עזרהבבנית מסלול
-
שלום לכולם,
אשתי ,אחותה ואמא שלהן טסות לתאילנד ב 9/8 (נחיתה בשעה 18:00 בנגקוק) ועד 21/8 (המראה בשעה 2:00), כך שניתן להגיד שיש להן 11 ימים נטו.
מבקש עזרה בחלוקה לימים. הן מעוניינות להיות גם בצפון גם באיים וגם בבנגקוק
תודה רבה
שאול
-
עזרהבבנית מסלולהטיול שלהן קצר, ולא מומלץ לעבור הרבה ממקום למקום, בכל מעבר מתבזבז כחצי יום, לדעתי שיוותרו על הצפון ויבקרו בקוסמוי, קופנגאן ובנגקוק.
במידה והן לא רוצות לוותר על הצפון:
לצפון הם צריכים להקדיש 4 ימים, בקוסמוי או פוקט 5 ימים ולבנגקוק ישארו להן 2 ימים. שיקחו טיסות בשעות הערב המאוחרות.
-
עזרהבבנית מסלולהן יותר בקטע של קניות ופחות בטן גב כך שנראה לי צריך יותר זמן בבנגקוק ופחות באיים.
-
עזרהבבנית מסלולאם הן בקטע של קניות ובהנחה שהן לא מכירות את בנגקוק ולא יודעות בדיוק לאן ללכת איך ומתי...... 11 ימים ....
* להוריד או צפון או איים - אי אפשר 3 מקומות, ב-3 קצוות ב-11 יום
*6 ימים אי מסויים ו-5 ימים בנגקוק
לעשות קניות בבנגקוק זה לא פשוט ולא דומה למסע קניות בת"א.... אם הן רוצות לעשות קניות אז לפחות 5 ימים
-
עזרהבבנית מסלולאם הן פחות בטן גב ויותר קניות אז למה מלכחתחילה להגיע לאיים ?
מה גם שמדובר בעונה הגשומה, ואז אם ב 4-5 ימים שיהיה להן יהיה גשום, תהרס להן כל השהות באי. האיים בתאילנד זה לא must (למי שלא ים ובטן גב מאוד חשוב לו)
אפשר לטייל ולהנות ולחוות בעוד כ''כ הרבה מקומות, בפרט אם אתם לא מאלו שחייבים חופים ואיים.
הצעה לחלוקת הימים, את פוקט אפשר כמובן להחליף בקוסומי (או בכל אי אחר)
את המעט זמן בבנגקוק לדעתי למען ניצול מקסימילי של הזמן כדאי לעשות בצורה של טיול פרטי עם מדריכ/ה מנוס/ה שיחסוך להן את כל ההתברבוריות בעיר וגם ישלבו קניות+טיולים בעיר.
9.8-טיסה לצ'אנג מאי / צ'אנג ראי10.8-צפון-טיול פרטי/מאורגן
11.8-צפון-טיול פרטי/מאורגן
12.8-צפון-טיול פרטי/מאורגן
13.8-צפון-טיול פרטי/מאורגן
14.8-צפון-טיסה לפוקט בצהריים (חברת Air asia)
15.8-פוקט-טיול שייט/טיול באי
16.8-פוקט-טיול שייט/טיול באי
17.8-פוקט-טיול שייט/טיול באי
18.8-פוקט-טיסת בוקר לבנגקוק/התמקמות במלון-פעילות לילה (שייט+ארוחה על הנהר)
19.8-בנגקוק-יום שופינג/טיול פרטי
20.8-בנגקוק-יום שופינג/טיול פרטי
21.8-טיסה לארץ (ב2:00 או ב14:00 ??)
-
רעיון אחראני מסכימה שיש הרבה אופציות, ולא צריך להנעל על כלום אבל אני לא חושבת שהתכנית שעשית מתאימה לפי מה שהבחור ציין שהן רוצות....
* יומיים בבנגקוק לא מספיק לאשה לעשות קניות

* אני לא רואה סיבה לדחוף 3 מקומות ב-11 ימים, ועוד מהצפון לדרום למרכז..... סתם התרוצצות ומלא כסף על טיסות.
אם בטן גב זה לא הקטע שלהן, והן יותר בקטע של קניות אני חושבת שהכי נכון יהיה לחלק את השהות ל-2 מקומות:
* אחד האיים ובנגקוק - בכל זאת קצת ים וחוף וסתלבט
* הצפון ובנגקוק - קצת טבע ותרבות וגם קניות
* פאטייה ובנגקוק - בפאטייה אפשר לשלב גם ים וגם קניות וגם חוסכים עלויות כי לא צריך לטוס
-
רעיון אחרבמידה ותחליטו לבקר בפוקט, לדעתי תטוסו לפוקט ב 13.8 בסביבות השעה 22:00, כך תרוויחו יום טיול והוא לא יתבזבז במעבר.
במידה ואין לכם בעיה של תקציב, לדעתי כדאי שתבקרו בקוסמוי, המלונות בקוסמוי הם על הים וזה משדרג את החופשה ובפוקט לא, יש צורך ללכת ברגל לים.
בנוגע לקניות: גם בצפון ניתן לעשות קניות. לאחרונה נפתחו מספר קניונים חדשים. המלצתי היא לבקר בקניון סנטרל פסטיבל (הקניון דומה לקניון בפטאיה) ובקניון Airport plaza. את היום של ה 14.8 תעבירו לטובת בנגקוק.
-
רעיון אחרתודה רבה לכל העונים
הן החליטו ללכת על ההצעה של זיקו
שאול
-
shaulbaשמחתי לעזור

שתהיה להן אחלה של חופשה -
רעיון אחרהייתי ממליץ להוריד את הצפון.במעט ימים שיש לך הייתי מציע לך להמשיך ישירות לפוקט ולקחת שם טיול לשמורת קואסוק 3 לילות.לא תצטרי.תסתכלי סרטונים ביוטיוב והמשך בילויים וטיולים בפוקט ובנגקוק.נקווה שמזג האויר יאפשר. ....אוגוסט..תהנו