שלושה ימים בדולומיטיים
-
נשמח לעצה: אנחנו נוסעים עם שתי ילדות לדולומיטיים בפסח. יש לנו שני לילות. התוכנית היא :
יום 1. לעלות מגארדה לכיוון המרמולדה - לינה באיזור בולצאנו?
יום 2. מרמולדה- לינה בקורטינה?
יום 3. טיול באיזור קורטינה וירידה למסטרה
אנחנו יודעים שאפשר לטייל זמן רב יותר באיזור אבל לא רוצים לוותר על הטעימה.
מישהו יכוללומר כמה זמן נמשכת הנסיעה מבולצאנו למרמולדה? האםכדאילישון בבולצאנו או קרוב יותר למרמולדה כדילחסוך את הנסיעה בבוקר?
כמה שעות כדאי להקדיש לעלייה למרמולדה?
תודה רבה לעונים
-
שלושה ימים בדולומיטייםהאם אתם בטוחים שמשהו פתוח בדולומיטים בפסח? זה סוף החורף. אני לא בטוח שיש טעם לעלות לשם לפני סוף מאי. בכל מקרה יש הרבה שירשורים בנושא בפורום טיולי משפחות. תבדקו לפני שאתם נוסעים שמעברי ההרים פתוחים.
כדי לבדוק מרחקים וזמני נסיעה אני ממליץ על google maps. בגלל שאתם עם ילדות ונוסעים בהרים בדרכים מפותלות הייתי מכפיל את הזמנים.
-
שלושה ימים בדולומיטייםאני משערת שיש מעט מקומות פתוחים בפסח בדולומיטים אבל רכבלים?
קראו כאן.
בבולזנו או בקורטינה תמצאו מקום לינה.
2 לילות זה בעצם יום אחד וטיול ברכב יהיה אפשרי כדי להתרשם מהנוף. גם אם לא כל מעברי ההרים פתוחים אני משערת שבחלקם מקפידים על פינוי שלג. תנסו לשלוח מייל שאלה ללשכת מידע לתייר באזור. (למשל לקאנזיי או אורטיסיי?)
-
שלושה ימים בדולומיטייםתודה על התשובה.
-
שלושה ימים בדולומיטייםתודה רבה על התשובה.
-
שלושה ימים בדולומיטייםשלום, טיילנו באפריל 2011 בדולומיטים. הטיול הינו טיול תצפיות. יש לקחת בחשבון את הכבישים המפותלים. המראה ממעבר פורדוי היה מדהים.
מצרפת את סיכום הטיול שלנו לצפון איטליה, מתוכו שני לילות בדולומיטים.
אנחנו ישנו ב Pozza Di Fassa . ממליצה לישון באיזור זה ולא בבולזאנו, פשוט כדי לספוג את האווירה וגם בשל קירבה להרים עצמם.
תהנו
שגית