עזרה בבנית מסלול בסין
-
שלום אני מגיע לסין ליונאן בסוף מאי ומתכנן להיות בסין עד סוף יוני אשמח לקבל קצת עזרה בבנית המסלול.
בעיקרון אני מתכנן להיות ביונאן סיצ'ואן וביג'ינג אבל פתוח להצעות.
אין אופי ספציפי לטיול אני מעוניים לשלב בין טרקים לאתרי תרבות.
תודה על העזרה
-
עזרה בבנית מסלול בסיןתכל'ס, אין המון מה לחדש על יונאן, סצ'ואן ובייג'ינג. יש בלונלי פלנט, כאן באתר ובפורום באופן ספציפי אינסוף מידע על מסלולים באזור הזה - בדרך כלל מדובר במסלול די קבוע של עלייה מקונמינג צפון מערבה, עלייה לאזור הטיבטי של מערב סצ'ואן, נסיעה לאט לאט לכיוון צ'נגדו, להסתובב בעיר וסביבה ולעלות צפונה לסונגפאן/ג'יוג'איגואו וכן הלאה.
אלא אם כן אתה מתכוון לסטות מהמסלול הזה, השאר זה פרטים קטנים ושאלות ספציפיות שאם יש לך תשאל.
-
עזרה בבנית מסלול בסיןכמו שאמר המלומד מעלי, יש מסלול קבוע שרוב המטיילים עושים.
חודש הוא לא הרבה זמן כדי להתפזר בבייג'ין יונאן וסיצ'ואן.בגדול יש לך את הטרק המפורסם והממולץ ביונאן של ערוץ דילוג הנמר.
אם בא לך משהו קצת יותר מחוץ למסלול הקבוע יש לך את טרק הרי המיילי בצפון שנגרילה (גם צפון יונאן)
סין עמוסה בטבע ואתרים תרבותיים, איפה שלא תסתכל יש סוג של קסם.
מציע לך להעיף מבט באתר הזה: http://hebrew.cri.cn/
מכיל הרבה מידע על סין ומידע על מקומות חריגים שקצת יוצאים מהמסלול התיירותי -
עזרה בבנית מסלול בסיןשלום
הטיולים המאורגנים מביאים את המטיילים למקומות האטרקטיביים ביותר. לפיכך זו הדרך הדרך הטובה ביותר לבנות את שלד המסלול .
אין מסלול שמתאים לכל אחד, לפיכך בחרת בטיול עצמאי. האתר מיועד בדרך כלל ל"ליטוש סופי".
שנים רבות אני נוהג לבנות את השלד ולאחר מכן פנה לאתר לסיוע.
זו דעתי האישית. ובמילים אחרות קיבלת תשובה גם ממגיב 3
נסיעה טובה
-
עזרה בבנית מסלול בסין -
עזרה בבנית מסלול בסיןשאויה כתב דברים נכונים.
אבל יש ג אפשרויות להגיע לאזורים אחרים גם, כמו נהר הנו או גם מסביב למקומות המוכרים, יש אפשרויות לטרקים שלרוב אנשים מוותרים כי רוצים לחסוך ולהגיע למקומות שקל לבד.
ממליץ גם להיעזר בבלוג הזה לכמה רעיונות נחמדים באזור צפון מערב יונאן:
-
עזרה בבנית מסלול בסיןרועי, נראה בלוג מעניין תודה. הוספתי למועדפים

בזכותך ובזכות Ori A הוספתי את איזור Nujiang למסלול הבא (שאין לי מושג מתי ייצא לפועל...)