הזמנת מלונות במינכן
-
אני רוצה להזמין מלון במינכן וכמו בכל פעם אני ניגש לבוקינג או לאקספדיה , אבל יש גם אתרים אחרים כמו - הוטלס.קום , OTELS , AGODA , HOT WIRE , VENERE SKOOSH, רובם מצויינים במנוע החיפוש של "למטייל מרקט" .
שאלתי היא , מהי רמת האמינות שלהם? האם לא תהיינה לי הפתעות -חדר הוזמן , שולם , אבל בבואי למקום לא יידעו על מה אני מדבר !!!??? האם למישהו יש נסיון איתם או עם אתרים אחרים שיכול להכווין אותי ?
http://www.lametayel.co.il/%D7%9E%D7%9C%D7%95%D7%A0%D7%
שאלה שניה נוגעת לטריק שיווקי של אקספדיה וגם של HOT WIRE ועוד כמה אתרים שבהם הם נותנים הנחה של 40% ממחיר המלון , נותנים לך את המקום המשוער של המלון אבל אתה לא יודע מהו שם המלון אלא רק לאחר שתזמין .
האם מישהו נתקל בדבר כזה לחיוב או לשלילה?
תודה מראש על התשובות.
-
הזמנת מלונות במינכןמרבית האתרים שציינת הם מוכרים ואמינים מאוד. מביניהם Booking.com אהוב במיוחד על ישראלים בכלל ועל חברי הפורום בפרט (כך אני מתרשם). אם אתה נחוש להשתמש בסוכנות מקוונת כאמור (OTA) אז אני ממליץ דווקא על אקספדיה.
אבל, ככלל, אני ממליץ בעיקר להזמין מלונות באופן ישיר מאתר המלון. אם מדובר במותג בינ"ל אתה תגלה שהמחיר באתר המלון זהה למחיר שמציעות לך הסוכנויות המקוונות. אלא שהזמנה דרך האתר של המלון עצמו, לא רק שהיא ה'בטוחה' ביותר (על אף שגם הזמנות של אקספדיה למשל יהיו בטוחות ב-100%), היא גם תאפשר לך לאוסף קרדיט מאותה שהייה במועדון הלקוחות של המלון (במידה ויש לו) וזה יכול להשתלם מאוד.
הטריק שציינת, 'מלון בהפתעה' נקרא לו, הוא משהו שהפך נפוץ יותר בשנים האחרונות. באמצעות הסתרת שם המלון עד לרגע האחרון מלונות יכולים להציע תעריפים נמוכים מאוד שאחרת לא היו יכולים להציע - וזה בעצם היתרון - אבל לדעתי ברוב המקרים ההנחה שתקבל כך אינה שווה את חוסר הוודאות. אם מדובר בלילה אחד שבו מיקום המלון ואיכות המלון אינם קריטיים אז ניחא, אבל לצורך חופשה אני חושב שעדיף להימנע.
-
הזמנת מלונות במינכןגם אני מציע ליצור קשר ישירות עם המלון לפני ההזמנה. אם ביצעת הזמנה דרך האתר ולא דרך המלון, צור קשר עם המלון כדאי לוודא שההזמנה התקבלה ואז תדע שהכל סגור.