נחיתה מאוחרת של EASYJETברומא
-
~~ הי לכלם
בספטמבר אנחנו שוקלים טיול לטוסקנה
טיסת איזי לרומא נוחתת קצת לאחר חצות.
ברומא כבר היינו מספר פעמים וחשבנו להמשיך ישר לפירנצה ברכבת מטרימיני, ולקחת את האוטו
הנחיתה המאוחרת מקשה מאד על המשך התיכנון אגב בדקתי מלונות בשדה התעופה והמחירים הם גבוהים ולא משתלמים אולי למישהו יש רעיון , או נסיון קודם בהתארגנות אגב, אנחנו לא בגיל של לילה לבן - עשינו את זה בעבר בהרבה שדות תעופה וזה היה אפילו נחמד , אבל זה כבר מאחורינו
תודות למגיבים
ירדן
-
נחיתה מאוחרת של EASYJETברומאיוסי תודה
בינתיים פער המחירים לטובת איזי הוא ממש מפתה
אני די מהססת להסתובב בטרמיני בשעה כזאת מאוחרת (האוטובוס יוצא ב 2:15 מהשדה לטרמיני)
שמרתי במועדפים את האינפומציה על שדות התעופה
תודה רבה
אולי , בכל זאת , נשאר באזור השדה לנמנום קל באיזו פינה
שוב תודה
ירדן
-
נחיתה מאוחרת של EASYJETברומאמה האפשרות הנוספת?
להשאר על ספסל בשדה התעופה עד הבוקר ואז לנסוע לטרמיני ורכבת לפירנצה?
לא נראה לי שנעים להתחיל ככה טיול (וגם די מסוכן לנהוג אחרי כל כך הרבה שעות נטולות שינה נורמלית)
אתם צריכים לעשות את החשבון הכלכלי
טיסה זולה +מונית+לינה בטרמיני
מול
טיסה פחות זולה +מונית או רכבת לטרמיני--- ונסיעה לטוסקנה.
בסופו של דבר המספרים ידברו.
-
נחיתה מאוחרת של EASYJETברומאהי יונית
תודה רבה
פעם לא התלבטנו כי איזי לא נשפה בעורף. שילמנו, וטסנו ולא התחבטנו
למחיר הזול יש גם אילוצים
אבל אני בהחלט מתלבטת אם זה "שווה"
מצאתי טיסת אל על בהפרש של 150 דולר לכרטיס בשעות נורמליות
אני אכן שוקלת!
ירדן
-
נחיתה מאוחרת של EASYJETברומאעדיף לנחות בורונה או במילאנו. בחישוב של טיסה ועוד מלון מיותר ללילה, נסיעה מיותרת ברכבת, עדיפה טיסת בוקר מוקדמת שבסה"כ תצא זולה ונוחה יותר. אנחנו עשינו צפון איטליה (מילאנו, ורונה, פאדובה, ונציה, פירנצה, פיזה) בספטמבר 2012, 12 יום. נחתנו במילאנו, נסענו ברכבות בין הערים בעלות של 9 אירו (כיום 11.2) לנוסע. הספקנו הכל ללא לחץ. הכל, כולל רכבות, היה מוזמן מראש. לכל מקום הכנו בעצמנו מסלולי טיול את חלקם פרסמתי באתר. השוני היחידי כאן היה שאנו יצאנו לפולין לחודש ומשם "קפצנו" לאיטליה. זול בהרבה. טיסות רק 156 דולר. דרך אגב, המלונות ליד טרימיני יקרים מאוד והזולים...עדיף לעשות לילה לבן בשדה תעופה. דרך אגב, שיגרתי לפרסום טיפ על נסיעות זולות ברכבות באיטליה.
-
נחיתה מאוחרת של EASYJETברומאטיסת בוקר מוקדמת פירושה לילה לבן. אני מעדיפה טיסת ערב, לינה ויציאה בבוקר לדרך רעננה. כל אחד והעדיפות שלו.
ירדן, למה לא לשכור את הרכב בשדה ברומא? מגיעים בלילה, לנים ליד שדה התעופה. בבוקר לוקחים רכב ונוסעים למקום הלינה.
-
נחיתה מאוחרת של EASYJETברומאליאל וריקי
תודה על התגובות אבל היות ואנחנו רוצים להתמקם לחופשה נינוחה ולגיחות כוכב, והיות והחלטנו על אזור קיאנטי בטוסקנה אז השדה במילאנו רחוק מדי
אנחנו בטוסקנה כבר היינו אבל בא לנו לטייל ולגלות עוד עיירות ולחזור לאותם מקומות שהתגעגענו אז החלטנו להתחיל את הטיול מפירנצה
כדי לא להעמיס נסיעה של 300 ק"מ מרומא לפירנצה ברכב, חשבנו שנסע ברכבת מרומא לפירנצה, מה עוד שאת הדרך הזאת עשינו כבר פעם
אבל עדיין התיכנון הוא בשלב ראשוני וכל הכיף זה שאפשר לשנות ולהשתמש בנסיונם של אחרים
ממשיכה ללמוד את הנושא
תודה
ירדן
-
נחיתה מאוחרת של EASYJETברומאהייתי ממליץ בחום להתרחק מאיזי גאט פח זבל חברה גם עם אל על רוצים 200 הפרש עדיף לשלם.. מה גם שעם אלעל מגיע ארוחה מזוודות חינם ועוד.. הכי חשוב שירות זהב !!
-
נחיתה מאוחרת של EASYJETברומאאני מציע לך קודם תשלם את הקנס שלך באיטליה, אחרי זה תמשיך לקלל בפורום.
-
נחיתה מאוחרת של EASYJETברומאהוצאת לי את המלים מהפה.
-
אפשר גם לטוס ישר לפירנצה...בפירנצה יש שדה תעופה קטן.
בחיפוש כללי לחודש ספטמבר (לא כתבתם כמה זמן תהיו שם ובערך מתי) גיליתי כי טיסת אל על ישירה לרומא עולה 480$, שתי טיסות עם אוסטרליאן איירליס דרך וינה לפירנצה עולות כ- 470$. בוינה יש מעבר בין טיסות של כ שלוש שעות. נוחתים בפירנצה בשעות אחהצ המוקדמות.
שווה לבדוק! חוסך את הרכבת ואת ההגעה בלילה.
אני טסתי לפירנצה לפני כמה שנים. מהשדה יש אוטובוס ישר למרכז העיר.
תהנו!
משי
-
אפשר גם לטוס ישר לפירנצה...משי אלפי תודות
מאתגר ונשמע מאד חיובי
עם אוסטריאן טסתי בעבר והיה נהדר
"רצה" על זה
אעדכן את הפורום על ההחלטה
ירדן
מאיזי כנראה שירדנו