אגם גארדה איטליה- שבוע
-
שלום ,
אנחנו 4 בוגרים נוסעים לאגם גארדה בפסח עם רכב שכור..
מרוב כל המידע והטיפים קשה להבין מה כדאי לעשות ומה לא...
אז השאלה שלי היא איזה תכנון מסלול נראה לכם מתאים?
ומה כדאי לעשות באזור הרי הדולמיטים?
המון תודה

-
אגם גארדה איטליה- שבועשלום. לא יודעת אם אוכל לתרום לכם הרבה, אבל אתן טיפ קטן מניסיון שלי ולא רק באיטליה. איטליה היא מדהימה ואת המסלול תצטרכו לתכנן לבד בהתאם לטעמכם והעדפותיכם. מה שכן, אל תעשו טיול כוכב. תחליטו איפה אתם רוצים להתחיל את הטיול ואיפה לסיים ותיקחו לינה לאורך המסלול שלכם. חבל לבזבז זמן על החזרות למלון כל יום.
-
אגם גארדה איטליה- שבועמצטרף להמלצת קודמתי ומוסיף -נא ל"סגור" על בתי מלון עוד לפני הנסיעה כדי לא לבזבז זמן וכסף בטיול עצמו.
-
אגם גארדה איטליה- שבועשלום יעל, שנה שעברה הייתי שם בקיץ, היה מעולה! האזור הזה פשוט יפהפה. באגם גארדה תבקרו בסירמיונה הנחמדה עם המבצר שבה, תעלו למונטה בלדו ברכבל(ואולי תרדו רגלית?) ואז סיבוב קצר במלצ'סינה למטה. סעו לאגם לדרו הקרוב שנמצא צפונית מערבית לאגם גארדה(20 דק' נסיעה מריבה דל גארדה) זהו אגם מדהים ביופיו! אתם יכולים לשלב גם היקור באגם טנו הסמוך ולידו יש את מפלי ורונה(הליכה בתוך נקיק מים). בדולמיטים יש המון מה לראות- אגם טובל, עמק ג'נובה, קנזאיי, מעבר פורדוי, אגם קארצה ועוד המון! כמעט בכל מקום בדולמיטים תוכלו לעלות להר הסמוך עם רכבל. הבעיה היא, שאתם נוסעים באפריל שיחסית עדיין קריר ומושלג בדולמיטים ולכן אגם גארדה הוא פיתרון עדיף יותר עם שילוב ביקור בורונה וונציה. או שתסעו ביוני ותוכלו להנות גם מהדולמיטים המהרהיבים! בהצלחה(-: