מחפש עיר "ציורית: באנגליה...
-
לטיול של יום יומיים מלונדון
היינו בבאת'-קיימברידג'- היינו בקוטסוולד(לא מספיק כמובן) היינו באזור האגמים...
מתלבטים-למשל -בין אוקספורד Stratford-upon-Avon
Winchester נישמח לתובנות
-
מחפש עיר "ציורית: באנגליה...אומנם עדיין לא ביקרתי בה אבל אני מתכנן בקיץ. אחרים בפורום זה ביקרו בה והכינו אותה כעיירה הכי יפה באיזור ה PEAK DISTRICT. אני מתכוון כמובן ל BAKEWELL
פרטים נוספים באשכול של ג'ני וג'מוס מהקיץ האחרון.
-
מחפש עיר "ציורית: באנגליה...קל מאודוזול לקחת אוטובוס לאוקספורד גלסטונברי גם בחירה ראויה
www.pbase.com/dkeshet/uk נסה את זה
-
מחפש עיר "ציורית": באנגליה...תודה רבה ואשמח לעוד תגובות-תודה!!!!!!!!!!!
-
מחפש עיר "ציורית: באנגליה...כתבת "עיר ציורית", ואני תוהה אם אתה מתכוון לעיר של ממש, לעומת כפרים או עיירות ציוריות.
להגדרה עיר של ממש עונה אוקספורד.
הייחוד שלה הוא הקמפוסים העתיקים והציוריים בהחלט של האוניברסיטאות בעיר.
ביקור בקמפוסים, בספרייה הבודליאנית, בשילוב עם שיט בנהר, טיול לאורך הגדה שלו, החנויות המיוחדות, המדרחובים והאווירה התוססת והצעירה של העיר בשילוב עם ההיסטוריה האופפת אותך מכל עבר - מספקים חווייה נהדרת לטיול של יום/יומיים מלונדון.
ציורית מאוד ואהובה עלי יותר באופן אישי היא סטרטפורד-אפון-אבון.
היא מרגישה יותר כמו עיירה גדולה מאשר עיר, והיא יפה להפליא.
עובר בה נהר רחב ידיים משופע בסירות וברבורים בכמות שטרם ראיתי בעבר, הטיילת הירוקה לאורך הנהר נהדרת - סמוכים לה פסלו של שייקספיר כמו גם התיאטרון השייקספירי והכנסייה HOLY TRINITY בה הוא קבור, הביקור בבתים בהם נולד וגדל שייקספיר מאוד מעניין, המדרחוב מקסים, יש המון בתים עתיקים מחושקי עץ ובכלל - כל המקום פסטורלי ומזמין.
בייקוול שאלון הזכיר חמודה מאוד, אבל אם היית בקוטסוולדס בברטון-און-דה-ווטר, אז היא אחותה הקטנה, ובוודאי לא הייתי מרחיקה עד אליה במיוחד בטיול יום/יומיים מלונדון.
בקיצור - לא יודעת אם עזרתי לך להחליט, אבל מה שתבחר יהיה מקסים.
אי אפשר "ליפול" עם הפנינים הרבות שאנגליה מספקת...

בהצלחה,
אוסי
-
מחפש עיר "ציורית: באנגליה...utuu vv,kcyu, vx,cfv :-