קיצבהיל ברגע האחרון
-
שלום לכולם,
אנחנו מתכננים לצאת בחמישי הקרוב לקיצבהיל (בשאיפה שמחר נסגור טיסה, מלון ורכב) לסופ"ש ארוך.
ראיתי בתחזית שחם שם ויורד גשם. האם בכלל אפשר לגלוש???יש מספיק שלג על ההר?
מישהו יכול להמליץ על מלון נחמד?
תודה.
-
קיצבהיל ברגע האחרוןשאלה נוספת- אם נוחתים במינכן, כדאי לבחור אתר אחר עם תנאי גלישה טובים יותר?
-
קיצבהיל ברגע האחרוןעד כמה שידועה לי בדרום האלפים המצב היה הרבה יותר טוב לפחות לשבועה שעבר, כניראה שכדי מאוד לרדת דרומה לאיטליה או צרפת.
-
קיצביל אתר נהדר, אבל....מזג האויר באוסטריה השנה בכלל והשבוע במיוחד, חם לעונה, גשום ואפרורי. לעומת זאת, באיטליה ירדו ויורדים השנה כמויות אדירות של שלג, שימשך גם השבוע. אם עדיין לא סגרתם כלום, ממליץ שתנסו בדולומיטים. זה מה שאני עושה מחר
ד. -
אולי צ'רביניהאם המצב באוסטריה לא טוב אז תנסו משהו אחר לסופ"ש. קיצבוהל אתר יחסית נמוך.
אם אתם מוציאים טיסה זולה למילאנו הייתי הולך על צ'רביניה, גם קרוב לשדה וגם אתר גבוה וגם באיטליה שהתברכה בשלג.
לא קשה למצוא מלון, תנסו ב-BREUIL CERVINIA עצמה או ב-VALTOURNECHE. אם אתם צריכים טיפים, צרו קשר.
-
עוברים לחפש בסלה רונדההמלצות יתקבלו בברכה
-
עוברים לחפש בסלה רונדההייתי בודק את "סר שוולייר, אלפ-דואז, דוז-אלפ, מונט-ג'נב (כול אלו בצרפת ובחלק הדרומי) הגעה נוחה מגרנובל או טורינו (אם מטורינו רק עם רכב שכור) אולי צ'רביניה ומונטה רוסה באיטליה. דווקא לגבי הסלה רונדה פחות בטוח.
-
קיצבהיל ברגע האחרוןבקיצבהול יש שלג וניתן לגלוש בכול האתר - 26,20,43 סגורים ובנוסף סגורים כמה skiroute שבין כה וכה אינם מתאימים לגולשים הבינוניים.
פס-טורן כרגיל מעולה!
היום היה שלג על ההר וגשם בעיירה ( קו קפאון החל מ-900) באופן גורף הטמפרטורות גבוהות החורף בקיצבולר אלפן.
האתר לא מפוצץ השנה בעיקר מחשש של הגולשים(בוואריה ואוסטריה) מאיכות השלג מה שכן מאפשר מרווח נשימה על המסלול ותורים יחידים במקומות מפתח בשעות הצפויות.
האופיסט סביר למפנים הספציפים (מפתיע במפנים הצפוניים שם אתמול עדיין מצאנו כיסים קטנים של פאודר - הזוי ביחס לטמפרטורות! מה שמוכיח שאין על ידע מקומי!!).
-
קיצבהיל ברגע האחרוןתודה על הפירוט המצויין.
בינתיים בגלל החשש דחינו לשבוע הבא, זה היתרון בסגירה ספונטנית לסופש.
נקווה לטוב.