ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול בסין

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    4
    9
    1391
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • nir950
      nir950 נערך לאחרונה על ידי

נכנס לסין מויאטנאם בחודש מרץ. לחודש

מתחיל משישואנגבאנה משם לטראסות האורז ביואנינאנג משםלקונמינג משם לדאלי וליונבנג משם לערוץ דילוג הנמר משם לדלת האחורית במחוז סצואן לנסוע לסנגופן ואז לחואנלובנג

אני אוהב לראות כפרים ולעשות טיולים..

מה דעתכם על המסלול.. אפשרי? מספיק בזמן? כדאי להוריד או להוסיף משהו?

תודה רבה לעוזרים!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • BorisKz
        BorisKz נערך לאחרונה על ידי

טיול בסין

תלוי כמה עצירות אתה עושה בדרך. לי לקח חודש מצ'נגדו לוייטנאם במסלול הזה, וזה בלי לעצור בשישואנגבאנה, בלי דאלי, בלי סונגפאן, בלי הואנגלונג/גיוזאיגו, בלי הדנמר המדלג.  אך כן עם יובנג, שנגרילה, יאדינג, טאגונג, ליגיאנג, ליתאנג, יואניאנג, קונמינג.

במיוחד בקטע של "הדלת האחורית" יש המון ימים שכל היום עובר בנסיעה באוטובוס.

אני ממליץ לך, תתחיל את המסלול ותראה איך תתקדם. לא מומלץ למהר מדי כי אתה תפספס את האווירה שם.

• nir950

טיול בסין

עשית את הדלת האחורית? אתה יודע איפה מתחילים אותה ואיפה היא עוברת? ואיפה יובנג ביחס אליה.. זה קרוב או שבעייתי מבחינת דרך לעשות את זה באותו טיול?

• אורי
            אורי נערך לאחרונה על ידי

טיול בסין

יש לך קצת בלאגן בסדר שם.

יובנג נמצא אחרי ערוץ דילוג הנמר, הלאה משנגרילה.

מדאלי סע לליג'יאנג, משם לערוץ דילוג הנמר, ומשם ליובנג. יובנג הוא קצת סטייה ממסלול הבק דור, ויש לנסוע לכפר, לטייל בסביבתו, ולחזור חזרה, ואח"כ להמשיך צפונה לכיוון יאדינג והלאה להמשך הבק דור לכיוון צ'נגדו.

לגבי הבק דור עצמו, זו לא ממש דלת עם כניסה ויציאה, אין נקודה מדוייקת של התחלה וסוף, זה אזור כללי, שמתחיל פחות או יותר בשנגרילה שביונאן, ונמשך פחות או יותר עד קאנדינג/צ'נגדו. המונח בק דור נתבע ככניסה האחורית מיונאן לסיצ'ואן, שהיא לא הכניסה הראשית והנוחה, אלא עוברת בדרכים קשות ולא נוחות בקצה של הקצה של שני המחוזות. יש המתייחסים אליה גם ככניסה האחרוית לטיבט.

בכל אופן, חודש זה זמן סביר, אם אתה אוהב לראות כפרים מיוחדים, תתעכב יותר באזור שבין דאוצ'נג לקאנדינג, יש שם הרבה מקומות מאוד מעניינים.

• BorisKz
              BorisKz נערך לאחרונה על ידי

טיול בסין

מה שאורי רשם.

לגבי יובנג - נסיעה של 5 שעות באוטובוס משנגרילה עד דצ'ין(כלומר, קרוב). יש גם אוטובוס ישיר מליגי'אנג ליובנג, שעובר דרך שנגרילה, אך לא עוצר שם. אפשר לחסוך יום אם תיסע מליג'יאנג ישר ליובנג, ואחרי יובנג כבר תגיע לשנגרילה ותישאר שם.

מדצ'ין לוקחים ואן לתחילת המסלול (יש שני התחלות שונות) ומשם הליכה ברגל ליובנג (יום הליכה).

מיובנג עושים הליכות כוכב - למפל הקדוש, לאגם הקפוא, לאגם הזהב (הלכתי רק לשתי הראשונים).

כלומר אם אתה יוצא מליגי'אנג ליובנג וממשיך לשנגרילה זה יקח לך סה"כ 6 ימים  (אם תישאר ביובנג שלוש לילות ושני ימים).

רשמתי הכול באופן מאוד טכני, אבל המקום בהחלט מומלץ, במיוחד אם אתה רוצה להיות בכפרים - הנופים מדהימים, והחוויה התרבותית עצומה.

• nir950

טיול בסין

תודה רבה.. עזרתם מאוד! מבחינת מטיילים.. יש הרבה? אני מתכנן לנסוע לשם לבד.. אני אפגוש שם ישראלים לדעתכם? או שזה לא קל כמו בלאוס ויאטנאם וכאלה?

• אורי
                  אורי נערך לאחרונה על ידי

טיול בסין

כמות המטיילים תלויה בעונה. כשאני הייתי כמעט ולא היו עוד תיירים. זה היה לקראת סוף העונה, והרוב היה ריק, לטוב ולרע, לדעתי בעיקר לטוב. אנחנו פגשנו קבוצה של סינים צעירים שדיברו קצת אנגלית אז היה נוח וכיף להתקדם איתם ממקום למקום, ובכל מקרה, גם כשכבר בחרנו ללכת כל אחד לדרכו, נפגשנו שוב כעבור יום-יומיים, פשוט כי אין שם המון דרכים, ובסוף תמיד רואים את אותם אנשים לאורך הדרך. אז זה קצת תלוי בתזמון שלך Smile

ובכל אופן, זה בטח לא קל כמו לאוס או ויטנאם ודומותיהן בדרום מזרח אסיה. 

• nir950

טיול בסין

תודה רבה!

• דניאל רוזליס
                      דניאל רוזליס נערך לאחרונה על ידי

טיול בסין

זה המסלול שלי, מאמין שזה יעזור קצת:

http://www.lametayel.co.il/%D7%9E%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C+%D 7%95%D7%9E%D7%A1%D7%A2+%D7%91%D7%9E%D7%A9%D7%9A+%D7%97%D7%95 %D7%93%D7%A9%D7%99%D7%99%D7%9D+%D7%91%D7%A1%D7%99%D7%9F

• 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון