ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

יפן באפריל

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    3
    7
    1070
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ronitdov
      ronitdov נערך לאחרונה על ידי

המסלול כבר מתוכנן רק רציתי המלצות  האם כדי מטוקיו קודם לקיוטו ומשם לטקיאמה וחזרה לטוקיו או הפוך ? כמו כן רציתי לשאול מטקיאמה מתכננת גיחה לשירקווה גו וקנזאווה מה כדאי קודם? איך הכי כדאי להגיע לקנזווה מטקיאמה או משירקווה? ומהו אמצעי התחבורה לשם?  האם מקנזווה יותר מהיר לטוקיו או מטקיאמה לטוקיו ?

תודה מראש

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • annaly
        annaly נערך לאחרונה על ידי

יפן באפריל

הי,

לגבי הסדר - עדיף לנחות באוסקה ולהמריא מטוקיו (או להיפך), ולא לחזור קרקעית. ואת הכיוון הייתי בוחרת בהתאם לסקורה.

תחבורה - אנחנו נסענו ברכבות, כי רכשנו JRPASS, ואז הרכבות נכללות בפאס. דווקא באלפים היפנים יש מעט רכבות, ואם אין לך פאס, אולי עדיף לקחת אוטובוס.

• רוני סופר
          רוני סופר נערך לאחרונה על ידי

יפן באפריל

לא כ"כ הבנתי. אתה שואלה אם לעבור מ א' ל ב' ול ג' או מא' לג' ול ב'? זה לא אותו הדבר?

שירקאווה בין טקיאמה לקנזאווה. לכן זה צ"ל המסלול. יש חברת אוטובוסים שפועלת באזור.

הרכבת מקנזאווה לטוקיו - 4 שעות וכולה JR. הרכבת מטקיאמה 5.5 שעות (דרך נגויה) אבל כולל את שינקנזן "נוזומי" שלא כלול בפס.

• annaly

יפן באפריל

אנחנו נסענו ברכבת מטאקאיאמה דרך האקונה לטוקיו (לא דרך נגויה) - אבל כן עם ה-PASS... אז אולי זה לא היה הכי מהיר (לא זוכרת) אבל כן ללא תשלום נוסף...

• רוני סופר

יפן באפריל

יש לך אתר שונה מזה לחיפוש רכבות?

• annaly

יפן באפריל

תראה....

הלינק שאני השתמשתי בו לא עובד יותר (זה היה אתר אחר).

נסעתי כבר לפני כמה שנים.

וכשאני מסתכלת על המפה - לא מצליחה להיזכר איך נסענו... אולי כן דרך נגויה? למרות שאני זוכרת שעשינו מעין אלכסון כזה לכיוון דרום מזרח, ולא שהדרמנו עד נגויה... אבל באמת עברו כבר 4-5 שנים, אז אולי אני טועה. בכל מקרה, סליחה על הבלבול.

מה שבטוח - שהרכבת נכללה ב PASS ולא שילמנו עליה. אני גם זוכרת שהחלפנו רכבת בתחנה מאוד קטנה, ללא אנגלית (שאלנו מישהו לאיזה רציף ללכת...). בתחנות הגדולות יש שילוט באנגלית.

יכול להיות שבאותו קו חלק מהרכבות הם נצ'ומי וחלק לא? וגם יכול להיות שהשתנו דברים....

מה שכן, בכל תחנה שהיינו בה, לקחנו מהאינפורמיישן  דף עם לוח זמנים מעודכן ליעד הבא שלנו. וגם שמרנו מקום כשהחלטנו על השעה הרצויה (כי זה חינם למחזיקי הפאס).

• רוני סופר

יפן באפריל

תודה. אמשיך לחקור.

• 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון