'נג'ר תבדוק כאן לגבי המקמות השונים בכפוף לימים שלכם.
אמה
-
האם neuf-brisach מרהיבה ביופיה ?מדובר על אמצע מאי . נראה לי שעדיף לוותר הפעם על neuf-brisach. גם eguisheim וגם Turckheim הן ממש "כוס התה" שלי . אני מאד אוהב את העיירות והערים העתיקות בגרמניה/שוויץ/אוסטריה וזה הסגנון .
נראה לי שלקפוץ לשתי העיירות הנ"ל מקולמאר זה משימה קלה מאד בתחבורה ציבורית והנוף בדרך בוודאי מרהיב.
-
האם neuf-brisach מרהיבה ביופיה ?גם לרקוויאר,ריבובילה,קייסברג קל מאוד. תראה איזה חנות יש ברקוויאר.
יש תחנת אוטובוס ע' בניין התאטרון במרכז קולמר.יש תחנה לרקוויאר ע' בית הקולנוע.
כמובן מתחנת הרכבת. ב Turckheim לא היינו

אמה
-
האם neuf-brisach מרהיבה ביופיה ?יש לי כוונה ליום נפרד מלא ב ribeauville + riquewihr . באתר של החנות שצרפת ראיתי שכתוב "rothenburg ob der tauber" - הייתי בעיירה המדהימה הזו בגרמניה והאמת שעיינתי בתמונות של riquewihr בדיוק חשבתי על rothenburg ob der tauber , לפחות בתמונות יש משהו משותף לשתיהן.
עוד לפני שהייתי באלזס ברור לי שאחזור לשם בעתיד שוב..
-
האם neuf-brisach מרהיבה ביופיה ?נכון החנות די דומה.זאת אותה הרשת.
באלזס,בדצמבר היתה אוירת כריסמס באויר.
אלזס מקסימה.
אנחנו שילבנו ביום אחד קייסברג+אגושהיים.רקוויאר+ריבוויה.
משום מה אתר התחבורה(אוטובוסים)לא נפתח לי, את הלוח אפשר לקבל במודיעין וגם בתחנת רכבת.מבאזל קל מאוד להגיע לקולמר. כדאי גם לבדוק אופציה של נהד מונית,לקבוצה זה יכול להיות מתאים יותר.
אמה