ירח דבש בתאילנד
-
שלום לכולם,
אנחנו נוסעים לירח דבש בתאילנד של 18 לילות, מ 24/08/14 ועד 11/09/14. מבקשת התייעצות והמלצות לגבי המסלול. המחשבה שלנו הייתה:לנחות בבנקוק ואז לנסוע ישר לצ'אנג מאי ל 6 ימים, מ 24/8 ועד 26/8 לטייל יומיים בעיר וב 26/08 לקחת את טיול הג'יפים של טאנה ל 3 ימים (26 עד 28), 29/8 לעשות את האומגה וב 30/08 לטוס לאיזור האיים. חשבנו לבחור את הצד של פוקט וכך להיות 4 לילות בפוקט, 3 לילות בקופיפי ועוד 3 או 2 ב ראילי ביץ' ואז לטוס לבנקוק..
הבעיה ששמענו הרבה על האי קוסומוי ועל כן אנו מתלבטים בלוותר על קופיפי וראילי ביץ' ולטוס מפוקט ל קוסומוי (ולקחת טיולי יום לאיים שבקרבת פוקט) לכמה ימים או כן לוותר על קוסומוי להישאר עם המסלול שבחרנו..
אודה לעזרה ולהמלצות
)
-
ירח דבש בתאילנדעפ״י סטטיסטיקת מזג האויר וכמות הגשמים, מומלץ יותר לשהות בקוסמוי. תיקחי בחשבון שבפוקט יורדים יותר גשמים אך יחד עם זאת, תאילנד היא מדינה טרופית ומזג האויר משתנה ואינו צפוי.
לדעתי, כדאי שתבחרו בקוסמוי וקופנגאן.
-
ירח דבש בתאילנדגם לפי דעתי לכו על קוסאמוי-קופנגן.
דבר נוסף- לדעתי טיול ג'יפים לא מתאים לירח דבש.
אתם יכולים לקחת מצ'יאנג מאי טיולי יום וזה עדיף.
מזל טוב
-
ירח דבש בתאילנדאתם צריכים לקחת בחשבון שאתם מגיעים בעונה הגשומה, גם אני הייתי מציע את הכיוון של קוסמוי בגלל מצב הגשמים, אבל אם אין לכם בעיה תקציבית וגשם לא מה שיעצור בעדכם, אז תוכלו להיות בקוסמוי/קופנגן ואז לעשות גיחה לפוקט לשלושה ימים.
-
ירח דבש בתאילנד
תודה עך המענה המהיר..
מה האלטרנטיבה לטיול הג'יפים של טאנה ? פשוט כולם המליצו על הטיול..
עוד שאלה האם כדאי לקצר את הימים בצ'יאנג מאי ולהוסיף עוד יומיים לאיים וכך לשלב בין פוקט ו קוסמוי ?! וכמה ימים לשהות בבנקוק?! חשבנו על יומיים.. -
ירח דבש בתאילנדלגבי טיול הגיפים, תמיד יש אופציה לקחת מדריך ורכב צמוד ולבנות לעצמכם טיול, אבל הכל שאלה של תקציב ומה רצונכם.
לא הייתי מקצר את הימים בצ'אנג מאי, וביומים הראשונים שלכם שם הייתי אפילו לוקח טיול יום נוסף (דבר שלא ציינת).
אחרי 6 ימים בצפון ישארו לכם 10 ימים ( כי יומיים אתם בבנגקוק שזה מספיק) שתוכלו לנצל גם לקוסמוי וגם לפוקט.
-
ירח דבש בתאילנד
שוב תודה על המענה
)
אז תכנון מסלול חדש: יש לציין שאנחנו נוחתים ב 24/08 בבוקר והטיסה חזרה לישראל היא ב 11/09 בבוקר..
6 לילות - מ24/08 ועד 30/08 בצ'יאנג מאי. צריכים לשכול אם ללכת על הטאנה או טיולי יום..
5 לילות ב קוסמוי - מ 30/08 ועד 03/09.
5 לילות ב פוקט - מ 04/09 ועד 08/09.
09/09 אנחנו טסים לבנקוק בבוקר נהיה שם ב 09/09 וב 10/09. הטיסה שלנו חזרה היא ב 11/09 בבוקר..
אשמח להמלצות ויעוץ..
))) האם כן להתחיל בקוסמוי ואז לפוקט או להפך.. -
ירח דבש בתאילנדהתכנון נשמע טוב למרות שאני אישית הייתי מוריד יום או יומיים מפוקט ( בגלל מזג האוויר) ומנצל את הזמן לבקר גם בקופנגן שזה כ 45 דקות הפלגה מקוסמוי.
והייתי מתחיל עם פוקט כדי לחסוך בעליות הטיסה.
-
ירח דבש בתאילנדאם אתם לא לוקחים את טיול הג'יפים, אין לכם מה לעשות 6 לילות בצ'אנג מאי.
תשקלו נסיעה לפאי, אחד המקומות המדהימים שקיימים, מומלץ לירח דבש.
-
ירח דבש בתאילנדלדעתי תוריד את פוקט ותוסיף 2-3 ימים לצפון ואז תוכל להוסיף את פאי ,זה גן עדן לירח דבש ,אנחנו לקחנו אופנוע וחרשנו אותה,מקום חובה...
בנוסף בצ׳אנג מאי לקחנו טיולי יום לדוי אינתנון, אומגות,סנפלינג מפלים,וגם היינו בספארי לילה שזו חוויה נחמדה.
-
ירח דבש בתאילנד
ככל שמחפשים ושואלים יותר אנחנו מתלבטים יותר.. חח
רצינו להיות בפוקט על מנת לבקר בקופיפי ובאיים באיזור.. לכן אנו מתקשים לוותר על פוקט..
נכון שמדובר בירח דבש אבל רצינו לשלב בין בטן גב וגם אטרקציות מעניינות.. לכן חשבנו על טאנה בצ'אנג מאי, אבל אנחנו נבדוק את האופציה של טיולי יום במקום. וכמובן נקדיש יום לאומיגה של Flight of the gibbon.. אשמח לקבל המלצות על מסלול טיול בצ'אנג מאי ללא טיול ג'יפים ל 6 ימים.. -
ירח דבש בתאילנדמניסיון אישי ,הייתי בטיול של טאנה היה מצחיק וכיף ,אבל הייתי בן 22 אחרי צבא מהות הטיול עצמו זה להכיר לך את הצפון בגדול בדגש על אווירה של חבר'ה (הנסיעה רוב הזמן בכביש ולא בשטח).לדעתי לא מתאים לירח דבש,הועלה כאן מספר פעמים הטיול גיפים של כוכב הצפון שיכול לתת לך מענה,שכן הוא עובר בסוף יום השני דרך פאי ,אז אולי במקום להמשיך איתו ביום השלישי(שזה גם ככה חצי יום) תשאר בפאי עוד יומיים שלוש ותוכל להנות גם מטיול גיפים וגם מפאי ותחזור לעוד יום של אומגות בצאנג מאי,כו אפילו לעשות את האומגות בפוקט או בבנקוק.
-
ירח דבש בתאילנדלא רואה טעם בטיול כזה קצר להוסיף עוד טיסה לפוקט בטח שלא לפטונג... תתמקדי בקוסמוי ואפשר לשלב גם את קו פאנגן. את קו פיפי תשאירי לטיול הבא.
לגבי הטיול גיפים, הוא נחמד לצעירים שמחפשים להתערבב עם אחרים ואני לא חושב שבירח דבש תרצו להיות תקועים בתחת של אנשים אחרים, טובים ככל שיהיו, באותה קופסת פח שלושה ימים אינטנסיביים.
-
ירח דבש בתאילנדהיי,
קודם כל מזל טוב!
גם אני הייתי בירח דבש בתאילנד ביוני 2013 עם בעלי שנינו בני 30!
התלבטנו רבות אם לקחת טיול טאנה או לעשות עצמאי.
חייבת לציין כי הטיול של טאנה היה אדיר!!!!!!!!!!!!!!!
המדריכים קלילים,זורמים, מצחיקים
היו איתנו זוגות צערים, זוגות מבוגרים 50+, משפחות עם ילדים, כמה חיילים משוחררים והיה כיף ומצויין וכל מי שאומר לך שזה כמו טיול שנתי בבצפר, זה לא כ"כ נכון כי החלוקה שהמדריכים עושים היא חלוקה נוחה מאוד נגיד צעירים שרוצים לעשן בג'יפ עם זוגות מעשנים וכו'.
אנחנו היינו עם עוד זוג בירח דבש ועוד 2 בנות חמודות שקטות ונהננו יחד מאוד מואד!
מה גם שהטיול מקיף את הדברים המעניינים.
ממליצה גם על 2-3 טיולי יום בצפון. אנחנו היינו בגני המלכה יום שלם ונהננו בטירוף, היינו באומגות יותר מחצי יום וגם יום בדוי.
תהנו