מחפשים יעד לקיץ
-
שלום לכולם, אנו משפחה עם 3 ילדים (11,8,4 בקיץ) מחפשים יעד לטיסה בחופש הגדול, באוגוסט. חשבנו על 3 יעדים: צרפת, איטליה או מדריד+פורטוגל. 3 היעדים חמים בקיץ, וזה עיקר החשש שלנו. לפיכך, לדעתנו, היעד המועדף הוא מדריד ופורטוגל, על אף הנסיעות הארוכות. נשמח לדעתכם. יצוין כי בצפון איטליה (אזורי האגמים) היינו כבר.
תודה מראש לכולם
-
מחפשים יעד לקיץמציעה לבדוק גם את היער השחור לחופשה משפחתית
עם אפשרות לשלב גיחות לאלזס שבצרפת, ולשויץ.
פארק אירופה, אטרקציות, בריכות, מסלולי טיול בטבע ועוד..
לינה עם "הכרטיס האדום" באזור טיטיזי/פלדברג שתעניק אטרקציות חינמיות כמו -
מגלשות טודנאו, פארק שטיינוואסן, פארק מים באדפרדייז, שייט ועוד....
"הכרטיס השחור המשפחתי" (בתשלום) מעולה למשפחות עם 3 ילדים, ויוזיל לכם עלות פארק אירופה
תנסה להעלות שאלתך גם בפורום המשפחות
בהצלחה!
-
מחפשים יעד לקיץתודה לי, היינו שם. ההתלבטות היא בין 3 המקומות שציינתי
-
מחפשים יעד לקיץאני מבין את החשש שלכם מהחום ומציע לכם לטייל בצרפת או באיטליה בהרי האלפים שיאפשרו לכם לטייל בטמפרטורות נעימות יחסית. אפשר גם לטייל בפירנאים או בכל רכס גבוה אחר. יש לא מעט חומר על טיול משפחות באלפים בפורום טיולי משפחות. מדריד לדעתי לא מתאימה לקיץ בגלל החום והמרחק שלה מהרים גבוהים. אם אתם מאוד רוצים את מדריד הייתי דוחה את הטיול לסתיו.
-
מחפשים יעד לקיץעמק אאוסטה בצפון מערב איטליה בשילוב עם האלפים הצרפתיים. הייתי שם קיץ שעבר והיה מאוד נעים ולא חם(אפילו יום גשום אחד) שם תוכלו לעלות ברכבל למון בלאן האגדי, למטרהורן והעמק שלרגליו, שמורת הטבע "גראן פרדיסו" עם מפלי לילאז הנחמדים ולעלות למעבר ברנרד הגדול ולטייל עם כלבי ברנארד ואפילו לחצות לשווייץ. לחצות את מנהרת המון בלאן לעבר צרפת(או דרך רכבלים שעוברים את הגבול ההררי ומגיעים עד שאמוני בצד הצרפתי. מקום מאוד מדהים. תוכלו לנחות במילאנו ולנסוע בערך שעתיים עד אאוסטה ולהתחיל את המסלול משם או לחלופין, לנחות בג'נבה ולהתחיל מצרפת ולחצות לאיטליה. יש המון מה לעשות שם; הרים, אגמים, מפלים, טירות ועוד.. בהצלחה(-:
-
מחפשים יעד לקיץהאלפים הצרפתיים,עמק אאוסטה-יהיו נראה לי הכי מתאימים.
תתחילו מקראיה בבלוגים על האלפים הצרפתיים
מדריד הכי פחות מתאימה לאוגוסט.
אמה
*בבלוג שלי הכנסתי לינקים לטיולים ,בהם נעזרתי בתכנון ולאטרקציות מיוחדות שראיתי בדרך.