המלצות לסן כריסטובל
-
אני קצת בבעיה לגבי סן כריסטובל. אני נוחתת במקסיקו סיטי ומשם ממשיכה בטיסה לקנקון.. לאחר כל היעדים (אזור החופים) אני חוזרת חזרה בטיסה מקנקון למקסיקו סיטי ומשם חזרה לארץ.. איך אני משלבת פה את סן כריסטובל? לפני הטיסה למקסיקו סיטי? וכמה זמן מומלץ להקדיש לה מבחינת ימים ומקומות מומלצים?
-
המלצות לסן כריסטובלהאם טיסות הפנים כבר הוזמנו? אם לא -פשוט את ההלוך תעשי מפוצל- לטוקסטלה ( העיר הסמוכה לסן קריסטובל בה יש שד"ת) ומשם לקנקון.
אם הוזמנו כבר ואין אפשרות לשינוי- מה שנשאר לך זה הלוך ושוב באוטובוס- מדובר ב-17 שעות לכל כיוון בערך. ככה שאני לא יודע מה אורך כל הנסיעה שלך- תעשי חישוב אם זה אפשרי או /ו כדאי לך- מבחינת ימים בואי נאמר שכמינימום הייתי עושה בה 3 ימים מלאים- אחד לחצי יום טיול לכפרים בסביבה והחצי השני לעיר עצמה. אחד ליום טיול בקניון סומידרו ועוד אחד לבחירת יום טיול טבע- אגמי מונטבלו, מפלי צ'יפלון... כל דבר אחר בין אם אטרקציה או ביקור באתר המאיה של פלנקה וכו'.
באופן אישי אם את הולכת על הנסיעות אוטובוס- הייתי מנסה לחסוך כמה שעות ואם בין החופים את מבקרת גם בטולום- תצאי ממנה לסן קריסטובל זה רק 14 שעות בערך...
ואם יש לך תקציב לטיסה לסן קריסטובל- אז בכלל מקצר לך זמנים.
נסיעה טובה!
-
המלצות לסן כריסטובללגבי התקציב אני טסה עם סכום ממוצע (בסביבות 11k) כך שאני לא יודעת אם זה יספיק לי לנסיעות לסן כריסטובל.. עוד לא קניתי כרטיסים לטיסות פנים אך אני חושבת שבקרוב אסגור מה שצריך כדי להגיע לסן כריסטובל.. לא רוצה לפספס את המקום המדהים הזה
-
המלצות לסן כריסטובלבנסיעת אוטובוס לסן קריסטובל תעמדי כלכלית עם תקציב ממוצע ( מה גם שהיא תתקזז לך עם לילה)
אבל מאחר ולא קנית טיסות פנים אז תקני אותן כמכסיקו סיטי- טוקסטלה גוטיירז
טוקסטלה גוטיירז-קנקון
קנקון- מכסיקו סיטי
את התאריכים לכל טיסה תתאימי למספר הימים הרצוי לך ולאורך הנסיעה.