ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

איזיג'ט - ממש כדאי שתדעו

פורום אירופה
    19
    38
    6472
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • liormiron
      liormiron נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם,

אנחנו טסנו בעבר עם איזיג'ט והיינו מרוצים לכן, ביולי 13 הזמנו כרטיסי טיסה (בפעם השלישית) ל5 אנשים למרץ 14.

כמובן ששילמנו מראש וידענו כי עשינו עסקה הוגנת - תשלום של 7 חודשים מראש בתמורה למחיר שפוי. (שפוי ולא זול כיוון שכל כרטיס עלה 266 יורו).

במקרה במקרה הסתכלנו עכשיו על הטיסות וראינו שהמחיר ירד ויש הפרש של 300 יורו בין המחיר ששילמנו לבין המחיר שהיינו משלמים לו היינו מזמינים עכשיו.

התקשרנו לאיזיג'ט ולאחר שיחה ממש ארוכה עם הנציג שלהם - שראה את ההפרש- ועם הממונה עליו , נאמר לנו כי זה דבר שקורה ויש ירידות של מחירים כלומר, שלהזמין מראש לא מבטיח מחיר זול יותר.

הם לא טורחים ליידע את הנוסעים וכמובן שאינם מחזירים את ההפרש.

הדבר היחיד שהם הסכימו לעשות הוא לתת וואוצ'ר לטיסה אחרת בתוקף לשישה חודשים.

הסברנו להם כי וואוצ'ר כזה אינו עוזר כלל ואף יגרור עוד הוצאות מצידנו כי נצטרך לקנות כרטיס נוסף ואין בתכנון שלנו נסיעה נוספת.

לא היה עם מי לדבר.

אנא שימו לב - 1. הזמנה ותשלום מוקדם לא מבטיחים מחיר נמוך לטיסה.

2. במקרה כזה אין עם מי לדבר ואין החזר מצד איזיג'ט

אורית

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ayeletback
        ayeletback נערך לאחרונה על ידי

איזיג'ט - ממש כדאי שתדעו

האמת :

1. לרגע לא חשבתי שאין סיכוי שהמחיר ירד, לפעמים איון ביקוש לטיסה והם מחליטים להוריד זכותם.

2. לרגע לא חשבתי שבמקרה כזה הם יחזירו את ההפרש. ברור לי שהעיסקה נעשתה וזה מה יש.

על סמך מה חשבת שזה אחרת?

• kafrialmasi
          kafrialmasi נערך לאחרונה על ידי

איזיג'ט - ממש כדאי שתדעו

לא מפתיע

כולם מספרים לנו שכדאי להזמין כרטיסים מראש כי המחיר זול יותר.

אנחנו אנשים ספונטניים ועד כה הזמנות קרוב למועד הנסיעה מאוד השתלמו לנו.

פעמים רבות, שמנו לב שאנשים אשר הזמינו את הטיסה שלהם הרבה לפנינו לא שילמו פחות מאיתנו ולעתים אף יותר.

זה רק נסיון אישי שלנו ולנו זה מתאים, ממילא אנו מתקבעים על יעד מראש, לומדים אותו, ומשריינים תאריכים. בהתאם לזה אנו מחפשים טיסות ו....

אפילו הילדים התרגלו

• גילי ט
            גילי ט נערך לאחרונה על ידי

איזיג'ט - ממש כדאי שתדעו

כמו שאיילת אמרה, זו זכותם. מה השאלה בכלל..

• קיפודה
              קיפודה נערך לאחרונה על ידי

איזיג'ט - ממש כדאי שתדעו

אני חושבת ש R e e F כתב פעם שיש החזר על ההפרש אבל אם אינני טועה רק אם יש כזה ביום הטיסה ולא בתנודות שבדרך…יש זמן עד מרץ, ולדעתי יפה מאד שבכלל נתנו לך וואוצ'ר.

בטח R e e F יכנס בקרוב, ויחדד את הדבריםsmiley

• telo
                telo נערך לאחרונה על ידי

איזיג'ט - ממש כדאי שתדעו

לא הבנתי למה אתם חושבים שאתם אמורים לקבל החזר? אסור להם להוריד מחיר? כנראה שלא היה ביקוש לטיסה מסוימת. הם אמורים לפצות כל מי שכבר קנה כרטיסים לטיסה? אני לא חושב שיש חברה שתעשה דבר כזה. 

• קיפודה
                  קיפודה נערך לאחרונה על ידי

איזיג'ט - ממש כדאי שתדעו

ככל שלצרכן יהיה יותר ביטחון בכך שהמחירים רק ילכו ויעלו כך יגדל התמריץ לקנות מוקדם יותר. כך החברה מוכרת יותר כרטיסים מוקדם יותר ולא ברגע האחרון. 

• אמה
                    אמה נערך לאחרונה על ידי

איזיג'ט - ממש כדאי שתדעו

קנית כרטיסי טיסה זמן רב מראש,אינה מתאימה לכולם.

קניית כרטיסי טיסה לטיסה שאינה כוללת מזון,מזוודה בעלות הכרטיס,אינה מתאימה לכולם.

מחיר זול דווקא כולנו היינו רוצים. אם מבינים את הקונספקט של איזי ג'ט ,וויז אייר מעכשיו גם את UP שלנו, מוכנים יותר.

לא היה לי ספק שלאחר שעסקה הסתיימה ויש שינוי מחיר הוא לא יתפוס לגבי מי שכבר סיים את העסקה. בדצמבר,היו רבים מבאי הפורום אשר רכשו טיסות של וויז אייר ויומיים אחרי עשו מבצע של 20% הנחה,ברור שלא מגיע לאף אחד החזר.בדיוק כפי שלא היינו רוצים שיוסיפו לנו חלילה מחיר בזמן עליית מחירים.

זה שהם התחשבו ונתנו וואצ'ר לטיסה כל שהיא בעתיד נראה לחי מאוד יפה מצדם...ממליצה לבדוק לוח טיסות שיפתח במרץ ולהוסיף כרטיס נוסף במחיר מוזל,לקחת  את זה בסבבה ולהנות.

נראה לי שהיה קצת בלבלול בין בוקינג,שכן מתחייבים להשוואת מחיר אם מצאתם מחיר זול יותר לאותו הזמן ,אותו המלון ואותם התנאים..

• R e e F
                      R e e F נערך לאחרונה על ידי

איזיג'ט - ממש כדאי שתדעו

רציתי שתדעו...

אם המחיר הוא לא סופר אטרקטיבי, לא כדאי לקחת הסיכון בזמן כה רב מראש.

ואטרקטיבי מבחינתי (משהוא אישי אינדבידואלי שלי) זה אומר כרטיסים ב- 100-150 יורו.

לצערי צריך היום לחפור המון כדי למצוא דבר כזה. זה שוק פתוח וחופשי שפועל על עקרון היצע וביקוש וכפי שציין גילי זכותם להוריד/להעלות המחיר, זה לא קוטג' ואין פיקוח.

אני לא חושב שבכל בית עסק אחר יזכו אתכם על הפרש שנובע מירידת מחיר. 

עצם הבעת ההסכמה לתת זיכוי מצביעים בעיני על סוג של הגינות.

ואכן עומד מאחריי דבריי, באיזיג'ט זיכו בעבר בוואוצ'ר, שהוא שווה ערך לכסף וניתן להעברה. לכן גם אם לא תשתמשו בו באופן אישי תוכלו להעביר/למכור/לתת מתנה.

• גילי ט
                        גילי ט נערך לאחרונה על ידי

איזיג'ט - ממש כדאי שתדעו

אמה - לדעתי הם הסכימו לתת שובר זיכוי כלשהו בקטע של "קח, עזוב אותנו לנפשנו"..

בכל מקרה זה יפה מצידם, נכון.

שמח שמיקי (ReeF) אישר את הדברים.

• ריקי 5
                          ריקי 5 נערך לאחרונה על ידי

איזיג'ט - ממש כדאי שתדעו

הם ממש לא בסדר איזיג'ט האלוblush . הזמנו בספטמבר כרטיסים לרומא לאפריל ב-178 יורו כל כרטיס. עכשיו הבן שלנו רוצה לנסוע איתנו והמחיר הוא 316 יורו, ואיזיג'ט לא מוכן לתת לנו עוד כרטיס במחיר שקנינו בספטמבר. בלית ברירה שלמנו 316 יורו. מזל שהם לא מבקשים שנוסיף על המחיר של הכרטיסים שלנו laugh. 

• IO.
                            IO. נערך לאחרונה על ידי

חחח
                            • liormiron

איזיג'ט - ממש כדאי שתדעו

בבסיס השיטה של חברות הלואו קוסט עומד העיקרון שככל שאתה מזמין מוקדם יותר , כך המחיר שאתה משלם נמוך יותר . זהו התמריץ העיקרי ללקוחות להזמין ולשלם מוקדם , כתוצאה מכך הם יוצרים גל של ביקוש למקומות במטוסים וגם התזרים שלהם משתפר . ברגע שלקוחות יידעו שאין בהכרח קשר בין מועד ההזמנה למחיר , כל השיטה שעל בסיסה הם פועלים יכולה להיפגע . נכון שמבחינה חוקית זה עסק של "נגעת - נסעת " ונכון שברגע הלחיצה על אישור התשלום  , הלקוח כפוף לאותיות הקטנות . יחד עם זאת , יש אמנה לא כתובה עם הלקוחות בנוגע לסדרי ההתנהגות בסוג העסק הזה . בעקבות מה שהם עשו עכשיו , אני לא אקנה יותר כרטיסים מראש , אמתין לטווח זמן הרבה יותר קרוב לטיסה משעשיתי בעבר . גם לקוחות אחרים - שנפגעו כמוני  ואלו שקוראים זאת - ייזהרו מאוד לפני הזמנה בזמן כה רב מראש ובסופו של דבר מי שיפגע היא חברת התעופה .

נראה כאילו המגיבים הפנימו סטנדרט נמוך של שירות והפכו אותו לאידיאלי . איזי ג'ט עצמם התנצלו בפנינו ונתנו לנו את הזיכוי . כנראה שהם מבינים מה שרוב המגיבים לא מבינים בנוגע לסכנה ששינוי הסדרים עלול לגרום להם . ברגע שהזמנה מוקדמת לא מבטיחה מחיר נמוך יותר , הלקוח יכול לחכות לחברות רגילות עם שדות תעופה יותר זולים ושעות יותר נוחות .תחשבו על זה .

• R e e F

איזיג'ט - ממש כדאי שתדעו

אני מציע לא לזלזל ברמת ההבנה של המגיבים, היות ומלכתחילה 226 יורו לכרטיס לא ממש עומד בסטנדרט של Lcc  לדעתי. כשקנית את הכרטיס הוא כבר אז לא ממש תומחר כ-Lcc. זה שבחרת לרכוש במחיר כפי שהוצע, זו זכותך.

טיסתנו האחרונה נרכשה ב-104 יורו לכרטיס (כחמישה חדשים מראש) וזה נחשב תמחור Lcc בעיני. אולם יש כאלו שגם מחיר של 300 יורו זה תמחור Lcc בעיניהם, לבריאות להם וגם לך.

• liormiron

איזיג'ט - ממש כדאי שתדעו

ל ריף

התגובה שלך אינה מתאימה כלל להודעה שלי.

לא התלוננתי על המחיר ששילמתי!

התייחסתי רק לנושא של הקשר בין זמן ההזמנה והתשלום לבין מחיר הכרטיס.

איני מזלזל במגיבים , רק מציין את דעתי.

אני פירסמתי את ההודעה כדי שידעו כי אין ערובה לכך שבאיזי ג'ט הזמנת כרטיסים זמן רב מראש מבטיחה מחיר נמוך יותר  (כפי שאני חשבתי עד כה).

הפורום בין השאר נועד ליידע את הקוראים  - יכול להיות שעזרתי בכך למישהו, כפי שהייתי נעזר בהודעה כזו בעצמי.

• מור וקינמון
                                    מור וקינמון נערך לאחרונה על ידי

איזיג'ט - ממש כדאי שתדעו

תודה על האינפורמציה.

(אני מודהשגם אני לא חשבתי שזה יכול לקרות  ואילו הייתי במקומך הייתי מתבאסת...)

• R e e F

איזיג'ט - ממש כדאי שתדעו

יש הסכמה מלאה על כך שהפורום ביסודו נועד להחלפת מידע ואני אפילו מודה על שבחרת לשתף את המידע הזה.no

לא חשבתי אף לא לרגע שהתלוננת על מחיר גבוה/נמוך, רק ציינתי שמלכתחילה המחיר שננקב לא עמד בסטנדרט של Lcc (לפחות לדעתי) ולכן מראש אני לא הייתי רוכש במחיר כזה ובטח שלא חצי שנה מראש לחודש מרץ.

ואוסיף שלפני כחדשיים רכשתי כרטיסים לאוק' 2014 (סוכות) במחיר של כ-130 יורו לכרטיס, כי סברתי שמתחת לזה המחיר לבטח לא ירד. אם המחיר היה עומד על כ- 200 יורו (מחיר שפוי), לא הייתי רוכש 10 חדשים מראש.

שוב תודה על המידע.

• lbd
                                        lbd נערך לאחרונה על ידי

איזיג'ט - ממש כדאי שתדעו

בבסיס השיטה של חברות הלואו קוסט עומד העיקרון שככל שאתה מזמין מוקדם יותר , כך המחיר שאתה משלם נמוך יותר . זהו התמריץ העיקרי ללקוחות להזמין ולשלם מוקדם , כתוצאה מכך הם יוצרים גל של ביקוש למקומות במטוסים וגם התזרים שלהם משתפר .

לא נראה לי שהבנת את עיקרון חברות ה-LCC. העקרון שאתה מתאר, נכון רק חלקית. אם במשך הזמן רואים שלטיסה מסויימת התפוסה נמוכה, מורידים את המחיר כדי להגדיל את התפוסה. אם זה היה העיקרון,חברת WIZZAIR לא היתה מפעילה  אפליקציה מיוחדת שמתריע על ירידת מחיר. אם הם היו שומרים על המחירים לא היה צורך באפליקציה.

ברגע שלקוחות יידעו שאין בהכרח קשר בין מועד ההזמנה למחיר , כל השיטה שעל בסיסה הם פועלים יכולה להיפגע . נכון שמבחינה חוקית זה עסק של "נגעת - נסעת " ונכון שברגע הלחיצה על אישור התשלום  , הלקוח כפוף לאותיות הקטנות . יחד עם זאת , יש אמנה לא כתובה עם הלקוחות בנוגע לסדרי ההתנהגות בסוג העסק הזה . בעקבות מה שהם עשו עכשיו , אני לא אקנה יותר כרטיסים מראש , אמתין לטווח זמן הרבה יותר קרוב לטיסה משעשיתי בעבר.

גם בעבר וגם בחברות הרגילות זה עבד ככה. לפני שנתיים קניתי מראש כרטיס באל על, אחר כך עשו מבצע והורידו את המחיר הכרטיס ב-150$. איזי ג'ט לא שינו שום כללי משחק. אלה הם הכללים.

אף חברת תעופה באולם לא LCC ולא HCC לא מתחיבת על כך שלא יורידו מחיר.

. גם לקוחות אחרים - שנפגעו כמוני  ואלו שקוראים זאת - ייזהרו מאוד לפני הזמנה בזמן כה רב מראש ובסופו של דבר מי שיפגע היא חברת התעופה .

את כנראה חדשה בתחום טיסות ה-LCC, אבל חברות אלה כבר פועלות שנים רבות באירופה בהצלחה גדולה. גם איזי ג'ט (נסחרת בבורסה) וגם וויזאייר הן חברות רווחיות מאוד לעומת חברות הרגילות כמו אל על או אליטליה.

נראה כאילו המגיבים הפנימו סטנדרט נמוך של שירות והפכו אותו לאידיאלי

אני לא היתי קורא לזה סטנדרד נמוך בכלל. המטוסים יותר חדישים, השרות לא פחות טוב, הטיסות יוצאות בזמן. את האוכל של אל על בין כך לא היתי אוכל לכן אפילו זה לא מפריעה לי.

. איזי ג'ט עצמם התנצלו בפנינו ונתנו לנו את הזיכוי .

זה רק לזכות של איזי ג'ט.שהם פעלו לפני משורת הדין.

כנראה שהם מבינים מה שרוב המגיבים לא מבינים בנוגע לסכנה ששינוי הסדרים עלול לגרום להם,

המגיבים מבינים לפחות כמוך את השיטה וגם הם וגם אני פועלים בהתאם לכללים, שכפי שכבר כתבתי,  ישנים ואין בהם כל חידוש.

ברגע שהזמנה מוקדמת לא מבטיחה מחיר נמוך יותר , הלקוח יכול לחכות לחברות רגילות עם שדות תעופה יותר זולים ושעות יותר נוחות .תחשבו על זה .

גם בחברות הרגילות לא מבטיחות מחיר נמוך יותר בקניה מוקדמת.

אתה תמיד יכול לחזור לחברות הרגילות, תחרות זה דבר מאוד בריא.

• ריקי 5
                                          ריקי 5 נערך לאחרונה על ידי

איזיג'ט - ממש כדאי שתדעו

אז עכשו אני יודעת שהמחיר של איזיג'ט יכול גם לרדת. 

אז מה אני עושה עם זה?  

לחכות לחודש לפני הנסיעה המתוכננת? האם המחירים יהיו אז יותר זולים? הסיכוי לזה לדעתי ממש נמוך, וקורה רק במקרים נקודתיים. בכל המקרים שבהם אנו טסנו בלאו קוסט (קרוב ל10), המחירים מאז הרכישה רק עלו (למרות שאני מודה שלא בדקתי מדי יום ביומו). 

נתתי קודם את הדוגמא של הטיסה לרומא באיזיג'ט. המחיר כמעט הכפיל את עצמו  והמחירים של אלעל ואליטליה הרבה יותר גבוהים מהמחיר של איזיג'ט. אז בספטמבר הייתי צריכה לחכות לפברואר עם רכישת הכרטיסים?  כנראה שלא. ובפעם הבאה, אם המחיר יהיה טוב והזמן יהיה מתאים - גם אז אזמין מראש. 

• AlexKarev
                                            AlexKarev נערך לאחרונה על ידי

איזיג'ט - ממש כדאי שתדעו

אותו דבר קרה לנו לפני כמה זמן רק עם אל-על, מה שהם עשו זה לבטל את ההזמנה עם המחיר הגבוה ולעשות הזמנה חדשה עם המחיר הנמוך.

• 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון